skibusia 06.02.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Słuchajcie, a ile wy macie przy reku wilgotności w obecne mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 29%. Mam zdecydowanie za mało zysków bytowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.02.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No to ja mam obecnie 25, czyli nie najgorzej. A co masz na myśli przez zyski bytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 06.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 (edytowane) Gotowanie, suszenie prania, imrezka w gronie znajomych, akwarium, roślinność itp. Edytowane 6 Lutego 2012 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 28.02.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ok. Przeprowadziliśmy obrzęd, znaleźliśmy dziury w domu. Na wiosnę będą poprawiać okna, bo okazało się, że wszędzie (w każdym oknie) są poucinane uszczelki. Chodzi o to, że wszędzie brakuje kawałka uszczelki i tam wieje. Nie było tego widać, bo jest to w górnej części okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A okna jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 07.03.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Sokółka - okna drewniane. Podobno już tak nie robią...no ale zgodzili się to naprawić na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Sprawdzanie takie dokonuje się metodą ciśnieniową, w której wentylator wbudowany w drzwi albo okno wytwarza w budynku podciśnienie wynoszące 50 Pa. Przez nieszczelności w warstwie izolacji napływa powietrze do wnętrza budynku. Taki przepływ powietrza można uwidocznić np. za pomocą wskaźników strumienia powietrza (rurek dymowych). Sprawdzanie szczelności najkorzystniej jest przeprowadzać wtedy, gdy nie zostały jeszcze zamontowane płyty GK. Nieszczelności można usunąć w czasie trwania testu. [/url] Znasz moze firme, krora sie tym zajmuje? Zjakim kosztem trzeba sie liczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Sokółka - okna drewniane. Podobno już tak nie robią...no ale zgodzili się to naprawić na swój koszt. Kiedy mialas instalowne okna? Czy sa to okna drewniane? Tez mysle kupic ich okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 09.02.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U mnie 39% dół oraz 46% góra.Z tym, że wentyluję troszkę więcej ze względu na wskazania miernika CO2 podczas gotowania na kuchence gazowej (teraz mam 1000 ppm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 09.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Znasz moze firme, krora sie tym zajmuje? Zjakim kosztem trzeba sie liczyc? Hehe: Uruchamiasz wentylator wyciągowy zatrzymując nawiew i latasz po domu z pirometrem lub wilgotną łapą. Ten ostatni sposób jest wyjątkowo skuteczny i całkiem mało kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts