Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

Hej Edi.. ja się witam:) W końcu zajrzałam tu o takiej porze, że mój mąż jeszcze nie śpi:D

Czyli Ala się nie raczyła odwrócić? Charakterek już ma:D:D

Kuchnia super/ łazienka fajna..

A u mnie, Ignac próbuje wyleźć prawą stroną.. echh mam nadzieję, że rozumek mu się wyrobi:D

Buziaki i powodzenia w piątek!!!

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Edi.. ja się witam:) W końcu zajrzałam tu o takiej porze, że mój mąż jeszcze nie śpi:D

Czyli Ala się nie raczyła odwrócić? Charakterek już ma:D:D

Kuchnia super/ łazienka fajna..

A u mnie, Ignac próbuje wyleźć prawą stroną.. echh mam nadzieję, że rozumek mu się wyrobi:D

Buziaki i powodzenia w piątek!!!

prawą stroną?ło matko, ale masz doznania ;)

Ala charakterek ma na bank, w koncu jej mama to ja :D nie może być inaczej

Ale mi się tu nazbierało do nadrobienia :o

Kuchnia zapowiada się super - wciąż jestem zachwycona połączeniem jasnych frontów z czarnym blatem. Jak przyjdą dodatki to dopiero będzie co oglądać.

Łazienka też przyjemna - w neutralnym, ciepłym kolorze. Znów będzie fajna baza dla dodatków.

No i jakie wspaniałe wieści ciążowe :D

Córcia na urodziny to zdecydowanie najlepszy prezent.

powrócę na właściwy temat, a mianowicie urządzania, jakoś tak monotematycznie się u mnie porobiło. wczoraj miał być zlew, ale jak to u nas, zasze musi być poślizg i będzie dzisiaj. na tapecie baterie. ostatnio pokazywałam swoje typy, ku przypomnieniu chciałam zmieścić się z wysokością na swojej krótkiej ścianie, żeby nie oglądać tej baterii z pokoju. myślałam, że będzie mnie to drażnić, a jak zobaczyłam te zdjęcia to już sama nie wiem...strasznie kijowo według Was to wygląda?

Kitchen831HGTV.jpg

Kitchen826HGTV.jpg

Kitchen693HutkerArchitects.jpg

moja ścianka jest mega wąska, coś jak tu

fabryka_wnetrz_1a_m.jpg

fabryka_wnetrz_4_m.jpg

u mnie sciana ciut wyższa. zdjęcie skądś przepraszam właściciela

za nią będzie stał albo stół, albo sofa.

proszę o opinię. ja już sama nie wiem, czym się sugerować. czas start :p

Edytowane przez editg

Editg wg, mnie też nie powinnaś sie przejmować baterią, kupisz zwykłą to nie będziesz na nią zwracać uwagi i inni też, kupisz śliczną to będziesz chciała na nią patrzeć ...

ja to Ci strasznie współczuję tej bezsenności, jestem w połowie książki Bezsenność Stephen'a King, bohater zmęczony okrutnie przez niedosypianie, mam nadzieję że Ty lepiej sie czujesz :hug:

Co ja czytam? Jakie nowiny :)

http://www.picgifs.com/graphics/b/birth/graphics-birth-956218.gif

Już w piątek :jawdrop:

A bateria?

Z Twoich wyklejonych, podobają mi te:

http://www.budnet.pl/static/article_images/normal/TwojaBateria.pl%20-%20Tres%20Retro%20bateria%20kuchenna.png

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1639/tres-monoclasic-1900-5-42-333-02-01.jpg

Moim zdaniem jeden uchwyt w baterii (to się mieszacz chyba nazywa), to podstawa.

Na pewno chcesz taką stylizowaną?

A może coś takiego (około 600 zł):

Teka Arco:

http://www.megamedia.pl/_p/33/n/baterie-zlewozmywakowe-teka-arco-chrom-p33297.jpg

Franke Atlas:

http://www.armatura-polska.pl/media/catalog/product/cache/1/image/300x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/t/atlas_pull_out.jpg

Ile tam masz wysokości tej ścianki?

edi ale świetny prezent urodzinowy będziesz miała :D Trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie i zaraz w poniedziałek do nas zajrzyj kochana :hug:

Bateria podoba mi się jakby była całkiem schowana za ścianką, ale jeśli nie ma takiej możliwości to też będzie ok :)

przyjechał zlewozmywak, mam nadzieję, że zaraz mąż będzie obsadzał, wtedy dokładnie zmierzę te potrzebne cm do baterii, nie wiem jaką wysokość ma rant, a sama tego zlewu nie rozpakuję :) a bateria raczej stylizowana, choruje na nie od dawna...

tymczasem...

listwy przypodłogowe i obiecane zdjęcia

DSC01432.JPG przód

DSC01431.JPG tył, jak widać listwy są już przez nas pomalowane

i klipsy do montażu (tej samej firmy)

DSC01426.JPG tył

DSC01427.JPG przód (albo odwrotnie :D)

DSC01429.JPG z boku

ps spałam cały dzień, muszę trochę pokręcić się w domu, wrócę ;)

zamontowany :yes:

efekt? dziwny :) mam mieszane uczucia. kolejny ptaszek na naszej liście odhaczony, ale...gdybym go przed zakupem widziała na oczy, to nigdy bym go nie kupiła. jest taki pstrokaty...ja bez okularów widzę jaki jest ciapaty...wygląda jakby go porządnie obsrały muchy, ma tyle kropek. na tle mojego blatu to już o ogóle. "czarny" blat jest maziajowato- fioletowy, "czarny" zlew obsrany, a "szara" ściana różowa...zdjęć nie cyknęłam, bo już ciemności nastały, jutro edytuję posta (tzn. dzisiaj).

tak sobie myślę. jak pierdzielić to na maksa. na co mi bateria tresowska, skoro wszędzie są tańsze zamienniki?to jak diamenty na tombaku...

ale ciul tam, najgorsze, że coś mnie bierze...pociągam nosem i każda kosteczka zrobiła się odczuwalna. do tego suchy kaszel. przeziębienie na koniec ciąży? takie rzeczy to tylko u mnie, nic tylko szykować się na cc :(

Kobieto co ty wogóle pierdziolisz ???

Na pewno nie jest tak źle to chyba juz stresik daje znać o sobie toż jutro rozwiązani

mam ostatnie dni na marudzenie :D to sobie pierdziolę :D myślałam, że sama do siebie :D

fajnie, że na fm o tej porze jest jeszcze Karola :D widzę, że mój klub ma rację bytu :rotfl: