AmberWind 08.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mnie na szczescie nie, ale całkiem sobie nie odmawiam (wychodzi mi gdzies 2-3 kostki tygodniowo od wielkiego dzwonu ).....dzsiaj byłam na kawie, wypiłam bez cukru i bitej śmietany . Miałam ochotę na ciasto czekoladowe....nie zjadłam. W domu wypiłam gorzką kawę jestem pod wrazeniem! Super I masz absolutna racje, ze slowo "dieta" nalezy zamienic "styl zycia" Nie jestem na zadnej diecie, nie cwicze aby tak nagle wypelnic jakies postanowienie czy zrealizowac zryw odchudzeniowy Jem (i cala moja rodzina) zdrowo, z bardzo nikla zawartosci tluszczu nasyconego, prawie bez cukru, unikamy zywnosci przetworzonej i bardzo wielu "smakolykow" , ktore na co dzien znajduja sie w wiekszosci lodowek, a dla nas sa po prostu nie do przelkniecia ... brrrrr ... A prawie codzienne aktywnosci (basen, fitness, silownia, tenis, siatkowka), to normalne i fajne przyjemnosci dnia, ktorymi sie nagradzamy za proze dnia codziennego W zbawienne efekty po hula-hop nie wierze, natomiast sama idea aby "cos robic" jest jak najbardziej ok! Jesli mocno sie wdrozycie, to polecam portal World Hoop Day. Moze bedziecie pionierkami wprowadzenia Hoop Day w Polsce To bylby fajny event w listopadzie http://gravelandgold.files.wordpress.com/2008/08/347423qvxu_w.jpg?w=500&h=715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Brawo siłownia kurcze ja nie mam kiedy nawet . Ale za to mam motywację bo dzis sie spotkalam po raz kolejny z przyjaciółką kochaną , która schudła 25 kg. Chodząca pieknosc nawet wieksza byla piekna no a teraz to juz w ogole dostalam takiego kopa w dupe ! Że sie tak wyraze . I wiecie jak schudła? MŻ No dobrze fajnie super, a nie ma problemu z za duża ilością skóry, ja schudlam 18 i skóra na mnie wisi, mimo ćwiczeń, może za stara jestem? Na razie trzy miesiące wage utrzymuję, ale chce jeszce troche schudnąc. Zatrzymalam się żeby dać skorze odpocząć. Właściwie moja dieta tez polegała na MŻ i ten styl zycia prowadze do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Nie, nic jej nie wisi chudła powolutku w swoim tempie no i trochę ćwiczyła w domu, nie za dużo - jakieś brzuszki i damskie pompki . Kwestia wieku? No moze mamy po 24 lata (a juz sie tak roztylysmy ale to inna sprawa ) W tym wieku mozna chudnąc, bez problemu Zycze samozaparcia i sukcesu To ja stara baba jestem 24 lata to ja nie pamietam kiedy to było Pocieszam się tylko, że moj wiek sprawnosci fizycznej jest na poziomie 26 lat, więc nie mam co narzekac Własnie 1000 skakanek zrobiłam Edytowane 8 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zapisałam sie na Pilates, ide dzisiaj drugi raz, warto sie troche porozciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 witam sie w tym wątku mnie tez czeka odchudzanie, ale nie wiem czy juz ,bo jestem na sterydach, ktore spowodowaly ze od 2 miesiecy przytylam ok 4kg, do tej pory jakos utrzymywalam wage, chcoc nie byla idealna, ale teraz to kiesko , mieszkam na wsi wiec ciezko sie wyrwac do miast, bo daleko i male dziecko mam. na razie cwicze brzuszki bo na wiecej zapału brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale tu cicho! U mnie -2kg. Wiem, że to pewnie woda ale i tak jestem zadowolona bo w końcu na końcu nie widzę ...5,6 tylko .....3,5 :D:D http://www.emoty-gg.eu/mini/332.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witamja też się przymierzam do odchudzaniaefekt satysfakcjonujący to -9 kg od obecnej wagi na razie mniej jem plus więcej owoców ostatni posiłek do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 heh o 21 to by raczej trudno było iśc spać najgorsze jest to że mam pracę 3 zmianową i nie wiem co robić na nockach?? do tej pory jadłam jakąs kanapkę około 3 w nocy a o 6:30 szłam spać, zastanaawiam się czy zrezygnować z tej kanapki, ale wtedy to chyba nie wytrzymam całą noc bez jedzenia i jeszcze spanie na pusty żołądek może coś doradzicie?? do tej pory wyglądało to tak jadłam coś po przebudzeniu (około godziny 14), później około 21 przed wyjściem do pracy i w pracy około 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.02.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 heh o 21 to by raczej trudno było iśc spać najgorsze jest to że mam pracę 3 zmianową i nie wiem co robić na nockach?? do tej pory jadłam jakąs kanapkę około 3 w nocy a o 6:30 szłam spać, zastanaawiam się czy zrezygnować z tej kanapki, ale wtedy to chyba nie wytrzymam całą noc bez jedzenia i jeszcze spanie na pusty żołądek może coś doradzicie?? do tej pory wyglądało to tak jadłam coś po przebudzeniu (około godziny 14), później około 21 przed wyjściem do pracy i w pracy około 3 Moja droga - wszytskie tu jednogłośnie uznałyśmy, że metoda jedzenia drobnych posiłków równo co 3 godziny jest najlepsza:yes: I nie wązne wtedy o której wstajesz, a o której kładziesz się spać Ostatni posiłek 3 godziny przed snem - proste i dla każdego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 U mnie dziś ważenie. Od zeszłego poniedziałku - 0,6 kg, od początku diety - 4,4 kg. Obwody stoją Od zeszłego tygodnia tylko z brzucha spadło 2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.02.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Jak tam Wasze dietki. ? U mnie ostatni dzień diety Turbo A od jutra powrót do "normalnego " życia teoretycznie bez diety a praktycznie... No właśnie jak powinno wyglądać teraz moje menu.Czy mogę jeść np. 3 razy w tyg. razowe pieczywo czy nie. Czy robić sobie co 3-4 dzień dietę płynną Na pewno zostanę przy jedzeniu co 3 godziny (małe porcje). Natomiast na śniadanie chciałabym jeść coś co doda mi kopa na cały dzień. Edytowane 13 Lutego 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 13.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 U mnie dziś ważenie. Od zeszłego poniedziałku - 0,6 kg, od początku diety - 4,4 kg. Obwody stoją Od zeszłego tygodnia tylko z brzucha spadło 2 cm. Myszoniczku spokojnie Ja schudłam na diecie ok 5 kg. Obwód ud troszeczkę mniejszy Wiem że jakbym ćwiczyła codziennie (tak jak zamierzałam) a nie 3 razy w tyg. to wyniki byłyby inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 u mnie 3 kg w dół Powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 15.02.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja na razie jem też co 3 godziny (tak jak radziłyście) dużo mniejsze porcje niż do tej pory, niestety ciągle odczuwam głód, kiedyś jadłam 3 kromki chleba na raz teraz jem jedną zaczełam od 70 kg chcę osiągnąc chociaż 65 lub mniej teraz jest 68.9 na czym polega dieta turbo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 15.02.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 sorki juz sobie doczytałam o diecie turbo na wcześniejszych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Trochę to dziwne, że tak tu cicho....a jakie poruszenie na początku! Jutro tłusty czwartek . Aniu bo z efektami nie najlepiej...:lol2:u mnie od jakiegos czasu - ponad 2 tygodnie waga nie drgnęła...:(:(nie jest zle bo 5 kg już zgubiłam ale ciągle mam sporo do zrzucenia....a dziś robię sobie dyspenzę i zjem pączka a może i dwa:yes: o ile uda mi się smaczne kupić bo piec sama nie zamierzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja już od 2 tygodni planuję, że dziś będzie dyspensa i pączek do kawy. Tylko czemu mój małżonek kupił mi tych pączków 5???? Leżą w kuchni na blacie i kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja już od 2 tygodni planuję, że dziś będzie dyspensa i pączek do kawy. Tylko czemu mój małżonek kupił mi tych pączków 5???? Leżą w kuchni na blacie i kuszą no nie ...5...:Dza karę nie Powinien dostać obiadu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 no nie ...5...:Dza karę nie Powinien dostać obiadu:lol2: Chyba taka kara nie przejdzie..... napisałam do niego sms-a z pytaniem czemu tych pączków aż pięć i dostałam odpowiedź, że dlatego, że jestem żoną na piątkę! Cóż nie pozostaje nic innego jak być żoną na piątkę z dużym tyłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.02.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No kochane a ja przyleciałm sie pochwalić, spadłam znów o 1 cudowny tłuściutki kilogram. Razem w dół mam juz 4kg. Waga stała stała a tu dziś po zwazeniu taka niespodzianka. I w podziękowaniu za ten kolejny kilogram nie zjadłam i nie zjem ani jednego pączka (mimo ze to tłusty czwarek). ale mnie to dziś znowu zmotywowało. Lustro zaczyna mnie kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts