Drop_Inn 14.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzięki za fotki Edi. Mała jest przesłodka, do zacałowania I włoski ma świetne, będzie na czym pleść warkocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.03.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Dzięki za fotki Edi. Mała jest przesłodka, do zacałowania I włoski ma świetne, będzie na czym pleść warkocze oj tak, my jej tez życ nie dajemy, tylko ciągle cmokamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 14.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam się i od razu spytam co położyłaś na podłodze w pokoju dziecięcym? Gratuluję i życzę zdrowia Tobie i maluszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.03.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam się i od razu spytam co położyłaś na podłodze w pokoju dziecięcym? Gratuluję i życzę zdrowia Tobie i maluszkowi witam Geo222 w pokoju dziecięcym są panele Classen, dąb Hamilton pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Edi privka wysłałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Edi co Ty chcesz od Tych listew? Bardzo ładne są I kolorek ścian super:) My częściowo malowaliśmy Duluxem i nie narzekam:) i widziałam u Dropka baterię- cudna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.03.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Edi privka wysłałam;) odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Edi co Ty chcesz od Tych listew? Bardzo ładne są I kolorek ścian super:) My częściowo malowaliśmy Duluxem i nie narzekam:) i widziałam u Dropka baterię- cudna:eek: nic nie chce denerwują mnie trochę te łączenia i mogłyby urosnąc z 5 cm w góre a bateria, cóż...powiedzmy, że ma śróbke na górze i tyle ja łaczy z poprzednią, ale za te cene, nawet się nie zastanawiałam najwyżej nie będę jej używać będzie dla ozdoby muszę zakupić karnisze i kurde bele nie mam pojęcia jakie, czy podwójne czy pojedyncze... muszę się trochę przesłonić, do małej raczej podwójny, ale tu no nie wiem, skąd ja mam wiedziec co tu zawiśnie??? przypominam ze chciałąm rolety rzymskie i zasłony, ale że sa wywiewki to dalej nic nie wiem, a przysłonić się muszę, średnio się karmi przy gołym oknie budzę robaka, karmię i idę spać, może jutro będzie jakas wizja, wstane, zrobie kup teraz, odhaczę na liście i będę drżała co z tego wyjdzie...ehh tymczasem:bye: Edytowane 14 Marca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) najwyżej nie będę jej używać będzie dla ozdoby :rotfl: bujną mam wyobraźnie ale nijak nie potrafię sobie wyobrazić, jakie podejścia i kombinacje trzeba by wykonać by woda sie polała bez użycia baterii:rotfl: chyba tylko czary by tu pomogły a baterie naprawdę piękną kupiłaś, chyba swoją schowam do szufladki i kupię taką jak Twoja:yes: Edytowane 14 Marca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.03.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 :rotfl: bujną mam wyobraźnie ale nijak nie potrafię sobie wyobrazić, jakie podejścia i kombinacje trzeba by wykonać by woda sie polała bez użycia baterii:rotfl: chyba tylko czary by tu pomogły bardzo prosto Sylwio zmywam w zmywarce a resztę robię w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 zmywam w zmywarce a resztę robię w łazience :lol2: Edi, z karniszami, to Ci chyba nie doradzę. Za firankami nie przepadam, jeżeli już to same zaslony- więć karnisz pojedynczy. Rolety rzymskie są chyba najlepszym rozwiązaniem i ładnie wyglądają Zajrzyj sobie na tą stronkę- nawet jest promocja na rolety. możesz tez oszacować sobie koszt- wybierz tam materiał i podaj wymiary okna, a zobaczysz cenę http://www.dekoria.pl/offer/group/5/rolety-promocja Dobrej i spokojnej nockihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buziak1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.03.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Edi ja też zdecydowanie jestem za pojedynczym karniszem.....no ale to dlatego,że ja nie lubię na jednym oknie firan i zasłon... A malutka co ile się budzi na jedzonko??? KOLOROWYCH SNÓW.................Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 15.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 editg to macie między szafkami dokładnie tyle ile ja planuje zrobić! ufff, pocieszyłaś mnie, że da się w tym poruszać Jeżeli chodzi o salonik, to mój przyszły będzie niedużo większy:P i nadal nazywam go salonem! a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 edi ja mam u siebie podwójne karnisze bo strasznie nie lubię tego uczucia, że mnie ktoś może podglądać - a wiadomo jak jest w dużych blokowiskach Ale podójne mam tylko w sypialni i salonie a tam gdzie kuchnia i dwa małe pokoiki są pojedyncze bo tam będą wszędzie te roletki na oknach szyte przez mamę. Bardzo ładnie listwy Wam wyszły, no i już je macie! Bo my to oczywiście nie zamówiliśmy jeszcze Lecę szukać tej baterii http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 15.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 witam Geo222 w pokoju dziecięcym są panele Classen, dąb Hamilton pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź Bardzo ładne te panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 15.03.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 edi ja mam u siebie podwójne karnisze bo strasznie nie lubię tego uczucia, że mnie ktoś może podglądać - a wiadomo jak jest w dużych blokowiskach Ale podójne mam tylko w sypialni i salonie a tam gdzie kuchnia i dwa małe pokoiki są pojedyncze bo tam będą wszędzie te roletki na oknach szyte przez mamę. Bardzo ładnie listwy Wam wyszły, no i już je macie! Bo my to oczywiście nie zamówiliśmy jeszcze Lecę szukać tej baterii http://emoty.blox.pl/resource/burnout02.gif wiem, z tymi karniszami to problem, ja też nie lubię firan, ale zawsze coś zasłonią, stąd dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 15.03.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 editg to macie między szafkami dokładnie tyle ile ja planuje zrobić! ufff, pocieszyłaś mnie, że da się w tym poruszać Jeżeli chodzi o salonik, to mój przyszły będzie niedużo większy:P i nadal nazywam go salonem! a co! wprowadziłąm Cię nieświadomie w błąd, u nas jest dokładnie 1,30, mamy jeszcze 2x 5 cm blendy, nie wiem na ile 10 cm robi różnicę, ale muszę poprawić swoją nieścisłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.03.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Edi, wszystkiego dobrego dla małej Ali i dla Rodziców! Kuchnia wyszła bardzo ładna! Dasz fotkę z tą baterią, bo nie mogę jej nigdzie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 15.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Edi, wszystkiego dobrego dla małej Ali i dla Rodziców! Kuchnia wyszła bardzo ładna! Dasz fotkę z tą baterią, bo nie mogę jej nigdzie znaleźć? dziękujemy! podaje zdjęcie baterii z aukcji allegro. swojej się jeszcze nie doczekałam http://allegro-produkty.msanit.pl/zxc_9803.jpg dla zainteresowanych moimi typowanymi bateriami podaje linka do zamiennika baterii nr 2 http://allegro.pl/bateria-kuchenna-sztorcowa-i2202174481.html?source=oo cena bardzo przyjazna Edytowane 15 Marca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Przepiękna ta bateria! A ta z allegro ma bardzo miłą cenę no i schowa się za ścianką Naprawdę bardzo bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts