wilcza75 05.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Pod sosnami, zamiast zielonej trawki, zalegaja poklady brazowych igiel . Czy mozna cos tam posadzic? mamusię męża - a nóż lubi kwaśną glebę.... Jesteście cudowni A jak posadzę te wszystkie przepiękne rośliny to przykryć glebę korą jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 05.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 To was jeszcze pomęczę moim brakiem wiedzy Przekopałam swój terenik na pierwsze ogrodnicze eksperymenty a raczej wykopałam kępy traw Ziemia jak to pod sosenki piaszczysta czasem troszke glinista i w dól skarpy jej wygląd sie poprawia tzn coraz mniej przypomina pisek Czy mogę ją trochę uszlachetnić co tam podsypać tzn jaką glebę może torfu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 05.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Pod sosnami, gdybym je miał posadziłbym borówkę wysoką i poziomki.Sosen nie mam a pozostałe mam; czysty las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 05.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam,Ja posadzilem Trzmieline,zaluje tylko ze nie moglem zdobyc odmiany Coloratus (bede jej szukla na jesien),polecam tez irge albo bluszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts