Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editg gratuluję. Córeczkę masz prześliczną - załapałam się na zdjęcia :) włoski cudne i jakie gęste

A szpitalem wogóle się nie przejmuj. Powiem nawet więcej. Powinnaś być z siebie dumna. W tak trudnej sytuacji dałaś sobie radę, udało Ci się nauczyć córkę pić z cycusia (mi się nie udało), w domu bez pomocy też dajecie sobie radę. Wypoczywaj na ile córa pozwala i uwierz teraz będzie już tylko lepiej.

Co do bolących piersi mi pomagały okłady z kapusty, oczywiście zimne. ;)

hejka!

żeby nie było, że u mnie tylko tak dzieciowo i śpiąco, wklejam nowe zdjęcia, których nie zdążyłam pokazać przed porodem.

Alutkowy pokój, jeszcze bez tapet i pusty, może do jej roku się wyrobimy ;) listwy wyglądają tak se, ale nie najgorzej :) pozostaję mi dokupić na pozostałą część mieszkania.

Z nowości zakupiłam baterię kuchenna...i tu niespodzianka. to nie tres, to nie firmówka, tylko jakaś tańsza podróbka. mam nadzieje, że jakoś będzie wyglądać. dałam spokój z tamtą, są ważniejsze w tej chwili wydatki.

Edytowane przez editg

A ja miałam właśnie pochwalić listwę. :) Nie wiem jak w realu ale na zdjęciach pięknie, no może niezbyt tylko to łączenie wyszło. Wogóle super kolor ścian. A jakie panele to musisz mi zdradzić? U córki jednak chyba też dam panele a te wyglądają świetnie.

ale macie bystre oczka :) właśnie chodzi o te łączenia...dobrze, ze pokój mały, a listwy 2 metrowe, większość przykryją meble, przeżyjemy. panele to classen, dąb hamilton, nie sa złe, dobrze imitują drewno, ale są takie plastik ;) jak laminat, no ale panel to panel. kolor ścian to zwykły dulux- egipska bawełna. sam kolor jest bardzo ładny, taka cieplutka beżowa szarość, fajnie wygląda z różem, ale samego duluxa nie polecam.

Edi na fotkach listwa prezentuje się bardzo fajnie :yes:

Oj ciekawam tej twojej baterii

ja tez, strasznie. znając moje szczęście będzie różowa :D albo w kropki

Gratuluję mamie córeczki :)

I witam małą księżniczkę:D

dziękujemy

Yo mammma!:)

zaczęłam dziś czytać Twój wątek od początku i właśnie dobrnęłam do końca. Muszę przyznać, że na samym początku obawiałam się jak wyjdzie Ci ta kuchnia, jakoś sobie nie mogłam jej wyobrazić, a tu... takie zaskoczenie! serio jest superos! Powiedz mi proszę jaką masz odległość wewnątrz aneksu - między szafkami? Wygodnie się w niej porusza? Moja pewnie będzie miałam podobny kształt, ale jestem dopiero przy planowaniu ścian na papierze (jak ktoś miałby ochotę mi w tym pomóc to zapraszam, bo każda pomoc się prxzyda!), więc może coś jeszcze się zmieni. Ciekawa jestem jak prezentuje się reszta mieszkania - salon?

Uwielbiam patrzeć jak wszystko powstaje od 0, to niesamowite jak wnętrza mogą się zmienić.

Powodzenia życzę i czekam na więcej:)

Witam Domi87!!!

dziękuję za tak ciepłe słowa, miło mi to słyszeć. kuchnia to było (jest nadal) wyzwanie. ciężko ją było rozplanować, z tego powodu, że kąt był malutki. nakombinowaliśmy się strasznie, kombinujemy nadal. :) odległośc między szafkami wynosi 1,20 m. (szuflady 60, szafka pod piekarnik 60), jak dla mnie porusza sie w niej całkiem wygodnie. na tak małej powierzchni było to trudne, ale zasada jakiegoś tam trójkąta została zachowana. cięzko mi sie tylko przyzwyczaić, że idąc od zlewu do płyty muszę wykonąc obrót w lewo, ale inaczej sie niestety nie dało :(

reszta mieszkania jeszcze nie wykończona, dlatego nie obfocona. zreszta salon to za dużo powiedziane :) nasz kąt dzienny ma razem z aneksem 19m, można sobie wyobrazić jego wielkość. planowanie zostawiam na grubsze czasy.

pozdrawiam