aricia 15.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 wygląda ładnie. jedyne, co na prawdę mi się nie podoba, to te szklane, mleczne fronty... myślisz, że będzie wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Spartankaa, rzeczywiście mam podobny układ kuchni u mnie się on sprawdza, chociaż zlew mam nie tak bardzo w rogu, ale to może tylko kwestia wizualizacji... albo zlew jest po prostu narożnikowy, bo trochę wygląda tak jakby zakręcał razem z blatem Podobnie jak Aricia, zrezygnowałabym z mlecznych frontów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lopesjus 15.01.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a co polecacie miłośnikom nissana? gt-r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zgadza sie, zlew jest naroznikowy. Nad tymi frontami mlecznymi sie jakos nie zastanawialam przyznam szczerze. Dlaczego byscie zrezygnowaly? Co w zamian? aricia mysle, ze bedzie wygodna. U nas kuchnia nie bedzie centrum domu, miejscem spotkan etc. Ja stety albo niestety nie jestem kucharka i z reguly staram sie spedzac w kuchni jak najmniej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) w zamian fronty, takie jak wszystkie w górnych szafkach będzie spójniej i bardziej minimalistycznie powiedz mi jeszcze, czy na suficie jest więcej tych obniżeń gk, czy tylko są w kuchni nad blatami? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) U gory ma byc front z plyty mdf lakierowany kolor NCS S-1002-RW kuchni syfit wyglada tak - chcialam dac plik pdf ale nie wiem jak....podpowiecie? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 spróbuj "zaawansowana edycja" a później "zarządzaj załącznikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ta czerwień pod szkłem jakoś mi nie pasuje, tak ma to wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 a ja myślałam, ze to tylko taki refleks świetlny...bo cudsprzęcik agd zauważyłam już wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.01.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) ta czerwień pod szkłem jakoś mi nie pasuje, tak ma to wyglądać? Tam ma byc fototapeta za szklem hartowanym. Jaka sobie wstawie to juz moja broszka te czerwone mazy to wizja architekta. Podobaja mi sie takie widoki drapaczy chmur...wiem tandeta ale co poradze, ze mi sie podobaja o jak tu np http://www.newmedia-art.pl/shop,show,2399# Plik z sufitem za duzy...a pdf nie zmniejsze Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.01.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 w zamian fronty, takie jak wszystkie w górnych szafkach będzie spójniej i bardziej minimalistycznie powiedz mi jeszcze, czy na suficie jest więcej tych obniżeń gk, czy tylko są w kuchni nad blatami? sa w kuchni nad blataki, dookola kuchni, roznej wys jak podasz maila to moge Tobie wyslac bo tu ni jak nie udaje mi sie wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowaa 16.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Fototapeta będzie fajnie wyglądała podświetlona od spodu. A szkło jak się pobrudzi to się wyczyści Bardzo Wam dziekuje za wszelkie porady. U nas w projekcie jest wlasnie fornir orzech amerykański – Elene76 moglabys wyslac mi foty Twoich szafek z forniru? Bylabym wdzieczna. Co do szuflad to mam w wycenie Tandembox a w szufladach rodzaj zawieszek Blum na wkręty. I z tego co piszecie z tego nie ma co rezygnować. Blat…tu chyba odpuszczę ale po cennej uwadze aby sprawdzić jak można w przyszłości zdemontować ten blat i zamienic na wymarzony kamienny. A ma kto z Was może na scianie pomiędzy dolnymi a gornymi szafkami szklo hartowane a za nim jakas fototapetę? Tez tak mamy w projekcie, podoba mi się ta opcja zamiast kafli ale nie wiem jak z uzytkowoscia takiego szkla, z jego praktycznoscia czy nie będę dostawala szaly bo będzie wiecznie uciapane. I jeszcze jedno: mam dwie szafki cargo i z tego chyba nie będę rezygnować, nie ma tego teraz w kuchni ale bardzo mi się to podoba. Mam tez czarodziejski magic corner ale chyba zrezygnuje i zrobie tak ja ma Korozja. Jeszcze raz wielkie dzięki. Postaram się zaraz wkleic wizualizazje naszej kuchni. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 17.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A propo cen – caly czas w tym samym salonie – to taki maly update: Rezegnacja z kosza cargo 2.3wysokiego ( wraz z frontem z forniru koszt 3750pln ) i zamiana go na niskie cargo, takie do wysokości blatu a wyżej poleczki i drzwiczki to „zysk” na jakies 1200pln, czyli wychodzi wtedy 2500 za taki slupek. Zamiast klik-klaka w szafkach uchylnie otwieranych do gory jeśli zrobie frezowane uchyty jak ma Elena76 to nie wpłynie to na cene. Dziwne, bo wydawalo mi się, ze mechanizm jest droższy niż frezowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Cześć. Ja dziś akurat siedzę nad swoją wycena i sobie umysliłam że do narożnej szafki dam aka neke z IKEA.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40116739/Co o tym myślicie? Cena super. teściowa to ma i chwali.Spartankaa zajrzyj do linka może cię zainteresuje.Jeszcze szukam sensowenego sortowniak na odpady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 08.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Caly czas mysle nad kuchnia...nie jest lekko pogodzic finanse z tym co by sie chcialo Jeszcze trzeba sprzet doliczyc....Na razie mam wybrana zmywarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 04.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ta....i mamy kolejny rok...kto budowal to wie, ze to nie apteka i opoźnienia są U nas w ciąż brak kuchni, ale wszystko juz pod kuchnie gotowe. Sufit zabudowany - jest!, podloga w kaflach - jest!, kolor na ścianach - jest! Tylko meble wstawiać aricia pytala jak sufit wyglada - jak nizej, foty slabe bo z komorki http://images47.fotosik.pl/1673/f0e306240dc61403med.jpg i z drugiej strony http://images41.fotosik.pl/1895/a5cf90a2ddf422admed.jpg W środę wybieram sie po raz kolejny do salonu kuchennego i mam nadzieję dopiąć już wszystko tak aby można było zaczać robić nasze mebelki. Choć nadal nie mogę na 100% zdecydować się na konkretny kolor frontów....a...tyle tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.09.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Kuchnia skończona...uf.....Nie było łatwo ale w końcu skończona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 22.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No to pochwal się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Pstryknę cos i wstwie. Nie jest zle, choc fira wykonująca te kuchnię dała nam popalić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts