malux20 16.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 żona kazała napisać że ładnei pyta się czy dobrze się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 17.09.2012 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Haha a tego to już nie wiem, opowiem Wam jak się wprowadzimy. Zwłaszcza, że fuga ma być bardzo jasna więc może być kiepsko Ale fuga ma tylko 1mm to może jakoś będzie ok. Same płytki są bardzo ładne, dają wrażenie tafli ale nie tak jak w folderze bo nie mają idealnie płaskiej powierzchni tylko podłoga wydaje się być jakby lekko zafalowana. Bardzo fajny efekt. Płytki kupiłem w eplytki.pl - sklep polecam bo to już kolejny zakup. Ceny zazwyczaj najlepsze dostawa w terminie obsługa miodzio. Dla porównania w Szczecinie cena tych płytek to ponad 150pln za m2 a ja kupiłem je za 113 czy jakoś tak. Pół domu jest w tym gresie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.09.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 jak chce się wprowadzić za 3 tygodnie to nie ma wyjścia Za 3 tyg. ?? o nieźle, to rzeczywiście czas Was goni ! płytki przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 18.09.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Właściwie to ja sam siebie gonię. Po prostu już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 18.09.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dziś fotki domu z czterech stron świata: http://imageshack.us/a/img59/435/321kp.jpg http://imageshack.us/a/img337/2803/322d.jpg http://imageshack.us/a/img41/2550/323lk.jpg http://imageshack.us/a/img600/9127/320cs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 18.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 19.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Bardzo fajnie... ale te garnki na ścianach to takie...hmmm kontrowersyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 19.09.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 że niby czerpnia i wyrzutnia ? akurat to mi się nie podoba - u mnie będzie zwykła kratka z ciekawości - ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 19.09.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Bardzo fajnie... ale te garnki na ścianach to takie...hmmm kontrowersyjne Hehe mnie się podoba, tak futurystycznie wygląda. że niby czerpnia i wyrzutnia ? akurat to mi się nie podoba - u mnie będzie zwykła kratka z ciekawości - ile takie cudo kosztuje? Chyba 100pln za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.09.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A ja nie zwróciłem na to uwagi. Na pierwszy rzut oka pomyślałem że to oświetlenie zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 20.09.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Bardzo fajnie... ale te garnki na ścianach to takie...hmmm kontrowersyjne Jakie garnki ?właśnie , że bardzo nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 20.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jakie garnki ?właśnie , że bardzo nowoczesne Tak trochę "ni z gruchy, ni z pietruchy", bo nierdzewka i swoim blaskiem "razi". Ale de gustibus... coś tam, coś tam;) Zamierzam do wentylacji zastosować rotowent, ale też w kolorze dachu, żeby się nie odróżniał- w cenie za kolor była drobna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 21.09.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 U nas nawiew i wywiew z WM będzie w podbitce identycznie jak u Konrada (R&K). Jak bedzie mozliwość to w kolorze podbitki jak nie to inox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.09.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 że niby czerpnia i wyrzutnia ? akurat to mi się nie podoba - u mnie będzie zwykła kratka z ciekawości - ile takie cudo kosztuje? Dopiero zauważyłem Trudno mi się określić czy mi się podoba. Jest to jakieś rozwiązanie , inne niż standardowe. Są inne kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 21.09.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 No to faktycznie problem, ale jeśli to szumi tylko na max obrotach to nie widzę problemu.Spróbuj zlokalizować skąd szumy dochodzą- najpierw uruchom nawiew i zwiększaj obroty. Potem to samo z wywiewem.Anemostaty nie zredukują szumu, mogą przy za mocnym przykręceniu też szumieć.Jak sprawdzić nadciśnienie? Może prymitywnym sposobem - świeczka w szparze w drzwiach? Ogień pokaże czy wywiewa, czy ciągnie do środka.Możesz też spróbować z dymem z kadzidełka. Pytanie- czy dom jest szczelny, bo powietrze może lecieć szczelinami, o których "nie pomyśleliśmy".Kolega "reraham" z forum robił próbę szczelności domu, ale to chyba są spore koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 21.09.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 (edytowane) I sprawa dość istotna. Jak zmierzyć czy w domu jest nadciśnienie? w otwarte okno lub drzwi wklej szczelnie na taśmę jakąś dyktę lub gruby karton na środku zrób otwór i wklej w niego worek na śmieci jak będzie nadciśnienie to go wypcha na zewnątrz ... jak podciśnienie to wciągnie do środka ... Edytowane 21 Września 2012 przez jasiek71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 23.09.2012 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 w otwarte okno lub drzwi wklej szczelnie na taśmę jakąś dyktę lub gruby karton na środku zrób otwór i wklej w niego worek na śmieci jak będzie nadciśnienie to go wypcha na zewnątrz ... jak podciśnienie to wciągnie do środka ... Ha Jasiek no pomysł godny Leonardo sprawdzę przy okazji edit: a jakby sobie uprościć życie i wkleić luźną folię malarską w całe okno zamiast karton i worek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 czemu ten eksperyment ma służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 pozamykać okna i drzwi wewnętrzne i odpalić świecę dymną. Przy okazji wyjdą wszelkie nieszczelności w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 23.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 pozamykać okna i drzwi wewnętrzne i odpalić świecę dymną. Przy okazji wyjdą wszelkie nieszczelności w domu. Dobre:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts