ane3ka1 06.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1443/bcb4dd500013fd9b4f7f6a40/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Swiat Wielkanocnychzyczy Ewa z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 08.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! http://img23.imageshack.us/img23/1368/dsc06084oi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 10.04.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 każdemu z osobna, ale w jednym poście dziękuje WSZYSTKIM za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Heloł Edi- jak tam Wasze pierwsze wspólne Święta?:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 edi jak Ala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 11.04.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Heloł Edi- jak tam Wasze pierwsze wspólne Święta?:rolleyes: edi jak Ala? Cześc dziewczynki! Dziękujemy, święta spędzone rodzinnie, gdzie my nie byli przejechaliśmy pół Polski, odwiedziliśmy babcie, prababcie, ciocie, wujków...Ala zniosła wszystko dzielnie, mama w końcu pojadła, źle nie było Ala non stop przy piersi, na rękach. szału dostaje, bo nic nie mogę zrobić. o fm nie wspomnę. Śpi jak zając po 20 minut, w nocy przykolegowała się do naszego łóżka. rozpuściliśmy bestie wnętrzarsko zastój. mąż zapracowany, ja z pijawką. z nowości: wczoraj podpisaliśmy akt notarialny. w końcu;) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Edi, nie masz źle. 20 minut to szaleństwo Jakub spał po 5! A jak mała wytrzymywała w podróży? W oderwaniu od piersi? Mam radę - kup sobie chustę. Dzieciak w środku, cyc blisko (jakby co zakryty z zewnątrz), ręce mamy wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Edi może to tylko przejściowe i jeszcze będziesz miała ciut więcej czasu dla siebie i na wykańczanie Fajnie, że Mała dzielnie zniosła podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Edi fajnie że z Ali taka podróżniczkaJa też spałam z moimi ssakami ( choć będąc w ciąży zarzekałam się że nie ma takiej opcji)Ale mnie było wygodnie:wiggle: karmiłam na śpiocha i zawsze byłam wyspana. Z reszta ja lubię spać z moimi dziećmi uwielbiam ich zapach:rolleyes:.Przestałam karmić dzieciaki bez problemu powędrowały do swoich łóżeczek Serdeczne gratki z powodu podpisuPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Super Edi, że Święta się udały:wiggle: I na dodatek Alusia ma pierwszą podróż za sobą Gratulki z powodu Aktu:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.04.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A jak mała wytrzymywała w podróży? W oderwaniu od piersi? Mam radę - kup sobie chustę. Dzieciak w środku, cyc blisko (jakby co zakryty z zewnątrz), ręce mamy wolne oszukałam ją smoczkiem, dała rade, dzielna jest chusty się boję, jakoś tak niestabilne dla mnie, dzieci takie sflaczałe...wiem, taka fizjologia i naturalnie wszystko ok, ale ja jakoś nie mam przekonania, zobaczymy w czasie. Edi może to tylko przejściowe i jeszcze będziesz miała ciut więcej czasu dla siebie i na wykańczanie mam nadzieje, bo na razie jak nie urok to s..a Ja też spałam z moimi ssakami ( choć będąc w ciąży zarzekałam się że nie ma takiej opcji) Ale mnie było wygodnie:wiggle: karmiłam na śpiocha i zawsze byłam wyspana. ja też się zarzekałam, tak samo, że nie dam smoczka, nie będę lulać, nie będę nosić na rękach. teraz pukam się z pokorą w pierś karmię na śpiocha, ale wyspana nie jestem, oj nie... Gratulki z powodu Aktu:wave: Dzięki, nawet nie uczciliśmy tak ważnego wydarzenia. muszę zrobić listę spraw do opiciana przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 chusty się boję, jakoś tak niestabilne dla mnie, dzieci takie sflaczałe...wiem, taka fizjologia i naturalnie wszystko ok, ale ja jakoś nie mam przekonania, zobaczymy w czasie. Nie żebym namawiała, ale myślałam podobnie zanim Jakuba nie wsadziłam do chusty. A potem sobie plułam w brodę, że tak długo z tym zwlekałam. muszę zrobić listę spraw do opiciana przyszłość Oj, nazbiera Ci się jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Edi Ja miałam chustę kółkowa . Wiązanej jakoś się bałam z tych samych powodów co ty ( nie wiedziałam czy uda mi sie zamotać w nią dziecko) ale myślę że to rewelacyjne rozwiązanie . Zbieraj zbieraj może uda się jakoś spotkać to opijemy wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.04.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 kółkowa????co to???zaraz googluję. nigdy o tym nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja miałam i wiązaną, i kółkową Wiecie jak ciężko znaleźć czarną lub szarą chustę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hejka Edi Jak Malutka ??? Czytałam,że też się na chesterki czaisz.....oj zaraziła nas Aga nimi...zaraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 15.04.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Heja Majka mała daje w kość, ale nie wyobrażam sobie już dnia bez jej dyktanda do czesterkow palam miloscia od zawsze, ale fakt, Aga podkrecila atmosfere moze z nudow mi chodza takie durne pomysly po glowie, nie mam tak przestronnego salonu jak Ty co nie znaczy, że choć 1 marzenia w tym mieszakniu nie spelnie. najwyzej wstawie sama sofe a czesterkowa firma to prawie z moich rodzinnych stron musi byc solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ja domownik forum, choć pewnie elita nie zwrocila uwagi A stół pusty! To jak tu świętować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts