senmon 31.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj na obiad był makaronik . Nigdy mi tak nie smakował jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 yokasto dawaj przepis na indyka, bo smakowicie zabrzmiał Nie ćwiczymy, jesteśmy tak wygłodniałe, że nie mamy siły pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 31.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No ja właśnie nie ćwiczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzisiaj na obiad był makaronik . Nigdy mi tak nie smakował jak dzisiaj No dokładnie:rotfl: yoka dawaj ten przepis!!! To nie ode mnie:no: A brzmi apetycznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 ja też chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.02.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 O kurcze a co tu taka cisza ?. Mnie nie było 2 dni i myślałam że będę miała fulll stron do czytania a tu.... . Jak tam Kobitki dieta.? Ja wczoraj zważyłam sie na wadzę u znajomej wyszło 60 kg czyli wg tej wagi przytyłam 5 kg . Oczywiście padło wtedy słowo pierdziele tą diete, ale po paruuu godzinach okazało się że waga jest chyba zepsuta :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 czyzby wszyscy polegli?? u mnie waga stoi;-( dobrze ze nie wzrosła bo mam pare grzeszków na sumieniu, ale widze ze bez cwiczen ni dy rydy... http://emoty.blox.pl/resource/7_5_120.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Już pisałam, że pewnie dziewczyny tak wygłodniałe, że nie mają siły pisać U mnie w porządku - powoli pewnie spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.02.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jesuuu, u mnie waga też stoi:cry: Cały czs te nędzne 2,5 kg na minusie:bash: Ale wizualnie zchudłam, że hej:lol: Cała "ciąża" zniknęła;) brzuszek zrobił się płaski... ja nie wiem co z tą wagą:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja ważyłam sie 2 razy: raz u mojej koleżanki waga 58 pokazywała (ale podobno źle waży) a 2 raz w ikea 60 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Magda może tłuszczyk się w mięśnie zamienił? (mięśnie cięższe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 03.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No u mnie też nic nie drgnęło, pewnie przez to obżarstwo w poprzedni weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.02.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja choruję i jestem na antybiotyku więc dieta zeszła na drugi plan...:Ptzn dalej myślę o tym co kładę na talerz,nie jem slodkiego - wyjatkiem były urodziny mojej córeczki gdzie oczywiście skusiłam się na torcik i 2 mufiny:) . U mnie na wadze 4 kg mniej i mam nadzieję, że bedzie więcej:wiggle::wiggle: Madzie no właśnie może tak jak Myszonik pisze tłuszczyk zmienił się na mięśnie...najważniejsze, że Widzisz efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 aneta to Tobie chyba najwięcej się udało zgubić! A na urodziny córeczki grzechem byłoby nie zgrzeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kurcze a mnie też waga stoi , diete trzymam:wiggle: MagdaZZZ ja tez tak mam że czuję jakby mi sporo spadło i na oko też wyglada że więcej Czemu ta waga stoi jak zaklęta:bash: Kurcze niech już ta wiosna przychodzi to i ruchu będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To może dziewczyny róbcie swoje, nadal dieta, ale nie ważcie się... W pewnym momencie jak jest coś do zrzucenia to waga idzie ładnie w dól, ale potem to już powoli..... powoli... Może to jest ten etap.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a u mnie waga aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii drgnie jak stała tak stoi i chyba kłania mi się endokrynolog bo coś mi się wydaje że tarczyca wariuje zleci badania i może wyjaśni się dlaczego nie chudnę mimo diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 03.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a u mnie waga aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii drgnie jak stała tak stoi i chyba kłania mi się endokrynolog bo coś mi się wydaje że tarczyca wariuje zleci badania i może wyjaśni się dlaczego nie chudnę mimo diety :yes: Choć ja się leczę u endokrynologa i u mnie waga jak stanęła tak stoi. Jak pisałam nawet nie wiem czy nie przytyła. Po rozmowie z Madzia muszę jej chyba przyznać rację, że nie przytyłam w trakcie diety tylko przytyłam sporo przed dietą. Myślałam, że tylko 2-3 kg a okazało się że 6 :bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziu a co z przepisikami? Ja dziś rosół zrobiłam, rano też podobnie jak w innych dniach diety (kromka z wędlinką), ale waga dalej nic. Ja chyba beznadziejnym przypadkiem jestem. Anetko, zdrówka w takim razie życzę i gratuluję wspaniałego wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.02.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Mi dni płynne wyraźnie nie służą i na pewno ich nie będę więcej stosować. Nie wiem jak waga, czekam na bajery do PS3 żeby trochę poćwiczyć, dopiero wtedy mogę liczyć na jakieś efekty. No i łosoś się rozmraża . i slusznie! Ostatnio rozmawialam ze sportowym dietetykiem o tak czesto powtarzanych dniach plynnych. Okazjonalnie moga pomoc, ale co tydzien i to az dwa, okrutnie spowalniaja metabolizm. Organizm natychmiast przestawia sie na "glodowanie", zwalnia metabolizm aby ochronic swoje zasoby (znaczy sie sadlo ), a przy najblizszych normalnych posilkach magazynuje tyle glikogenu ile tyle moze. Dalej sprawa jest juz prosta. Nadmiar glikogenu zatrzymanego przez organizm zamienia sie w tluszcz ... to na wypadek, gdyby w kolejnym tygodniu znowu nastpily plynne I o ile organizm bardzo latwo "uczy" sie spowalniac metabolizm i gromadzic tyle tluszczu ile sie da, to w druga strone "nauka" trwa znacznie dluzej i znacznie mozolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts