luiza77 09.01.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dzis spotkalam sie z takiem terminem. Dzwonilam do Urzedu Miasta i tam zapodano mi taki termin jak napisalam wyzej.Spytalam ile metrow potrzeba zostawic na drode dojazdowa do nastepnych dzialek. Pani powiedziala ze trzeba wyznaczyc na siekierke i ja nie rozumiem o co chodzi. Niby sie dopytalam Pani powiedziala ze to znaczy ile chce metrow przeznaczyc na te droge. Nurtuje mnie jednak ten termin " na siekierkę" . Czy spotkaliscie sie z takim terminem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 09.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Siekierka to przydatny przedmiot w relacjach między sąsiadami. Pani w urzędzie miała rację. Lepiej ją mieć Na forum było dużo wątków o napięciach na lini płotu między sąsiadami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luiza77 09.01.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 blechert dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichuZLasocic 13.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Podział działek na "Siekierkę" oznacza że na końcu drogi dojazdowej powinno być miejsce na nawrotkę, czyli poszerzenie, co w rzucie wygląda jak...siekierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luiza77 13.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Michu dziekuje za wyczerpującą odpowiedz. No teraz to ja juz rozumiem. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts