Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy blockhause inaczej kostka gierkowska :) Andrzeja i Olgi

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 152
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak na taka zimę to potrzeba 2m przestrzenne świeżo ściętego drzewa na zapewnienie ,CWU {przez 45 dni},przy okazji 21 22( C)w domku 200 m2

, Meter za 100 zł gałęziówki ,

No a jednak 200 metrowy domek jest tańszy w utrzymaniu niż 47 metrowe mieszkanie w bloku ,

Ciekawe czy jak bym nie korzystał z 120 litrowej wanny lub nie wygrzewał si pod prysznicem 20 min czy dużo mniej zejdzie,;)

Ciekawe jak by to wyszło jakby było -15stC przez miesiąc....

No wtedy bym nie chodził w krótkich spodenkach:cool: ,

Dziś kolejny dzień słoneczka:) , W taką słoneczną pogodę jak dziś wystarczy reku z GWC by utrzymać te 21C w przypadku mrozu gdy temperaturka jest dodatnia, to przy 22C uchylam okna więc nie wiem co dalej,

Nagrzewnica potrafi schłodzić powietrze czekam na upały widocznie przy dogrzewaniu zrobiłem jednocześnie taką małą klimę

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...

Witam

Jaki Świat jest mały... nie spodziewałem się znaleźć tu pasywniaka ze swoich okolic budowanego we własnym zakresie a nie przez firmy jako reklamówki.

A do tego jeszcze znane mi biuro projektowe.

A teraz biorę się za czytanie "od deski do deski"

Pozdrawiam Darek - pomagałem kiedyś niebieskim Sprinterem z budowy na przeciwko ;)

• 1 month później...
  • 1 month później...