pysiaczek 26.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No i najważniejsze, że zamówione Ja nie lubię u siebie tej cechy roztrząsania wszystkiego i zastanawiania się nad wszystkim. Tapetę do sypialni wybierałam chyba z 3 miesiące (no dobra fakt też, że nie spieszyło nam się, bo nie było na co jej kłaść bo dopiero ściany robili ), a teraz wychodzi na to, że i tak ją pewnie zerwiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.02.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :D:D ja chodzę i głaskam w katalogach, bo niby wiem co chce, bo niby wiem na jaką ścianę, a co do czego to nic nie wiem. pogłaskam wymuskam wracam do domu i tapet jak nie było, tak nie ma:D nam akurat się spieszy, ale jak widać nie wpływa to na szybkość w podejmowaniu decyzji:) która tapetę zrywacie???dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 edi będziemy przemalowywać sypialnię i nie wiem czy tapeta będzie w niej dalej pasować Choć możliwe, ze póki co zostanie a potem się pomyśli co za tym łóżkiem zrobić. Znajomi jak u nas są to tylko się za każdym razem pytają co znowu zmieniliśmy i wielkie oczy robią jak im mówimy, że faktycznie coś takiego miało miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.02.2012 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 poszłam do galerii obczaić sypialnianą tapetę i mam pytanie karnisze są pojedyncze czy podwójne? ja jakas slepa, na 1 zdjęciu widze taki, na 2 taki. klipsów w tej chwili nie mamy, nie wiem ile czasu będą szły, a jak dojdą to będą zdjęcia. na str internetowej też są bez zdjęć,my braliśmy w ciemno bo po 1 kleju się boję, a po 2 babka od tapet gorąco przekonywała. ps faktycznie masz fajny ten zlew:) i suszarke na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Edi a jak tam wyprawka dla laleczki kupiona?? http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Bobasy/096.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Właśnie, właśnie co tam słychać Edi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 01:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Edi a jak tam wyprawka dla laleczki kupiona?? http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Bobasy/096.gif :)kupiona, tutaj jak w pralni, pranie, prasowanie, pranie, prasowanie, pranie, składanie. smoczka tylko brakuje:D dzisiaj miałam nieregularne skurcze, wystraszyłam się na maksa, jak to ja i oprzytomniałam, że nie kupiłam całej wyprawki dla siebie. jutro mam zamiar dokupić i dopakować walizkę, która już wygląda, jakbym na wczasy leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 poszłam do galerii obczaić sypialnianą tapetę i mam pytanie karnisze są pojedyncze czy podwójne? ja jakas slepa, na 1 zdjęciu widze taki, na 2 taki. edi karnisz jest podwójny To spokojnie poczekam na fotki klipsów ok? ps faktycznie masz fajny ten zlew:) i suszarke na nim Suszarka już zdjęta - sam ociekacz w zupełności wystarcza i lepiej wygląda dzisiaj miałam nieregularne skurcze, wystraszyłam się na maksa, jak to ja i oprzytomniałam, że nie kupiłam całej wyprawki dla siebie. jutro mam zamiar dokupić i dopakować walizkę, która już wygląda, jakbym na wczasy leciała Nie dziwię się, że się wystraszyłaś Oby więcej nie było takich akcji. Spakuj się i czekaj w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 27.02.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Editg nie przejmuj się jak są nieregularne. To są skurcze przygotowujące do porodu (mają nawet swoją nazwę, ale ponad 2 lata od mojego porodu minęło więc już nie pamiętam ). Zupełnie normalna rzecz, u niektórych na długo przed porodem występują a u niektórych wcale (np u mnie:)). Odpoczywaj teraz dużo, bo niedługo będzie Ci tego spokoju brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 :)kupiona, tutaj jak w pralni, pranie, prasowanie, pranie, prasowanie, pranie, składanie. smoczka tylko brakuje:D dzisiaj miałam nieregularne skurcze, wystraszyłam się na maksa, jak to ja i oprzytomniałam, że nie kupiłam całej wyprawki dla siebie. jutro mam zamiar dokupić i dopakować walizkę, która już wygląda, jakbym na wczasy leciała Oby Twoje dziecię nie miało takiego poczucia humoru jak mój Jakub Kupiłam koszulę nocną (jako ostatni element wyprawki, bo nic mi się nie podobało) i skubaniec urodził się w nocy. A w południe nic jeszcze na to wskazywało. Pani to jeszcze przenosi tą ciążę,. Tiaaa... Editg nie przejmuj się jak są nieregularne. To są skurcze przygotowujące do porodu (mają nawet swoją nazwę, ale ponad 2 lata od mojego porodu minęło więc już nie pamiętam ). Zupełnie normalna rzecz, u niektórych na długo przed porodem występują a u niektórych wcale (np u mnie:)). Odpoczywaj teraz dużo, bo niedługo będzie Ci tego spokoju brakować Są też tacy jak ja, którzy jadą w nocy na porodówkę, bo mąż spanikowany, a położnej i lekarzowi tłumaczą, że wcale nie rodzą tylko mają skurcze przepowiadające Ponoć takiej pyskatej i zawziętej rodzącej to dawno nie mieli. Bo ja miałam termin na poniedziałek, a był dopiero czwartek. I w południe tego samego dnia lekarz mi powiedział, że do porodu to jeszcze dużo czasu Po niecałych 3 godzinach mały był na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wiem, że takie skurcze występują i wiem, że to normalne, boję się tylko, że nie rozróżnię jednych od drugich;) to wszystko przez piątkową wycieczkę za dużo się nałaziłam, dlatego w sobotę nie mogłam się ruszać, a wczoraj doszły skurcze. odpoczywam właściwie od 2 miesięcy, a tę panikę wywołuję u mnie niepotrzebnie sam lekarz. najpierw mówił, że 1 marca cc, potem, że 6, teraz każe czekać do terminu, bo akcja stanęła. w sumie to i dobrze, bo ja wymyśliłam, żeby chociaż kuchnię zrobić, żeby rozpakować tonę kartonów kuchennych, które zawalają piwnicę, nie chce, żeby mi to robił "ktoś", za długo na swoją kuchnię czekałam;) z samą wyprawką czekałam długo, bo nawet nie było gdzie tego trzymać, dlatego teraz odkąd są podłogi (3 tygodnie)robię wszystko na huuurrra i zapominam o sobie. małej powtarzam codziennie, jeszcze okap, jeszcze okap się zrobi i już. na razie się słucha, w końcu to moja krew;) a z 2 strony już chce, żeby była http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_202.gif a do porodu muszę jeszcze brwi wyrwać taki oto problem powstał wnętrzarsko zastój, to wątek zbacza na inną tematykę zaraz kalendarz ciąży tu dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 a do porodu muszę jeszcze brwi wyrwać taki oto problem powstał :rotfl: To chyba zdążysz, to szybka piłka:lol2: Nie stresuj się, trzymam kciuki, żeby wszystko odbyło się w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 szybka, szybka tylko, że ta piłka musi się jeszcze tam dokulać http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_2_126.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 szybka, szybka tylko, że ta piłka musi się jeszcze tam dokulać http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_2_126.gif Dasz radę Musisz być dzielna i wytrwać jak najdłużej, My Cie tu będziemy wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 edi już bliżej jak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 27.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 edig przyszłam się przywitać Czytam i czytam, i widzę, że wkrótce tu wyląduje http://img7.imageshack.us/img7/6220/f07245.jpg gratuluję i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) witam moooi!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k060.gif zdjęcie boskie dodałas, gęba sama się cieszy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif w moim wątku mało wnętrzarsko się dzieje, mimo wszystko zapraszam częściej;) PS ile płacisz za mb krateczki vichy?kupujesz internetowo, czy w stacjonarnym sklepie? Edytowane 27 Lutego 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 I ja przyszłam się do Ciebie przywitać Będę trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie:yes: Karola dobrze pisze: musisz być teraz dzielna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.02.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 O!!! witam po staropolsku, chlebem i solą za kciuki dziękuję przydadzą się. u mnie dzisiaj sami nowi http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif jakaś imprezka by się przydała...http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts