JacekStylowy1 10.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Proszę o informację o "betonie samozagęszczalnym". Czy rzeczywiście jest uzasadnione zalewanie fundamentów tego rodzaju betonem? Ile ten beton kosztuje i jaka jest różnica w cenie w stosunku do "standardowego" betonu używanego do wylewania fundamentów? W przypadku mojej budowy oprócz wylewania ław fundamentowych będą jeszcze słupy konstrukcyjne, strop i wieńce. Warto to stosować w przypadku innych konstrukcji?Bardzo proszę o doradzenie mi w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 zapewne lafarge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekStylowy1 11.01.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 zapewne lafarge? Dokładnie tak. Gdzieś przeczytałem na portalu lub w gazecie, chyba Muratorze... Nie wiem co myśleć o tym betonie i czy warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.mArK 12.03.2021 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Odgrzeję temat.Będę robił płytę fundamentową, zbrojenie po obwodzie + siatka dolna i górna po całości.Warto brać lafarge samozagęszczalny? Rzeczywiście dożo łatwiej się zalewa? mam cenę 330zł brutto już z pompą Edytowane 12 Marca 2021 przez L.mArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts