bitter 06.08.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Po latach wróciłem. Już mogę. Drugi dom, który stał się własnością kogoś innego. 5 lat mozolnego projektowania, zakupów, pilnowania fachowców i ... wylądowałem w mieszkaniu. Czasem szkoda tych dni, czasem żal że już nie ma. Ale na pewno lżej z kredytem za mieszkanie. Mam teraz taras nad jeziorem na miejskiej plaży, ogródek w pobliskim parku i grilla nad jeziorem na dzikiej plaży. Może to nie to samo ale ... spać można spokojniej bo za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 06.08.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 bitter, szkoda.....ale dobrze, że o tym piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uki100 25.12.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Witam, czy ktoś z województwa podkarpackiego bądź małopolskiego wybudował domek z projektu Róże w ogrodzie ?? , Jesteśmy zainteresowani budową ale fajnie by było zobaczyć w rzeczywistości ten domek. Podaje adres email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts