editg 19.03.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 po stu latach nieobecności na forum, wpadłam się przywitać. za Chiny nie nadrobię Waszych wątków, 10 dni minęło, i NIC nie czaję co u Was jak się ogarniemy to wrócę będę potrzebowała pomocy... tymczasem buziaki dla podczytujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Fajnie Cię widzieć A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hej Jak sobie radzicie...jak malutka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 19.03.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 całkiem, całkiem...chyba najgorsze za nami...nie mogę dospać, więc w każdej wolnej chwili zasypiam na siedząco. w dzień całujemy się, karmimy, bekamy, zmieniamy pieluszki, śpimy i na fm czasu brakuje. a w wolnej chwili i tak wiszę nad łóżeczkiem... Nocki są znośne. Mała dużo przesypia ( a głupia matka się tym martwi... chodzi i nadsłuchuje...) ktoś widział takie maleństwo, które śpi od 21, BUDZONE o 24 na karmienie, BUDZONE przez ojca o 6 rano??? boimy się, że nam z wagi poleci i najgorsze...boli nas już brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ooo...a dlaczego boli brzuszek??? Moja mała była kładziona spać o 19:30 i budziła się na jedzenie tak koło 5 rano...nigdy jej sama nie budziłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hej Edi, cieszę się, że się odezwałaś:hug:Nie martw się tym snem, w razie czego dopytaj pediatry przy najbliższej wizycie. Obie Was brzuszki bolą??:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 19.03.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 mała boli, juz 3 dzień płakusia, podkurcza nożki, wtedy ja sie denerwuje i mnie też boli:sick: z tym spaniem to ja juz sama nie wiem, strasza mnie, że ona schudnie, że tak nie powinno być, a ja mam jak zwykle wyrzuty. niby ja budzę, ale najczęściej to ona i tak nic nie je, pocałujemy sie trochę i tyle dopytałam położną, tak ponoć będzie ................................................................................................................................................................................................................................. z wnętrzarskich wieści. doszła bateria, wygląda naprawde porządnie, jest masywna, solidna, pikna, warta swojej ceny. zdjęć sie nie doczekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 19.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 jak śpi to chyba zdrowo? ciesz się ciesz! moja koleżanka ma córcie, która wcale spać nie chce i jak prześpi całą godzinę, to wszyscy skaczą z radości... no i koleżanka do zombie teraz podobna:(a rozumiem, że w mieszkanku zastój, bo malutka pochłania wszystkie myśli?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 mała boli, juz 3 dzień płakusia, podkurcza nożki, wtedy ja sie denerwuje i mnie też boli:sick: Ojej biedactwo:hug: Może malutka ma kolki- jakiś koperek jej daj:yes: A Ty się nie denerwuj kochana-musisz być silna i zdrowa:hug: Hurra dla baterii- jest na prawdę piękna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hey Edi moje chłopaki bezkolkowe Ale moje koleżani miały różne patenty najczęściej sprawdzał się ten-suszarka-ciepły strumień na brzuszek rozluźnia a szum suszarki przypomina dzidziusiowi odgłosy wód płodowych. Moje chłopaki spały tylko na brzuchu i wszystkie gazy ślicznie odchodziły. Możesz spróbować masować brzuszek zgodnie ze wskazówkami zegaraW ostateczności to sa jakieś krople do kupienia w aptece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 mała boli, juz 3 dzień płakusia, podkurcza nożki, To mi wygląda jakby mała miała kolkę...może faktycznie daj jej koperek,a jak skończy miesiąc zacznij podawać coś przeciw kolce;) z tym spaniem to ja juz sama nie wiem, strasza mnie, że ona schudnie, że tak nie powinno być, a ja mam jak zwykle wyrzuty. niby ja budzę, ale najczęściej to ona i tak nic nie je, pocałujemy sie trochę i tyle Wiesz co ktoś Ci straszne bzdury gada...moje dziecko przesypiało cało noce i wyglądała bardzoooooo dobrze...skoro śpi to niech śpi jak będzie głodna na pewno o sobie przypomni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pierwszy raz pisze u Ciebie Gratuluje slicznego domku i Coreczki Bateria bardzo mi sie podoba, a cena rewelacyjna! Na bole brzuszka u coreczki polecam krople sab simplex, sa bardzo dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 19.03.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 jak śpi to chyba zdrowo? ciesz się ciesz! moja koleżanka ma córcie, która wcale spać nie chce i jak prześpi całą godzinę, to wszyscy skaczą z radości... no i koleżanka do zombie teraz podobna:( a rozumiem, że w mieszkanku zastój, bo malutka pochłania wszystkie myśli? Pozdrowionka no właśnie zastój...musimy sie ogarnąć, ale jakoś się nie chce...moja śpi, a ja tez jak zombi Ojej biedactwo:hug: Może malutka ma kolki- jakiś koperek jej daj:yes: A Ty się nie denerwuj kochana-musisz być silna i zdrowa:hug: Hurra dla baterii- jest na prawdę piękna:yes: wiem, wiem koperek pijemy od początku. Hey Edi moje chłopaki bezkolkowe Ale moje koleżani miały różne patenty najczęściej sprawdzał się ten-suszarka-ciepły strumień na brzuszek rozluźnia a szum suszarki przypomina dzidziusiowi odgłosy wód płodowych. Moje chłopaki spały tylko na brzuchu i wszystkie gazy ślicznie odchodziły. Możesz spróbować masować brzuszek zgodnie ze wskazówkami zegara W ostateczności to sa jakieś krople do kupienia w aptece zazdroszczę. ja swoją jak kładę na brzuszku, to znajduję reke, jak ją zassie, to płacze kropelki już mamy, ale suszarkę, bądź coś ciepłego wypróbujemy ciągle zapominam podziękować za pomysł z biszkoptami. sprawdził sie na 100 % szczególnie nocami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 20.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witaj Editg, po pierwsze gratuluje coreczki, pisze, bo tez uwazam ze nie ma co sie martwic tym ze mala cala noc przesypia - jezeli w dzien je ladnie i sporo, to oczywiste ze w nocy spi ! Moja coreczka 2.400 miala jak sie urodzila - polecono mi karmic ja co trzy godziny ! Okazalo sie, ze ona bardzo ladnie i duzo je (podczas dnia) i w nocy jej nie budzilam i jakos nic jej sie nie stalo, bardzo szybko przybierala na na wadze , a teraz to duuuza dziewczynka jest Zwroc uwage, jak coreczka je w dzien - to bardzo wazne jest - bo sa dzieci ktore niewiele potrafia mleczka wypic przy jednym posilku i wtedy rzeczywiscie trzeba je czesciej karmic.... Mam nadzieje, ze nie namieszalam za bardzo... pozdrawiam E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 edi szkoda, że tak szybko malutką dopadły kolki - oby szybko przeszły w takim razie Trzymajcie się dzielnie i nie martw się tym, że malutka tyle śpi - sen to zdrowie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.03.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam u siebie nowe osóbki! Kasię i E & co Trafiłyście w dzieciową porę mimo wszystko zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dla mnie "dzieciowa pora" jest jak najbardziej na czasie mam synka Mieszka (5lat) Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie problemow z brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nocki są znośne. Mała dużo przesypia ( a głupia matka się tym martwi... chodzi i nadsłuchuje...) A mówiłam że tak będzie Edi powiedz kochana co dokładnie jesz - może tu tkwi problem - ja w dietach matek karmiących obeznana - bo pokarmowego alergika wykarmiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.03.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Editg chyba jeszcze nie gratulowałam córeczki więc gratuluje ! w nocy bym nie budziła, małe dzieci same z siebie raczej nie dadzą się zagłodzić zważ ją po dwóch tygodniach bez budzenia i dopiero podejmuj działania... moja córeczka miała kolki od 4 tygodnia do 4 miesiąca, płakała codziennie od 18 do 01 w nocy, nic nie pomagało- wykupiłam aptekę, próbowałam wszystykie babcine sposoby... potem jak ręką odjął... ale to były ciężkie miesiące...mam nadzieję że Ciebie to nie spotka... życzę Wam wszystkiego naj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.03.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 fajnie, że można sobie z Wami pogadać dobrze, że jesteście:hug::hug: co jem???mam wrażenie, że nic ;)marchewke duszona, kurczaka w kazdej postaci, owsianke, mleko z ryzem, mleczna z makaronem, koperek, wode ng, biszkopty, jabłko, chleb razowy, masło, łosoś, lekki rosół, szpinak. i ciągle jestem głodna co powinnam odrzucić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts