Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloł Edi- jak tam Wasze pierwsze wspólne Święta?:rolleyes::rolleyes:

edi jak Ala? :)

Cześc dziewczynki!

Dziękujemy, święta spędzone rodzinnie, gdzie my nie byli ;) przejechaliśmy pół Polski, odwiedziliśmy babcie, prababcie, ciocie, wujków...Ala zniosła wszystko dzielnie, mama w końcu pojadła, źle nie było ;)

Ala non stop przy piersi, na rękach. szału dostaje, bo nic nie mogę zrobić. o fm nie wspomnę. Śpi jak zając po 20 minut, w nocy przykolegowała się do naszego łóżka. rozpuściliśmy bestie ;)

wnętrzarsko zastój. mąż zapracowany, ja z pijawką. z nowości: wczoraj podpisaliśmy akt notarialny. w końcu;)

pozdrawiamy

Edi, nie masz źle. 20 minut to szaleństwo :p Jakub spał po 5!

A jak mała wytrzymywała w podróży? W oderwaniu od piersi?

Mam radę - kup sobie chustę. Dzieciak w środku, cyc blisko (jakby co zakryty z zewnątrz), ręce mamy wolne :)

Cześć Edi fajnie że z Ali taka podróżniczka

Ja też spałam z moimi ssakami ( choć będąc w ciąży zarzekałam się że nie ma takiej opcji)

Ale mnie było wygodnie:wiggle: karmiłam na śpiocha i zawsze byłam wyspana. Z reszta ja lubię spać z moimi dziećmi uwielbiam ich zapach:rolleyes:.

Przestałam karmić dzieciaki bez problemu powędrowały do swoich łóżeczek

Serdeczne gratki z powodu podpisu

Pa

A jak mała wytrzymywała w podróży? W oderwaniu od piersi?

Mam radę - kup sobie chustę. Dzieciak w środku, cyc blisko (jakby co zakryty z zewnątrz), ręce mamy wolne :)

oszukałam ją smoczkiem, dała rade, dzielna jest ;)

chusty się boję, jakoś tak niestabilne dla mnie, dzieci takie sflaczałe...wiem, taka fizjologia i naturalnie wszystko ok, ale ja jakoś nie mam przekonania, zobaczymy w czasie.

Edi może to tylko przejściowe i jeszcze będziesz miała ciut więcej czasu dla siebie i na wykańczanie :)

mam nadzieje, bo na razie jak nie urok to s..a

Ja też spałam z moimi ssakami ( choć będąc w ciąży zarzekałam się że nie ma takiej opcji)

Ale mnie było wygodnie:wiggle: karmiłam na śpiocha i zawsze byłam wyspana.

ja też się zarzekałam, tak samo, że nie dam smoczka, nie będę lulać, nie będę nosić na rękach. teraz pukam się z pokorą w pierś ;) karmię na śpiocha, ale wyspana nie jestem, oj nie...

Gratulki z powodu Aktu:wave:

Dzięki, nawet nie uczciliśmy tak ważnego wydarzenia. muszę zrobić listę spraw do opiciana przyszłość :D

chusty się boję, jakoś tak niestabilne dla mnie, dzieci takie sflaczałe...wiem, taka fizjologia i naturalnie wszystko ok, ale ja jakoś nie mam przekonania, zobaczymy w czasie.

Nie żebym namawiała, ale myślałam podobnie zanim Jakuba nie wsadziłam do chusty.

A potem sobie plułam w brodę, że tak długo z tym zwlekałam.

muszę zrobić listę spraw do opiciana przyszłość :D

Oj, nazbiera Ci się jeszcze :)

Heja Majka

mała daje w kość, ale nie wyobrażam sobie już dnia bez jej dyktanda :D

do czesterkow palam miloscia od zawsze, ale fakt, Aga podkrecila atmosfere :D moze z nudow mi chodza takie durne pomysly po glowie, nie mam tak przestronnego salonu jak Ty :( co nie znaczy, że choć 1 marzenia w tym mieszakniu nie spelnie. najwyzej wstawie sama sofe :rotfl:

a czesterkowa firma to prawie z moich rodzinnych stron :D musi byc solidna :D