Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

No i najważniejsze, że zamówione :)

Ja nie lubię u siebie tej cechy roztrząsania wszystkiego i zastanawiania się nad wszystkim. Tapetę do sypialni wybierałam chyba z 3 miesiące (no dobra fakt też, że nie spieszyło nam się, bo nie było na co jej kłaść bo dopiero ściany robili ;)), a teraz wychodzi na to, że i tak ją pewnie zerwiemy :lol2:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D:D:D

ja chodzę i głaskam w katalogach, bo niby wiem co chce, bo niby wiem na jaką ścianę, a co do czego to nic nie wiem. pogłaskam wymuskam wracam do domu i tapet jak nie było, tak nie ma:D nam akurat się spieszy, ale jak widać nie wpływa to na szybkość w podejmowaniu decyzji:)

która tapetę zrywacie???dlaczego?

edi będziemy przemalowywać sypialnię i nie wiem czy tapeta będzie w niej dalej pasować :lol2: Choć możliwe, ze póki co zostanie a potem się pomyśli co za tym łóżkiem zrobić.

Znajomi jak u nas są to tylko się za każdym razem pytają co znowu zmieniliśmy i wielkie oczy robią jak im mówimy, że faktycznie coś takiego miało miejsce :o :lol:

:) poszłam do galerii obczaić sypialnianą tapetę i mam pytanie :) karnisze są pojedyncze czy podwójne? ja jakas slepa, na 1 zdjęciu widze taki, na 2 taki.

klipsów w tej chwili nie mamy, nie wiem ile czasu będą szły, a jak dojdą to będą zdjęcia. na str internetowej też są bez zdjęć,my braliśmy w ciemno bo po 1 kleju się boję, a po 2 babka od tapet gorąco przekonywała.

ps faktycznie masz fajny ten zlew:) i suszarke na nim :)

Edi

a jak tam wyprawka dla laleczki kupiona??

http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Bobasy/096.gif

:)kupiona, tutaj jak w pralni, pranie, prasowanie, pranie, prasowanie, pranie, składanie. smoczka tylko brakuje:D

dzisiaj miałam nieregularne skurcze, wystraszyłam się na maksa, jak to ja i oprzytomniałam, że nie kupiłam całej wyprawki dla siebie. jutro mam zamiar dokupić i dopakować walizkę, która już wygląda, jakbym na wczasy leciała ;)

:) poszłam do galerii obczaić sypialnianą tapetę i mam pytanie :) karnisze są pojedyncze czy podwójne? ja jakas slepa, na 1 zdjęciu widze taki, na 2 taki.

edi karnisz jest podwójny :yes:

To spokojnie poczekam na fotki klipsów ok? :)

ps faktycznie masz fajny ten zlew:) i suszarke na nim :)

Suszarka już zdjęta - sam ociekacz w zupełności wystarcza i lepiej wygląda :yes:

dzisiaj miałam nieregularne skurcze, wystraszyłam się na maksa, jak to ja i oprzytomniałam, że nie kupiłam całej wyprawki dla siebie. jutro mam zamiar dokupić i dopakować walizkę, która już wygląda, jakbym na wczasy leciała ;)

Nie dziwię się, że się wystraszyłaś :o Oby więcej nie było takich akcji.

Spakuj się i czekaj w spokoju :hug:

Editg nie przejmuj się jak są nieregularne. To są skurcze przygotowujące do porodu (mają nawet swoją nazwę, ale ponad 2 lata od mojego porodu minęło więc już nie pamiętam ;)). Zupełnie normalna rzecz, u niektórych na długo przed porodem występują a u niektórych wcale (np u mnie:)). Odpoczywaj teraz dużo, bo niedługo będzie Ci tego spokoju brakować :)

:)kupiona, tutaj jak w pralni, pranie, prasowanie, pranie, prasowanie, pranie, składanie. smoczka tylko brakuje:D

Oby Twoje dziecię nie miało takiego poczucia humoru jak mój Jakub :p

Kupiłam koszulę nocną (jako ostatni element wyprawki, bo nic mi się nie podobało) i skubaniec urodził się w nocy. A w południe nic jeszcze na to wskazywało.

Pani to jeszcze przenosi tą ciążę,. Tiaaa...

Editg nie przejmuj się jak są nieregularne. To są skurcze przygotowujące do porodu (mają nawet swoją nazwę, ale ponad 2 lata od mojego porodu minęło więc już nie pamiętam ;)). Zupełnie normalna rzecz, u niektórych na długo przed porodem występują a u niektórych wcale (np u mnie:)). Odpoczywaj teraz dużo, bo niedługo będzie Ci tego spokoju brakować :)

Są też tacy jak ja, którzy jadą w nocy na porodówkę, bo mąż spanikowany, a położnej i lekarzowi tłumaczą, że wcale nie rodzą tylko mają skurcze przepowiadające :rotfl:

Ponoć takiej pyskatej i zawziętej rodzącej to dawno nie mieli. Bo ja miałam termin na poniedziałek, a był dopiero czwartek. I w południe tego samego dnia lekarz mi powiedział, że do porodu to jeszcze dużo czasu :p Po niecałych 3 godzinach mały był na świecie.

wiem, że takie skurcze występują i wiem, że to normalne, boję się tylko, że nie rozróżnię jednych od drugich;) to wszystko przez piątkową wycieczkę :(

za dużo się nałaziłam, dlatego w sobotę nie mogłam się ruszać, a wczoraj doszły skurcze.

odpoczywam właściwie od 2 miesięcy, a tę panikę wywołuję u mnie niepotrzebnie sam lekarz. najpierw mówił, że 1 marca cc, potem, że 6, teraz każe czekać do terminu, bo akcja stanęła. w sumie to i dobrze, bo ja wymyśliłam, żeby chociaż kuchnię zrobić, żeby rozpakować tonę kartonów kuchennych, które zawalają piwnicę, nie chce, żeby mi to robił "ktoś", za długo na swoją kuchnię czekałam;)

z samą wyprawką czekałam długo, bo nawet nie było gdzie tego trzymać, dlatego teraz odkąd są podłogi (3 tygodnie)robię wszystko na huuurrra i zapominam o sobie.

małej powtarzam codziennie, jeszcze okap, jeszcze okap się zrobi i już. na razie się słucha, w końcu to moja krew;) a z 2 strony już chce, żeby była

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_202.gif

a do porodu muszę jeszcze brwi wyrwać ;) taki oto problem powstał :D

wnętrzarsko zastój, to wątek zbacza na inną tematykę :) zaraz kalendarz ciąży tu dodam :D

witam moooi!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k060.gif

zdjęcie boskie dodałas, gęba sama się cieszy http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif

w moim wątku mało wnętrzarsko się dzieje, mimo wszystko zapraszam częściej;)

PS ile płacisz za mb krateczki vichy?kupujesz internetowo, czy w stacjonarnym sklepie?

Edytowane przez editg