aneta s 16.03.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziewczyny nie zaglądam bo u mnie nie najlepszy czas ale caly czas jestem z Wami. Lidzia i Myszonik super wynik!!! oby tak dalej. U mnie na minusie 7,5 więc jest super, mam nadzieję że do lata uda się wrócić do przedciążowego rozmiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.03.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 aneta jak 7,5 to nienajlepszy wynik! Jest super:) A do lata jeszcze sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziewczyny nie zaglądam bo u mnie nie najlepszy czas ale caly czas jestem z Wami. Lidzia i Myszonik super wynik!!! oby tak dalej. U mnie na minusie 7,5 więc jest super, mam nadzieję że do lata uda się wrócić do przedciążowego rozmiaru... jak nie odzywasz, to się nie odzywasz, ale jak już coś napiszesz, to z wielkim przytupem ogromne gratulacje !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 a co tu taka cisza ? przestałyście walczyć ? mam nadzieję, że nie znowu przyszłam się pochwalić dzisiaj zanotowałam 7,5 kg na minusie wczoraj zaliczyłam 2 godziny zumby - fajnie było, ale jak wróciłam do domu, to padałam na twarz Za to dzisiaj czuję prawie wszystkie mięśnie i to takie, o których nie miałam nawet najmniejszego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Gratulki Lidzia A ja właśnie już wychodzę.. i lecę po przerwie na siłownie... Ja mam na minusie albo 8, albo to już na pewno -7kg.. bo na początku wagi nie miałam... Słabo mi idzie, ale mniej więcej 1kg tygodniowo... No cóż.. nie mam już 20-30 lat... Bożesz.. jak ten czas swoja drogą zapiernicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 u mnie powoli. Jestem od ponad tygodnia na diecie od MagdyZZ. Spadły mi na razie 2kg. Z ćwiczeniami gorzej, bo jak mam chwilę, to trochę poćwiczę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 u mnie powoli. Jestem od ponad tygodnia na diecie od MagdyZZ. Spadły mi na razie 2kg. Z ćwiczeniami gorzej, bo jak mam chwilę, to trochę poćwiczę w domu. Spirea, to ma być powoli ? 2 kg w ciągu tygodnia, to naprawdę bardzo dobry wynik tak trzymaj Mi kiedyś dietetyk powiedział, że powinno się chudnąć ok. 1 kg na tydzień, żeby zmniejszyć ryzyko efektu jojo. Nasze miesiące, bądź lata pozwalania sobie na wszystko tak szybko teraz nie znikną i trzeba dać sobie trochę czasu na zrzucenie nadprogramowych kilogramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Gratulki Lidzia A ja właśnie już wychodzę.. i lecę po przerwie na siłownie... Ja mam na minusie albo 8, albo to już na pewno -7kg.. bo na początku wagi nie miałam... Słabo mi idzie, ale mniej więcej 1kg tygodniowo... No cóż.. nie mam już 20-30 lat... Bożesz.. jak ten czas swoja drogą zapiernicza... wcale słabo ci nie idzie. 1 kg tygodniowo, to bardzo odpowiedni wynik. Musimy się uzbroić w cierpliwość, a dopniemy swego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 hej, w innym watku rogbog wspomniala o preparacie, ktory moze pomoc w walce z nadmiernym obciazeniem Mam bardzo sceptyczny stosunek do supli, ale sprawdzilam w badaniach, ze rzeczywiscie moze pomoc. Zerknijcie (bo pewnie tez nie chcecie pieniedzy tylko na marketing wydawac) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16960168 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21361295 A i lepszy (ma wiecej skladnika czynnego) i tanszy jest polski preparat niz 3 razy drozszy i slabszy zagramaniczny No ale tak to juz u nas jest. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 lidszu swietnie Ci idzie!!!! A ile jeszcze pozostalo do zrzucenia? I dwie godziny Zumby Jestem pod prawdziwym wrazeniem Dajesz rade!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 lidszu swietnie Ci idzie!!!! A ile jeszcze pozostalo do zrzucenia? I dwie godziny Zumby Jestem pod prawdziwym wrazeniem Dajesz rade!!! Amber, dzięki Do zrzucenia zostało mi drugie tyle ile już udało mi się pozbyć, a najchętniej jakieś 10 kg. Powiem wam, że w czasie pierwszej godziny zumby miałam chwilę zwątpienia i chciałam się ulotnić, bo myślałam, że nie wyrobię, ale kryzys minął i zostałam na drugą godzinę . Opłacało się, chociaż dzisiaj bolą mnie strasznie mięśnie pleców i rąk. Zapowiedziałam jednak mojemu M, że w przyszłą środę też idę na 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Amber, dzięki Do zrzucenia zostało mi drugie tyle ile już udało mi się pozbyć, a najchętniej jakieś 10 kg. Powiem wam, że w czasie pierwszej godziny zumby miałam chwilę zwątpienia i chciałam się ulotnić, bo myślałam, że nie wyrobię, ale kryzys minął i zostałam na drugą godzinę . Opłacało się, chociaż dzisiaj bolą mnie strasznie mięśnie pleców i rąk. Zapowiedziałam jednak mojemu M, że w przyszłą środę też idę na 2 godziny No Lidka dwie godziny Zumby to rzeczywiscie dużo, ale ja po godzinie czuje niedosyt. w kazdym razie bardzo mi sie podoba. Trzymam kciuki za zrzucenie reszty nadmiaru wagi do lata, na pewno Ci sie uda Tylko moje mooto jest takie: Trudno jest zrzucić nadmiar kilogramów, ale dużo trudniej jest później utrzymać wage. ja cały czas jestem własciwie na diecie i moja waga waha sie + - 2 kg, ale bardzo sie pilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 23.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Lidzia to co napisałas to niestety prawda Ja też zrzuciłam ok 6 kg i teraz troszkę popuściłam z dietą (ale naprawde tylko troszkę np. do obiadu teraz daje 3 małe ziemniaczki a wczesniej zero) i niestety też zaczynam iść na +1kg w porywach do +2 I niestety utrzymąc wagę jest ciężko ale jak sie widzi efekty to nawet to jakoś buduje żeby jednak te 3 dołożone kartofelki przekazać migiem na talez męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Dzis sprobowalam tych cwiczen http://www.youtube.com/watch?v=SgIp4kon-Cc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vrIamJ9qnS8&list=UU7bM7fzIxZ-iG4Po3ZzD_fg&index=8&feature=plcp leje sie ze mnie pot ciurkiem to tez wyglada niezle Edytowane 27 Marca 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 30.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) a co tu taka cisza ? przestałyście walczyć ? mam nadzieję, że nie znowu przyszłam się pochwalić dzisiaj zanotowałam 7,5 kg na minusie wczoraj zaliczyłam 2 godziny zumby - fajnie było, ale jak wróciłam do domu, to padałam na twarz Za to dzisiaj czuję prawie wszystkie mięśnie i to takie, o których nie miałam nawet najmniejszego pojęcia Szacun Lidszu Ja niestety przez tydzień odpuściłam sobie dietę i od wczoraj zaczęłam od nowa . Kobitki piłyście kiedyś ocet jabłkowy ? Ostatnio czytałam o nim dużo dobrego ale nie jestem pewna czy jest faktycznie taki zdrowy, dobry itp. Edytowane 30 Marca 2012 przez senmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 markoto ja piernicze, te linki to niezły wycisk semon ja piłam kiedyś ocet jabłkowy ale nie było efektów i strasznie to niedobre BLEEEEE Ale moja mama namierzyła coś lepszego : napój imbirowy. Ja jeszcze nie piłam ale chyba zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.03.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja się zatrzymałam na - 8kg, ale też moja dieta nie przypomina diety. Jem rozsądniej, ale raczej wszystko, w tym słodycze. Po świętach mam zamiar jeszcze trochę śrubę przykręcić i zrzucić może jeszcze z 4 kg.Lidszu - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A ja sie zatrzymałam na -7 ale staram się patrzeć co gotuję i co jem. ze słodyczy tylko gorzka czekolada.obiady dzis stanowią 1/3 tego co kiedyś A planuję jeszcze z 4 kg w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Tym razem polecam http://www.youtube.com/watch?v=BZEwjYPgkWw&feature=BFa&list=PL6F135DD9918D21E7&lf=plpp_video rozgrzewka plus 7 czesci melduje ze po tygodniu mam -2kg i -8cm w pasie Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 04.04.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 -8 cm to niesamowity wynik! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts