Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga[/b] podkrecila atmosfere :D

Nie prawda, wcale nie podkręcałam:p:no::lol2:

Edi gratulki kochanahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-533141.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-018931.gif

Heyka Edi

Gratulacje :wave:

Jeśli można to wyraże swoją opinie na temat rozkładanego czestera

Co prawda nie widziałam takowego w realu ale moim zdaniem nie będzie on fajnie wyglądał :bash:

Wydaję mi się że wyjdzie taka karykatura .Czester w założeniu powinien być niski a skoro twój ma się rozkładać to musi być znacznie wyższy. Nie wiem jak to wyjdzie ale na moje oko źle. Poproś ?P.Jolę o zdjęcia

Jeśli można to wyraże swoją opinie na temat rozkładanego czestera

Co prawda nie widziałam takowego w realu ale moim zdaniem nie będzie on fajnie wyglądał :bash:

Wydaję mi się że wyjdzie taka karykatura .

Można ;) sama mam obawy, stąd pytania i wątpliwosci.

podsyłam Ci fotki

Dzięki :hug:

Piękny taki szary i w ogóle to wnętrze super, ale jakoś bez nóżek to mi się już tak ten chester nie podoba :rolleyes:

masz rację, bez nóżek to jakiś nie teges. :(

ale

p. Jola zapewniała, że pomimo pojemnika na pościel robią te czesterki tak, żeby jak najmniej straciły na wyglądzie. Pytanie brzmi ile dla Niej to jest najmniej, a ile dla mnie ;) w sumie ja mało wymagająca kobitka jestem ;)na swoją obronę mam zdjęcia ze strony producenta

674.jpg

675.jpg

moim zdaniem AZ tak źle nie wygląda, a Waszym??? Moja wersja oczywiście bez kryształków.

nie napalam się bo to temat ciągle otwarty, a że ja działam z d..y strony to same widzicie.

dostałam próbki materiałów. prosiłam o grafity, szarości i czernie. ciężko jest obfocić (ja nie potrafię) ale coś tam widać. jedziemy

DSC02338.JPG

DSC02339.JPG

i zbliżenia

DSC02346.JPG

DSC02347.JPG

DSC02350.JPG

DSC02351.JPG

DSC02348.JPG

DSC02352.JPG

DSC02353.JPG

DSC02349.JPG

DSC02354.JPG

DSC02355.JPG

DSC02356.JPG

DSC02357.JPG

DSC02358.JPG

DSC02359.JPG

i co???

:???::???::???:

chyba wszystkie. przyznaje się bez bicia, że do sesji nie wyczyściłam próbek z tych kłaczków.

w ogóle wpadłam Wam się pożalić :( mój wątek to w gruncie rzeczy prawie pamiętnik, az się dziwię, ze chcecie go jeszcze czytać. tak mało sie tu przewija temat wnętrz, urządzania

:( prawda jest taka, że nic mi się już nie chce, moje życie legło w gruzach :cry::cry::cry: dosłownie

mam ochotę spakować się, trzasnąć drzwiami i wyjechać w cholerę, tylko co z Alą???:(

jak w takim stanie zebrać siły i planować cokolwiek???

wczoraj przepłakałam caaały dzień, dzisiaj próbuje się motywować do czegokolwiek :( i nijak mi to nie wychodzi :(

bo...:cry::cry::cry: straciłam pracę :cry::cry::cry:

nie muszę dodawać, że przez ciąże :cry::cry::cry:

i jakoś zabrakło celu w życiu. nie wiem co teraz robić, nie mam planu na jutro. chyba czas się przebranżowić :cry::cry::cry: tylko na kogo???matkę polkę ???:cry::cry::cry:

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Kochana, tak mi przykro, ale jak to tak po prostu Cie zwolnili??? chyba prawo tego zabrania: nie wolno zwalniać kobiet w ciąży i na urlopie macierzyńskim???? wyjątek to upadłość zakłady pracy...pisze chyba bo sie nie zam... nie płacz kochana i nie smutaj, na pewno coś sie znajdzie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a035.gif

ja nie pracuję od urodzenia córeczki, początki były cienkie finansowo, potem sie poprawiło ale kosztem rozłąki i sama zostałam z dwoma maluchami... ostatnio też pewna wiadomość powaliła mnie z nóg, podcięła skrzydła i uziemiła, staram sie narazie o tym nie myśleć, czas pokaże co będzie...

u Ciebie będzie dobrze, zobaczysz :hug:

Odnośnie sofy, mi sie podoba ta rozkładana, jest tylko trochę masywniejsza, ale ogólnie piękno i urok swój ma. Kolor zdecydowanie szary, na czarnym wszystko będzie widać: kurz, śmieci, okruchy, nitki ubraniowe, no wszystko dosłownie...

szare prawie wszystkie sie mi podobają oprócz alcantary, nie lubię tej tkaniny brrr..

najpraktyczniejsze kolory to barca

a juz doczytałam odnośnie umowy o pracę, a to świnie...

Edi to straszne co Cię spotkało, przytulam kochana:hug::hug:Tylko dlaczego już, tak szybko??? Ile Ala ma tygodni? przecież możesz iść jeszcze na macierzyński i wychowawczy:eek::eek: O co tu chodzi?

Kochana nie załamuj się - na pewno coś znajdziesz. Teraz najważniejsza jest Alusia. :hug:

Aaa doczytałam, ze masz na czas określony. To trochę zmienia postać rzeczy:bash::bash:Świnie z nich i koniec. I bądź tu matką i dbaj o krajowy przyrost:offtopic:

Chesterek wygląda bardzo dobrze:wiggle:- tak jak mówiłam już wcześniej, ze tak będzie. Oglądałam na ich stronie.

Z tkanin przez Ciebie pokazanych to wybieram mój, czyli Hait. Jest najdroższy i najbardziej szlachetny.:cool:

Buziaki:)

Edi nie wracaj odrazu po macierzyńskim do pracy. Napisałaś już wniosek o te 2 tyg dodatkowego macierzyńskiego? Nie wiem czy teraz się pisze (ale jak ja 2 lata temu byłam to ono nie przysługiwało od tak i trzeba napisać wniosek, nie mogą odmówić). Zawsze to chociaż 2 tygodnie. No i odrazu z tym wnioskiem złóż im wniosek o urlop wychowawczy. Wiem że na nim dostaniesz grosze, ale chociaż coś. A jak masz urlop i chcesz go teraz wykorzystać, to też odrazu napisz wniosek. Nie wracaj nawet na jeden dzień do pracy bo mogą Ci wręczyć wypowiedzenie. Na urlopie nie mogą. No i jest jeszcze opcja zwolnienia lekarskiego. Możesz być przez pół roku na siebie, dziecko i też nie mogą Cię zwolnić. Choroby wam jednak nie życzę.

Z pracą wiem, że ciężko. Ja sama zostałam po macierzyńskim bez więc cię trochę rozumiem.

Co do czestarka mi też się podobają te bez nóżek.

Edi, też coś mi się wydaje, że tak po prostu zwolnić Cię nie mogą, mimo, że umowa na czas określony.

Może dopytaj jeszcze jakiegoś specjalisty od prawa pracy czy tak na pewno można.

I nie martw się kochana, najważniejsze, że masz małą Alę. Praca w końcu przyjdzie, jeśli nie ta, to inna. Nawet jeśli przez chwilę będzie ciężko, jakoś dacie radę. Musicie. Dla maluszka :hug:

Co do kanapy, ja zrobiłabym szarą. W czarnym kolorze jakoś średnio mi się ten model widzi.

Pszczółko, Vesilko, NarendilPysiaczku MajuAgawi Dropku

Dzięki za słowa otuchy, ale nie pomagaja

moga mnie zwolnic. niestety. mam macierzyński, później ewentualnie wychowawczy do końca trwania mojej umowy i tyle. musze wrócic do pracy, prawo nie ustala na ile, wiec w pierwszym dniu dostaje wypowiedzenie i czesc.

Tu nie chodzi o pieniądze, bardziej o mnie, o moje ambicje :( mialam z tym miejscem pracy plany, rzuciłam wszystko dla niej, oni obiecywali zlote gory...sytuacja sie zmienila jak zaszlam w ciaze. zaczely sie docinki, grube slowa, wyzwiska...liczylam sie z wypowiedzeniem po rozwiazaniu. pozniej jakos wszystko ucichlo, szefowa obiecala, ze nikogo nie zatrudni, jesli wroce w lipcu. ja sie zgodzilam, stad teraz takie rozgoryczenie. nie wiem czy to wszystko z czystej zlosliwosci, z przypadku, czy po prostu. jest mi żal, staram sie znalezc dobre strony. pocieszam sie, że nie będę oddawała Ali takiej maleńkiej do obcej baby, sa tego plusy.

moze im sie odwidzi, moze zmienia zdanie, ale ja nie zamierzam ich prosic, ani latami przepraszac.

z drugiej strony, że to despotyczne małpy to wiedziałam przed zatrudnieniem, w pracy tylko moje przekonanie sie utwierdzilo. mimo wszystko rozumiem tez ich punkt widzenia. tyle, że nikt nie zrobił tego celowo. a ja nie zamierzam przepraszac za to, ze oprocz pracownikiem, jestem kobieta, żoną i chcialam byc matka...