emiranda 07.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Widzieliście to??? Mnie sie to wcale nie podoba, a mój mąz spojrzal na nia z obrzydzeniem (przynajmniej takie robił wrażenie). Podobają mi sie szczupłe dziewczyny, ale bez przesady, chociaż nie wiem jakbym miala wybierać czy wolalabym ważyc 135 kg, czy 40, chyba jednak to drugie. Oglądałam ostatnio taki film o trzech grubasach małżenstwo i synowa, matka ważyła 135 kg, brzuch jej zwisał prawie do kolan, tragedia, no i program był o ty jak schudli. Przez 9 tyg, ona podobno zrzuciła 20 kg (dieta+ciężka praca na siłowni), ale jak na mój gust to efekt był mierny. Więc jak ja zobaczyłam jej kłopoty zdrowotne to chyba bym jednak wolała ważyc 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 07.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Madziu, masakra! Okropne. No ta dziewczyna nie jest ładna. Podobnie nie podoba mi się Anja Rubik. Mój mąż by na nią nawet nie spojrzał na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ej, ale wy mnie nie przekonujcie, że to nie jest ładne:lol2: Przecież to jest okropne:sick: Wrzuciałam jako przerażającą ciekawostkę ,a nie wzór do naśladowania:rotfl:Ale nawet gdyby człowiekowi zachciało się dążyć do takiego "ideału" - to nie ma szans:no: To nie chodzi o to, że ta dziwczyna jest chuda... to jakieś potworne wynaturzenie:oJak na nią patrzę, to się zastanawiam, gdzie ona ma upchane jelita, wątrobę, trzustkę, żołądek...chyba w barkach - bo takie szerokie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Madzia pisałysmy już wczesniej o tej bidulce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 07.02.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Widzieliście to??? Współczuć tylko pozostaje. Ja od wczoraj na diecie turbo. Przypomina na dietę Magdy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A co to takiego ta dieta turbo????????? To ja zmykam na siłownię tam dostanę turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 25???? w ile czasu? to ile wazyła? i tak bez diety tylko MŻ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To jedyna rada i jeszcze spojrzeć trzeba na to co się je. Choć ja się kompletnie nie znam na tym.... Więc jak co to jem mało i to co mi znajoma podała... No i pobrykałam ciut więcej niż dwie godzinki na siłce....Yokasta... ja nieraz nie bardzo mam możliwość się wyrwać z domu, ale zawzięłam się, karnet kupiłam i brykam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yokasia świete słowa..... ale kusi oj kusi to ptasie mleczko na stole...... włąsnie na PolsatCafe był program o odchudzaniu i jakie podsumowanie? MŻ oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No ja też nie słyszałam o diecie turbo, choć powiem szczerze, że ja też jak słyszę słowo dieta to mam gęsią skórkę. Czekam aż mrozy miną, to zacznę spacerować a teraz odżywiam się wg zasad poznanych podczas diety Magdy, ale już bez dni plynnych. Ale pochwalę się, że zrobiłam sobie prezencik -kupiłam karnet na 10 całościowych masaży bańką (bo mam okropny celu...no wiecie co, ale wstyd mówić), bo był w promocji i zamierzam wypróbować. Czy któraś korzystała? Są efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No ja też nie słyszałam o diecie turbo, choć powiem szczerze, że ja też jak słyszę słowo dieta to mam gęsią skórkę. Czekam aż mrozy miną, to zacznę spacerować a teraz odżywiam się wg zasad poznanych podczas diety Magdy, ale już bez dni plynnych. Ale pochwalę się, że zrobiłam sobie prezencik -kupiłam karnet na 10 całościowych masaży bańką (bo mam okropny celu...no wiecie co, ale wstyd mówić), bo był w promocji i zamierzam wypróbować. Czy któraś korzystała? Są efekty? ponoć rewelacyjne... ja się przymierzałam, ale stchórzyłam;) (bo piekielnie boli - ale to chyba wiesz;)) Ale moje koleżanki miały niesamowite efekty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja też nie lubię słowa DIETA:P:P:P...kojarzy mi się z katuszami i wyrzeczeniami, dlatego nie myslę o sobie , że "jestem na diecie" a raczej , że uczę się nowego stylu jedzeniowego:lol2: Aniu MŻ to podstawa według mnie...zazdroszczę Twojej Przyjaciółce...Ona juz po i cieszy się widząc swoje odbicie w lustrze a my w trakcie...ja mam nadzieję, że do lata wrócę do swoich "normalnych" rozmiarów bo nie chciałabym całej garderoby wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wczoraj przyjechało zamówione na Allegro hula hop. Zgodnie z opisem poćwiczyłam 20 minut. Już wczoraj miałam siniaki powyżej talii, a dzisiaj wyglądam, jakby ktoś mnie obił, taka jestem fioletowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) aaaaa hula hop??? uwielbiam!!! mozna kupic na allegro? ale jakies składane czy w całosci przysyłaja?)) Margoth ale takie zwykłe czy z jakimis wypustkami? Edytowane 8 Lutego 2012 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Anetko, a wiesz że to nie do końca tak jest? Ona bardzo długo walczyła ze swoimi słabościami, dalej z nimi walczy. Przeglądając się w lustrze nie myśli o tym jaka jest piękna (chociaż jest kurcze ) a w sklepach cały czas bierze ciuchy 3 rozmiary za duże, bo w swojej głowie wciąż jest bardziej przytyta . Na szczęście już się więcej nie odchudza tylko stara utrzymać wagę . Ja też nie patrzę na siebie w lustro z obrzydzeniem. Widzę gdzie mam za dużo ale też są rzeczy, które lubię . Mój urok taki, że w pierwszej kolejności chudnie mi twarz potem biust i potem idzie w dół . kurcze ja jestem na etapie, że nic mi się w sobie nie podoba:bash:...na domiar złego mąż jakiś czas temu zamontował w naszej garderobie ogromne lustrzane tafle na ścianach, no i mam teraz całościowy obraz mojej nedzy i rozpaczy...:bash::bash:wpadam szybko po ubranie i zmykam stamtad co by się nie dołować...pocieszam się tym, że to stan przejściowy no bo kurna muszę zgubić ten nadbagaż , żeby nie wiem co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 08.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Psosin, składane, z 7 części, z masującymi wypustkami. Średnica 1 m, waga ok. 1 kg. I to chyba te wypustki tak mnie "wymasowały", żem sina jak śliweczka. Wyślę z domu link, bo teraz jestem w pracy, a wczoraj nam zablokowali dostęp do Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No słyszałam, że moga być siniaki ... mam nadzieję, że będzie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 takie?http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/99/79/73/2099797367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 08.02.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 masujace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 08.02.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No ja też nie słyszałam o diecie turbo, choć powiem szczerze, że ja też jak słyszę słowo dieta to mam gęsią skórkę. Czekam aż mrozy miną, to zacznę spacerować a teraz odżywiam się wg zasad poznanych podczas diety Magdy, ale już bez dni plynnych. Ale pochwalę się, że zrobiłam sobie prezencik -kupiłam karnet na 10 całościowych masaży bańką (bo mam okropny celu...no wiecie co, ale wstyd mówić), bo był w promocji i zamierzam wypróbować. Czy któraś korzystała? Są efekty? Ja wpadam na chwilkę do Was. Dzisiaj postanowiłam sobie zrobić dzień "tylko dla mnie" zero sprzatania, gotowania itp. tylko kosmetyczka, fryzjera i na basen. Skibusia ja używałam bańki super efekt. Polecam. A ból... po 3 zabiegu mniej boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts