Piotrek_2084 10.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam gorąco forumowiczów jestem tu nowy także o ewentualne zastrzeżenia przepraszam. Otóż mam domek jednorodzinny z dachem kopertowym i chciałbym go nadbudować oraz wymienić cały dach na dwuspadowy lecz sęk w tym że dom stoi od granicy sąsiada 1,5m czy w takiej odległości od granicy będę mógł zrobić sobie choć malutki wypust dachu? Zaznaczam że ściana od strony sąsiada jest bez żadnych okien ( cała,lita). I czy przy ewentualnych zastrzeżeniach wojewoda mógłby wyrazić zgodę na taki okap? Proszę o odpowiedź jeśli ktoś miał z czymś takim do czynienia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Złożysz wniosek o PnB i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek_2084 11.01.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A możesz przybliżyć mi co to jet ten wniosek PnB ?? bo nie mam zielonego pojęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek_2084 11.01.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Już wiem wniosek o pozwolenie na budowę W takim razie zobaczymy co z tego wyniknie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts