bitter 14.08.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) A tymczasem powstała też nowa wędzarnia. Kiełbaski też własnej roboty ... ze szklanką piwa smakują jak marzenie .... mniam! p.s. jeżeli filmu nie ma to poczekaj parę minut Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez bitter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.08.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Avatar jak najbardziej trafiony Wychodzi Ci to naprawdę nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Bitter , Ty to widać lubisz główkować Zgadzam się z Arturo72 odnośnie tego avatara Podziwiam takich ludzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 15.08.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Uwierzcie mi to wcale nie jest fajna sprawa. To już się stało jakąś manią natręctw. Dziś święto i postanowiłem nie tknąć nawet jednego gwoździa i czuję jak marnuję czas ))) Tak czy inaczej dzięki za uznanie a co do avatara to był wybrany bardzo świadomie . Zresztą to była moja ulubiona bajka z dzieciństwa i kto wie czy nie wywarła na mnie wpływu na całe życie. W tym roku jeszcze powstanie pergola na tarasie a w przyszłym planuję plac zabaw i wiatę na drewno i jak spadnie manna z nieba to wreszcie pozbycie się starej pobudowlanej szopy i zastąpienie jej czymś takim: http://img59.imageshack.us/img59/6222/lkpa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DEZET 15.08.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Świetnie Kolego, świetnie A Pomysłowy Dobromir (taki nasz McGaywer) - też zostawił pozytywny ślad w moim życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 16.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Matko, skąd Ty bierzesz te wszystkie pomysły? Żona się nie złości ,że nie możesz na miejscu spokojnie usiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 17.08.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A żebyś wiedziała, żona chyba by już wolała wersję z piwem i pilotem w ręku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ha ha ha tak to jest już z tymi "babami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 19.08.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Domek ogrodowy fajny podoba mi się szczególnie ta częśc wypoczynkowa A co do "Pomysłowego Dobromira" to oprócz "Zaczarowanego ołówka" też była moja ulubiona bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 30.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Domek fajny.Chcesz robić sam, czy kupić gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 01.09.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Robić robić. Gotowy kosztuje 10 tys ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 W zeszłym roku robiłem własnoręcznie taką wiato-altanę i na sam materiał wydałem około 12-14 tyś zł. Od 12 koła przestałem liczyć, a ciągle jest to i owo do wykończenia. Czasami może lepiej kupić gotowe, chyba że majsterkowanie to nasze hobby. Mi ta robota sprawiała wielką frajdę. W tym roku z odpadów po altanie zrobiłem mega wypasioną budę dla psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 02.09.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 14 tys??? A masz jakąś fotkę, wymiary i zgrubny kosztorys? Aż się nie chce wierzyć. Ja planuję to zrobić z kantówek jako konstrukcji. Dach łaty i na to płyta blachodachówka lub blacha trapezowa powlekana a pod nią styropian coby latem było chłodniej. Zewnętrzna elewacja najtańsze deski boazeryjne sosnowe, wewnętrzne ściany i sufit również .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 02.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Jutro zrobię nowe fotki i jak nie masz nic przeciwko, to tu wkleję. Ale to jest bardziej wiato-altana, rozstaw słupów 5 na 5m czyli 25m2 plus wystające zadaszenie, tak aby razem nie przekraczało 35m2. Bo wg przepisów w gminach wiejskich, jakby było więcej musiałbym to zgłosić. W gminach miejskich można do 25m2. Kosztorys mogę odtworzyć, jak tylko odszukam rachunki za drewno i te wszystkie duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 04.09.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wklejaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 04.09.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 zyzolek ... ja dopiero zobaczyłem Twój pałac .... o rany ale wypas. Masz fotki z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.09.2013 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Tydzień temu zabrałem się za ocieplenie belek żelbetowych nad tarasem wejściowym. Rozebrałem podbitkę i powklejałem styropian. Po reozebraniu podbitki taki to obraz ukazał się moim oczom. To się nazywa profesjonalne ocieplenie przez ekipę fachowców http://img713.imageshack.us/img713/1825/q39b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 11.09.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 no co chcesz?! trzyma się przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.09.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No trzyma miejscami od spodu a reszta nadproża goła i wesoła Ciekawe jak ten element wpływał na koszt ogrzewania. Mam do poprawy jeszcze jeden narożnik w pokoju córki. Potem sprawdzę jeszcze szczelność wszystkich narożników. Chętnie bym rozebrał podbitkę w każdym narożniku ale trochę mi się nie chce . Dostęp przy więźbie wiązarowej do narożnika dla faceta 180cm wzrostu to koszmar. Może 5 letnie dziecko by tam wlazło swobodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 11.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Może właśnie odkryłeś tajemnicę ubiegłego sezonu. Pamiętam jak zebrało się niezłe konsylium żeby radzić nad nadspodziewanie sporym zużyciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts