Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

M95 Róże w ogrodzie - energooszczędna wersja nowego życia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś dalej montowałem elektrykę i "opuszczałem" nadproża. Ekipa budowlana na ścianie nośnej zrobiła właściwą wysokość a na ściankach działowych o 5cm za wysoko. Trzeba było przykleić GK, zaszpachlować, zatrzeć i pomalować już pomalowane ściany. W ten sposób montaż drzwi rozciągnął się na tydzień zamiast dwa dni. Dalej żyję z kocami w ościeżnicach przybitymi gwoździami :D Może w końcu jutro pokuszę się o fotki urządzonego domu ... ciągle brak czasu ... Edytowane przez bitter

• 2 weeks później...
fajnie Wam to wszystko wyszło ... lubimy takie klimaty

:offtopic:tylko ta limuzyna dla dziecka .... nie było nic lepszego ;)

nie wkurza Was ta ciągle dygocząca rączka ??:offtopic:

Mamusi się podoba, mnie irytują małe kółka z przodu, na piachu jaki mamy przed domem nie spełniają moich oczekiwań. Najbardziej wkurzył mnie jednak fotelik do auta. Już dwa razy przesunąłem pasy w foteliku na rozmiar większe a ostatnio nie mogliśmy dwumiesięcznego dziecka opatulonego w futrzaka zapiąć w to gó...no. Albo ja coś źle robię albo za miesiąc nasze dziecko będzie za duże na fotelik ktory miał posłużyć lata. I to za taką kasę.

bedzisz następnym razem coś potrzebował pisz - przynajmniej podpowiem na co zwrocić uwagę , kupowac u mnie nie musisz

A ja myślałem, że masz taki sam a Ty widzę z branży ;-) Spoko będę pytał. A już korzystając z okazji napisz pliz na priv co z tym nieszczęsnym fotelikiem samochodowym. Da się go jakoś przystosować do większych dzieci? Dzięki