editg 03.03.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) oj, u mnie też zakupy niewypaliły, bo zamiast tego nową kuchnie sprzątałam ja tez:) Karola widziałam, odpisałam schodzimy na ziemię byłam w H&Y swieczników nie mieli, byli strasznie zdziwieni o co mi chodzi, a ja nie potrafiłam wytłumaczyć, no bo jak wytłumaczyć, że chodzi o Karolkowe? i dlaczego ich na stronie internetowej nie ma? i ze widziałam je na fm ??? jutro czeka mnie jeszcze jeden, dziś już sił brakło. z "domowych" zakupów wpadło: wszystko "już" poprałam i korzystając ze słoneczka wysuszyłam Edytowane 9 Stycznia 2013 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Edi Pościel przesłodka http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Szkoda ze nie było tych świeczników .Jak byłam w H&Y w pndz też ich nie było a wczoraj weszłam i stały tylko 2 i rzeczywiście na stronce ich niestety nie ma http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Edi słodkie te Twoje zakupy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 no bo jak wytłumaczyć, że chodzi o Karolkowe? Zakupy słodziaki dla małej królewnyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/baby/smileys-baby-031972.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A tak w ogóle to jak będzie laleczka miała na imię?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.03.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 niby Alicja, mąż wybiera- ja nie protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Bardzo ładnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Śliczne imię- Alicja z Krainy Czarów,,,:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.03.2012 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 oj tak...czarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.03.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) moja najprzyjaciółka z podstawówki miała na imię Alicja, bardzo pozytywnie sie mi to imię kojarzy edit: coś pokićkałam wyraz Edytowane 4 Marca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) po zabawie u Karolka czas na kolejna odsłone i to nie mojej osoby, tylko mojej łazienki... przed: aktualnie: wejscie wnęka, w planach zabudowa z półkami na środku kibelek, wiem kijowo, ale cóż, po lewej miejsce na półki miejsce na szafkę i umywalkę, omijamy wzrokiem lampki jak widać, blokowo, bez szału, ale moje i czyste aaa!do zrobienia fugi Edytowane 9 Stycznia 2013 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 to się okaże jeszcze, ja już nic nie planuję, musimy złapać oddec, przespać się i zobaczymy. szafka, pólki miały byc w drewnie, a teraz to nie wiem a do zabudowy!!!tam bedą, cały majdan sie tam schowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Miałam iść, ale nawet nie zdążyłam przez te zdjęcia zobaczyć co u Was:mad:Edi piękna łazienka- ja bardzo lubię taki właśnie piaskowy kolor- sama też mam podobny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 02:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 dzięki Aguś , ale ona jest zupełnie nie moja, bardziej małża, cóż...jak sie kocha to sie tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2012 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Edi ładna łazienka - jak małż zrobi jeszcze tą szafeczkę którą wypatrzyłaś będzie super Ale się dziś umordowałaś z tym spaniem do 4.20 na Fm Mam nadzieję że pośpisz teraz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nie marudź Łazienka OK, neutralna. Nic nie przyćmi planowanej szafki! I wiele dodatków Ci będzie pasować. A półki rzeczywiście lepiej zabudowane. Zamkniesz drzwiczki i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Cześć dziewuszki! wczoraj miałam dodać zdjęcia swojej kuchni, ale tak sie zagadałam, że zapomniałam...wiem, że tu niewiele sie zmienia, ale mnie cieszy każda listwa, to cieszcie się ze mna zdjęcia przed: zdjęcia po tylko z 1 perspektywy (bo Yokasta nie lubi z innej ), doszły cokoły, listwy, zamontowali płytę, we wtorek będzie się osadzał zlew. blat jeszcze mokry, na potrzeby fm , żeby nie wyszło publicznie, że ja brudas okap jeszcze goły, czeka na swoje WOW Edytowane 9 Stycznia 2013 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Bardzo ładna klasyczna łazienka, mi sie podoba bardziej niż moja;) ale moja droga Wy mieszkacie w spartańskich a zarazem pięknych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 04.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Kochana no nareszcie widzę łazienkę Nie będę obiektywna bo sama mam beżową, więc mi się podoba I miałyśmy ten sam pomysł na zabudowę pralki tzn. jeśli się zdecydujesz na drzwi. Ja mam zamiar zamknąć w tej wnęce wszystko od pralki po ręczniki i całą chemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 edi super zmiany w kuchni I łazienka jaka ładna, jasna i przytulna Świetny pomysł na szafeczkę pod umywalkę masz U yokasi widziałam dużo o Twoich zdjęciach a tutaj nic nie ma - o co chodzi Aha! No i piękna różowa pościel dla Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts