editg 08.03.2012 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 doszły????? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.03.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wysłałm juz dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie ma zasięg sprawdziłam, telefon przy d*ie i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.03.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 edit, mój też jest ciapaty. Na początku się załamałam. (tak na marginesie, jak go montowali, to też byłam w końcówce ciąży ) Chciałam zmieniać natychmiast! Po powrocie ze szpitala przestałam zauważać te kropki. I tak sobie żyjemy razem już 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 edit, mój też jest ciapaty. Na początku się załamałam. (tak na marginesie, jak go montowali, to też byłam w końcówce ciąży ) te hormony czuje po kościach, że jak wyjde ze szpitala, też nie będę widziała tych kropek, ani braku mebli, ani dodatkowych kilogramów dobrze, że zostało kilka dni, zawsze to siwych włosów mniej do tej pory chciałam tylko zbijać kafle w łazience, ale jak zobaczyłam minę męża to dałam sobie spokój Śnieg pada gdzie ta wiosna ja sie pytam, no gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ooo prosze, nocne pogaduszki Editg, jak to jest z tymi listwami, że u ciebie sa kilpsy do montażu a u mnie na kleju??? i na dodatek od tego kleju pare listew mi wybuliło od zewnatrz, masakra jakaś, badziew i wnerw.... ładne listwy macie, czym malowane? ja miałam na jednej pomalowanej listwie taśmę malarską naklejoną i mi farba zlazła z taśmą przy odklejaniu, i bądź tu człowieku spokojny, mam ochotę wywalić te listwy w kontener i zamówić drewniane:x ale luby żywcem by mnie pokroił a zlew ciekawy... fakt, pokazywałaś jednolity - czarny, ale ten też fajnie wygląda i nie będzie na nim widać zacieków tak bardzo jak na jednobarwnym, więc jest ok i u was śnieg:o no nie zazdroszczę, tu mrozik i słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 widzisz, bądź tu człowieku mądry! jak zamawialiśmy swoje listwy pani w sklepie (średnio poinformowana) zapierała się, że listwy montuje się na klej, a że było przed zamknięciem sklepu to kleju już nie zakupiliśmy. kilka dni później u Agawi wyczytałam o tych klipsach i zaczęłam zagłębiać temat. wygooglałam tylko info, że są takowe, bez zdjęć, opisu i z numerem, że nadają się właśnie do naszych, więc się uparłam i w ciemno zamówiłam. Mam nadzieję, że to dobry wybór. zdecydowaliśmy się malować, bo faktycznie na próbniku te listwy były żółte, a że farbę dostaliśmy to ją wykorzystaliśmy. Jaka? hmg...jakaś norweska firmy Nordsjo, lateksowa, tyle wiem w temacie. czy się sprawdzi, to się dopiero okaże, pomalowaliśmy chyba z 4 warstwy. mam nadzieję, że kłopotu z nimi nie będzie podczas montowania. może dzisiaj zaczniemy. a zlew...cóż...bałam się, że na czarnym będą zacieki, wiec zamówiłam ten, nie pomyślałam, że będzie w kropki, a głupia nie dopytałam. takie niedopilnowania sa najgorsze, ale jak tu dopilnować wszystkiego??? najzwyczajniej w świecie nie pomyślałam. biję się w pierś, bo to tylko moja wina, na koniec wykończeniówki stworzę listę rzeczy udanych i nieudanych, będę miała ściągę, jak kupię drugie mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 edi mój zlew też kruczoczarny nie jest i jak się zrobi zdjęcie z lampą w kuchni to mam podobne jak u Ciebie różnice z kolorystyce, z tym, że u mnie blat ciemniej od zlewu wychodzi akurat Jaką wysokość mają te Wasze listwy? I czy już się nie pobrudzą podczas montażu, że malowaliście je przed? U nas też tak by było wygodniej, ale jakoś nie wiedzieć czemu byłam święcie przekonana, że maluje się je już po zamontowaniu Posyłam kilogram cierpliwości na tą końcóweczkę I żeby przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) pysiaczku, jak wy malowaliście te listwy po montażu? pędzlem? wałeczkiem? farbą czy lakierem? nie robiły sie zacieki? i skąd macie kurde te klipsy do montażu??? gotowa jestem odkleić wszystkie listwy i przykręcić własnoręcznie do ścian... edit: poszukałam, posprawdzałam i juz wiem, że moich listew md094 nie da sie na klipsach zamontować Edytowane 8 Marca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 vesila my listw jeszcze nawet nie kupiliśmy To wszystko co pisałam to była czysta teoria Ale też się chętnie dowiem od edi czym malowali (wałkiem, pędzlem?) te listwy Do naszego modelu też zamki nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 malowaliśmy wałkiem, takim gąbczastym, nie wiem dokładnie jak się nazywa, bo to broszka męża. Malowane po, bo m stwierdził, że tak wygodniej, ja sie nawet nad tym nie zastanawiałam...z tymi listwami to jednak niezły cyrk, tak coś mi śmierdziało z tymi klipsami. teraz wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygmunt Nater 08.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 koniecznie z aranzacji pokojow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pysiaczku, jak byś chciała pomalować listwy po zamontowaniu ? raczej maluje się przed i jeśli coś się pobrudzi w trakcie montażu to sobie poprawisz . No właśnie ciężko by było, szczególnie tam gdzie mamy ciemne a nie białe ściany Sama nie wiem czemu to sobie tak wykombinowałam malowaliśmy wałkiem, takim gąbczastym, nie wiem dokładnie jak się nazywa, bo to broszka męża. Malowane po, bo m stwierdził, że tak wygodniej, ja sie nawet nad tym nie zastanawiałam... z tymi listwami to jednak niezły cyrk, tak coś mi śmierdziało z tymi klipsami. teraz wszystko jasne. edi czy coś się stało, coś nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie, nie to już w ogóle sobie w łeb bym walnęła... cyrk, że jedne modele mają, inne nie, niby ta sama firma. pewnie te grubsze mają możliwość, a te cieniuchne na 1,3 są za wąskie, tak ja to sobie wykminiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Torba wygląda, jakbym na Rodos leciała :rotfl: Kochana trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze już za chwilkę będziesz trzymać słodką laleczkę na rączkach:hug: nie, nie to już w ogóle sobie w łeb bym walnęła... cyrk, że jedne modele mają, inne nie, niby ta sama firma. pewnie te grubsze mają możliwość, a te cieniuchne na 1,3 są za wąskie, tak ja to sobie wykminiłam... Wiesz, co? Tu teraz sobie główki tym nie zawracaj:no:Sprawdzicie za kilka dni:wiggle: Zlewozmywak jest śliczny Edi, ja nie wiem czemu się czepiasz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wiesz, co? Tu teraz sobie główki tym nie zawracaj:no:Sprawdzicie za kilka dni:wiggle: Zlewozmywak jest śliczny Edi, ja nie wiem czemu się czepiasz:mad: Aguś listwy i klipsy my mamy, zastanawiam się z Pysiaczkiem i Vesilką nad ich a zlew, jest głęboki, masywny to na plus, resztę znamy, oczy mamy, obie wiemy, że nie o to chodziło ale kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś listwy i klipsy my mamy, zastanawiam się z Pysiaczkiem i Vesilką nad ich Aaa:lol2: a zlew, jest głęboki, masywny to na plus, resztę znamy, oczy mamy, obie wiemy, że nie o to chodziło ale kochana jesteś Ale na serio wygląda ładnie:wiggle: Moja siostra tez ma czarny i też ma w takie delikatne kropeczki i w niczym to nikomu nie przeszkadza:no: To o której jedziesz do szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aaa:lol2: To o której jedziesz do szpitala? WCALE tylko jak to zrobić, żeby był jakiś odwrót??? tak na serio to na 14...rano jeszcze będę na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 WCALE http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif To ja Cię złapię jeszcze wieczorkiem, bo jutro rano to może mnie nie być- zawsze multum pracy mam przed południem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts