Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

jak zwykle spozniona...dziekuje wszystkim za zyczenia, przepraszam, ze sama do Was nie zagladam, nie zycze, nie komentuje, ale brak weny...te swieta byly okropne, w ogole zycie jest d*ne...

w m nic sie nie dzieje. czekam na termin rozprawy i doczekac sie nie moge, w sz-nie chyba wszyscy sie rozwodza...nie wiem czy tu zostane i jak to bedzie, wiec poki co kaplica. spraywy czekaja niedokczone a pustka dobija...mimi wszytsko zycze Wam udanego weekendu.

ps biedronki laza, czas na prawdziwa wiosne ;)

editg mało cię znam, rzadko się u ciebie odzywam, ale teraz mocno cię przytulam i życzę jak najlepiej!!!! wierzę, że ci ciężko, źle i do dupy, ale będzie lepiej! musi być! masz dla kogo żyć, masz dla kogo być uśmiechnięta, radosna, szczęśliwa!

wiosna przyszła, słońce zagląda, Ala się przytula... :)

masz dla kogo żyć, masz dla kogo być uśmiechnięta, radosna, szczęśliwa!

wiosna przyszła, słońce zagląda, Ala się przytula... :)

dziekuje :hug:

to prawda, mam dla kogo zyc. Ala powoduje usmiech na twarzy, niewątpliwie ;) ale jak slysze, jej" taata", jak paluszkiem pokazuje na drzwi to serce peka...w tygodniu czas leci, praca, obowiazki domowe, tulenie alutka, ale ww eekendy robi sie maskara. dochodza do tego godzinki niedzielne "tatusia" i wszystko szlag trafia. ponad miesiac zyjemy osobno, ile czasu musi minac?

ponad miesiac zyjemy osobno, ile czasu musi minac?

Edi - tyle ile musi. U każdego będzie inaczej.

Ale dasz sobie radę i zobaczysz, że wszystko się ułoży. Za jakiś czas spojrzysz na wszystko z zupełnie innej perspektywy.

A dziecko rozwiedzionych, ale szanujących się rodziców, często jest szczęśliwsze niż takie, które żyje w "pełnej" rodzinie, gdzie rodzice są ze sobą tylko ze względu na jego wyimaginowane dobro.

Przytulam :hug:

A dziecko rozwiedzionych, ale szanujących się rodziców, często jest szczęśliwsze niż takie, które żyje w "pełnej" rodzinie, gdzie rodzice są ze sobą tylko ze względu na jego wyimaginowane dobro.

Przytulam :hug:

tym sie oboje kierujemy, nie wiem tylko, czy to nie jest zgubne...

edi ja też Cię mocno przytulam :hug: Gdyby nie to, że ciężko mi się czasami ruszyć to chętnie bym Ci dotrzymała towarzystwa czasem.

wiem, pamietam jeszcze swoj odmienny stan, kiedy wycieczka do domaru powodowala zadyszke ;)

mimo wszystko zapraszam...czasem..

Hej Edi,

fajnie, że się odezwałaś:D Kochana nic Ci nie będę radziła, bo każda rada wydaje się teraz bez sensu. Sama musisz się uporać z problemem, ale jestem pewna, ze przyjdzie taki dzień, ze znowu się zaczniesz uśmiechać. I świat ponownie stanie się piękny:hug:

Wrzuć jakąś fotkę Alusi dla forumowych ciotek:yes:

Buziaki:)

O! mamuniu!! jaka słodka i śliczna http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif

do wycałowania i schrupania http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif

Edytko, bardzo ci współczuję i żałuje że tak daleko mieszkam, z przyjemnością bym ci czasem dotrzymała towarzystwa lub zajęła sie malutką.:hug::hug:

dziewczyny dziekuje za Alcie, to miod na moje serce, choc jak patrze na nia i widze jaka jest tatusiowa to:sick:

Sylwio

:hug::hug:

Pysiu

ona ciagle wali te miny, francowate, co by tu jeszcze nachachmecic. cala Alka ;)

Kasia

:hug: trzymam, jeszcze trzymam fason ;)

Drop

mala dodaje skrzydel, nie moze byc inaczej ;)

Venus

nie oddam :no::no::no: tylko ona zostala mi z 9 letniego zwiazku

tapeta Cie zmartwie. to szablon, zwykly malarski zakupiony gdzies internetowo. niestety namiarow nie podam, wszystko poszlo z dymem ze starym lapkiem :( probowalam odnalezc, niestety proba nie powiodla sie.

Aniu

Jakub bedzie pierwszy, ale mamusia tak szybko jej nie odda, o nie ;)

czekam na moj plafon, szukam jelenia, ktory go zawiesi, jak juz dojdzie. jeden plus zycia solo, wszystkie decyzje podejmuje sama ;)

buziole wieczorne. lece ogarniac bajzel.

• 2 months później...