hodys 09.01.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam serdecznie formówiczów. Mam do Was następujące pytanie:W związku z tym że za olej opałowy juz nie da się płacić (4zl/1l) jak jest najtańsza alternatywa dla pieca olejowego Buderus Logano G115 o mocy 22kw dla domu o pow. użytkowej 120m. Pytając o najtańsza mam na myśli i instalację i rodzaj paliwa. Bardzo proszę o propozycję do rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 09.01.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Relatywnie najtaniej będzie wstawić do niego palnik na pellet, G 115 bardzo fajnie się modyfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hodys 09.01.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzieki za informację, a czy ew. masz jakieś propozycję palnika na pellet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 09.01.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mam ale to na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts