anagat 06.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hej Edi.. ja się witam:) W końcu zajrzałam tu o takiej porze, że mój mąż jeszcze nie śpi:D Czyli Ala się nie raczyła odwrócić? Charakterek już ma:D:D Kuchnia super/ łazienka fajna.. A u mnie, Ignac próbuje wyleźć prawą stroną.. echh mam nadzieję, że rozumek mu się wyrobi:DBuziaki i powodzenia w piątek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hej Edi.. ja się witam:) W końcu zajrzałam tu o takiej porze, że mój mąż jeszcze nie śpi:D Czyli Ala się nie raczyła odwrócić? Charakterek już ma:D:D Kuchnia super/ łazienka fajna.. A u mnie, Ignac próbuje wyleźć prawą stroną.. echh mam nadzieję, że rozumek mu się wyrobi:D Buziaki i powodzenia w piątek!!! prawą stroną?ło matko, ale masz doznania Ala charakterek ma na bank, w koncu jej mama to ja nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.03.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ale mi się tu nazbierało do nadrobienia Kuchnia zapowiada się super - wciąż jestem zachwycona połączeniem jasnych frontów z czarnym blatem. Jak przyjdą dodatki to dopiero będzie co oglądać. Łazienka też przyjemna - w neutralnym, ciepłym kolorze. Znów będzie fajna baza dla dodatków. No i jakie wspaniałe wieści ciążowe Córcia na urodziny to zdecydowanie najlepszy prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ale mi się tu nazbierało do nadrobienia Spokojnie Dropku! teraz długo nie będzie się tu działo Nic, cała Polska zdąży nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Edi kochana to czekamy na Wasz szczęśliwy powrót do domu A wiesz ile tam u Ciebie trzymają w szpitalu po cesarce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 wiem, w poniedziałek mam być w domu, chyba, że coś pójdzie nie tak. ale przecież wszystko będzie ok i od pon zacznę nadrabiać wątki swoja drogą, tyle dni bez fm bez Was, bez Klubu?toż to samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Edi kochana Ty spałaś znowu tylko 2h :jawdrop:. Do łózka nogi do góry!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nie spałam tłukłam się z prawej na lewą, z lewej na prawo, aż mi się gniazdo w laptopie wyrobiło coś cholerka nie styka...cóż zrobić? mówiłam, że pośpię jak urodzę zaraz jadę do szpitala porobić ostatnie badania, teraz za późno na sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) powrócę na właściwy temat, a mianowicie urządzania, jakoś tak monotematycznie się u mnie porobiło. wczoraj miał być zlew, ale jak to u nas, zasze musi być poślizg i będzie dzisiaj. na tapecie baterie. ostatnio pokazywałam swoje typy, ku przypomnieniu chciałam zmieścić się z wysokością na swojej krótkiej ścianie, żeby nie oglądać tej baterii z pokoju. myślałam, że będzie mnie to drażnić, a jak zobaczyłam te zdjęcia to już sama nie wiem...strasznie kijowo według Was to wygląda? moja ścianka jest mega wąska, coś jak tu u mnie sciana ciut wyższa. zdjęcie skądś przepraszam właściciela za nią będzie stał albo stół, albo sofa. proszę o opinię. ja już sama nie wiem, czym się sugerować. czas start Edytowane 7 Marca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Edi moim zdaniem w ogóle to nie przeszkadza - więc wybieraj taką która Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Editg wg, mnie też nie powinnaś sie przejmować baterią, kupisz zwykłą to nie będziesz na nią zwracać uwagi i inni też, kupisz śliczną to będziesz chciała na nią patrzeć ... ja to Ci strasznie współczuję tej bezsenności, jestem w połowie książki Bezsenność Stephen'a King, bohater zmęczony okrutnie przez niedosypianie, mam nadzieję że Ty lepiej sie czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Co ja czytam? Jakie nowiny http://www.picgifs.com/graphics/b/birth/graphics-birth-956218.gif Już w piątek A bateria? Z Twoich wyklejonych, podobają mi te: http://www.budnet.pl/static/article_images/normal/TwojaBateria.pl%20-%20Tres%20Retro%20bateria%20kuchenna.png http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1639/tres-monoclasic-1900-5-42-333-02-01.jpg Moim zdaniem jeden uchwyt w baterii (to się mieszacz chyba nazywa), to podstawa. Na pewno chcesz taką stylizowaną? A może coś takiego (około 600 zł): Teka Arco: http://www.megamedia.pl/_p/33/n/baterie-zlewozmywakowe-teka-arco-chrom-p33297.jpg Franke Atlas: http://www.armatura-polska.pl/media/catalog/product/cache/1/image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/t/atlas_pull_out.jpg Ile tam masz wysokości tej ścianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 edi ale świetny prezent urodzinowy będziesz miała Trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie i zaraz w poniedziałek do nas zajrzyj kochana Bateria podoba mi się jakby była całkiem schowana za ścianką, ale jeśli nie ma takiej możliwości to też będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Edi, marsz do łóżka:mad: bo nie będziesz miała sił zajmować się córeczką A to już niedługo:wiggle: Kochana ta bateria może wystawać moim zdaniem, ale jak Ci to ma przeszkadzać przez kolejnych kilka lat, to kup niższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.03.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 przyjechał zlewozmywak, mam nadzieję, że zaraz mąż będzie obsadzał, wtedy dokładnie zmierzę te potrzebne cm do baterii, nie wiem jaką wysokość ma rant, a sama tego zlewu nie rozpakuję a bateria raczej stylizowana, choruje na nie od dawna... tymczasem... listwy przypodłogowe i obiecane zdjęcia przód tył, jak widać listwy są już przez nas pomalowane i klipsy do montażu (tej samej firmy) tył przód (albo odwrotnie ) z boku ps spałam cały dzień, muszę trochę pokręcić się w domu, wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czadowe listwy:wiggle: I jak zlewozmywak- zamontowany?http://www.picgifs.com//smileys/smileys-and-emoticons/food-fastfood/smileys-food-fastfood-809892.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 zamontowany efekt? dziwny mam mieszane uczucia. kolejny ptaszek na naszej liście odhaczony, ale...gdybym go przed zakupem widziała na oczy, to nigdy bym go nie kupiła. jest taki pstrokaty...ja bez okularów widzę jaki jest ciapaty...wygląda jakby go porządnie obsrały muchy, ma tyle kropek. na tle mojego blatu to już o ogóle. "czarny" blat jest maziajowato- fioletowy, "czarny" zlew obsrany, a "szara" ściana różowa...zdjęć nie cyknęłam, bo już ciemności nastały, jutro edytuję posta (tzn. dzisiaj). tak sobie myślę. jak pierdzielić to na maksa. na co mi bateria tresowska, skoro wszędzie są tańsze zamienniki?to jak diamenty na tombaku... ale ciul tam, najgorsze, że coś mnie bierze...pociągam nosem i każda kosteczka zrobiła się odczuwalna. do tego suchy kaszel. przeziębienie na koniec ciąży? takie rzeczy to tylko u mnie, nic tylko szykować się na cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.03.2012 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kobieto co ty wogóle pierdziolisz ??? Na pewno nie jest tak źle to chyba juz stresik daje znać o sobie toż jutro rozwiązani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 03:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Kobieto co ty wogóle pierdziolisz ??? Na pewno nie jest tak źle to chyba juz stresik daje znać o sobie toż jutro rozwiązani mam ostatnie dni na marudzenie to sobie pierdziolę myślałam, że sama do siebie fajnie, że na fm o tej porze jest jeszcze Karola widzę, że mój klub ma rację bytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.03.2012 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jestem dotrzymuję ci towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts