romo212 08.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 co sądzicie państwo na temat oferowanych przez tą firme systemow kominowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczmimo 08.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Mam takie dwa, murarz stwierdził że "szidle" są lepsze w stawianiu, nie mógł uwierzyć że są samonośne i takie cienkie ścianki mają. Ale jego zdanie to ja mam w poważaniu. Cena jest bardzo przystępna. Co do użytkowania to właśnie wygrzewam podłogówkę i nic się nie dzieje. Zdecydowałem się na nie bo : 1 cena, 2 w razie czego są okrągłe w środku i zawsze jakąś rurkę da radę włożyć, 3 zajmują mało miejsca. Będę mógł je polecić z czystym sumieniem za parę lat jeśli nic się nie będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 09.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165520-kominy-effe2&p=4653694&viewfull=1#post4653694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofprzy 09.03.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mam takie dwa, murarz stwierdził że "szidle" są lepsze w stawianiu, nie mógł uwierzyć że są samonośne i takie cienkie ścianki mają. Ale jego zdanie to ja mam w poważaniu. Cena jest bardzo przystępna. Co do użytkowania to właśnie wygrzewam podłogówkę i nic się nie dzieje. Zdecydowałem się na nie bo : 1 cena, 2 w razie czego są okrągłe w środku i zawsze jakąś rurkę da radę włożyć, 3 zajmują mało miejsca. Będę mógł je polecić z czystym sumieniem za parę lat jeśli nic się nie będzie działo. Minęły już dwa lata, jak sprawdza się ten system bo właśnie zaczynam budowę i potrzebuję dwu kominów 7m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts