gosc77 09.01.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam, po podziale dwurodzinnego domu, pod częścią sąsiada została moja piwnica , którą chciałbym mu sprzedać,piwnica ma ok 8m2 moje pytanie brzmi na ile pieniędzy mogę wycenic taka piwnice , proszę o odpowiedzi jeśłi ktoś wie , może jakieś linki itp.. dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 09.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zapytaj sąsiada ile może zapłacić, pewnie sie dogadacie, a jak sie nie dogadacie, to będziesz miał piwnice... Pewnie tylko on może ją odkupić, więc albo sie dogadacie albo i tak nikomu nie sprzedasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosc77 10.01.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Haine , widzę że jesteś bardzo mądrym człowiekiem, jak masz pisać takie pierdoły to odpuść sobie i nie udawaj kogoś kto coś wie bo tak naprawdę piszesz tylko po to żeby pisać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts