editg 15.04.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A stół pusty! To jak tu świętować? jak to pusty??? Narendil wypatruje słońca to i zastawy nie widzi http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e010.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_5_7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 editg Gratuluje i zasiadam do stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 A coś wegetariańskiego się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Brawo Editg, gratuluje tytułu http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Aga[/b] podkrecila atmosfere Nie prawda, wcale nie podkręcałam:p:no: Edi gratulki kochanahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-533141.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-018931.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 nie mam tak przestronnego salonu jak Ty co nie znaczy, że choć 1 marzenia w tym mieszakniu nie spelnie. najwyzej wstawie sama sofe Mój salon nie jest, aż taki przestronny,sprawia tylko takie wrażenie Gratuluję tytułu kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.04.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Heyka Edi Gratulacje Jeśli można to wyraże swoją opinie na temat rozkładanego czestera Co prawda nie widziałam takowego w realu ale moim zdaniem nie będzie on fajnie wyglądał Wydaję mi się że wyjdzie taka karykatura .Czester w założeniu powinien być niski a skoro twój ma się rozkładać to musi być znacznie wyższy. Nie wiem jak to wyjdzie ale na moje oko źle. Poproś ?P.Jolę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Editg, podsyłam Ci fotki (zapożyczone od Two) czestera bez nóżek, może z pojemnikiem tak właśnie by wyglądał http://1.bp.blogspot.com/-NXkKPCUlhBg/TxW326WUuXI/AAAAAAAAAXE/z8W5svUFdiQ/s1600/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Piękny taki szary i w ogóle to wnętrze super, ale jakoś bez nóżek to mi się już tak ten chester nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 18.04.2012 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jeśli można to wyraże swoją opinie na temat rozkładanego czestera Co prawda nie widziałam takowego w realu ale moim zdaniem nie będzie on fajnie wyglądał Wydaję mi się że wyjdzie taka karykatura . Można sama mam obawy, stąd pytania i wątpliwosci. podsyłam Ci fotki Dzięki Piękny taki szary i w ogóle to wnętrze super, ale jakoś bez nóżek to mi się już tak ten chester nie podoba masz rację, bez nóżek to jakiś nie teges. ale p. Jola zapewniała, że pomimo pojemnika na pościel robią te czesterki tak, żeby jak najmniej straciły na wyglądzie. Pytanie brzmi ile dla Niej to jest najmniej, a ile dla mnie w sumie ja mało wymagająca kobitka jestem ;)na swoją obronę mam zdjęcia ze strony producenta moim zdaniem AZ tak źle nie wygląda, a Waszym??? Moja wersja oczywiście bez kryształków. nie napalam się bo to temat ciągle otwarty, a że ja działam z d..y strony to same widzicie. dostałam próbki materiałów. prosiłam o grafity, szarości i czernie. ciężko jest obfocić (ja nie potrafię) ale coś tam widać. jedziemy i zbliżenia i co??? :???: chyba wszystkie. przyznaje się bez bicia, że do sesji nie wyczyściłam próbek z tych kłaczków. w ogóle wpadłam Wam się pożalić mój wątek to w gruncie rzeczy prawie pamiętnik, az się dziwię, ze chcecie go jeszcze czytać. tak mało sie tu przewija temat wnętrz, urządzania prawda jest taka, że nic mi się już nie chce, moje życie legło w gruzach :cry: dosłownie mam ochotę spakować się, trzasnąć drzwiami i wyjechać w cholerę, tylko co z Alą??? jak w takim stanie zebrać siły i planować cokolwiek??? wczoraj przepłakałam caaały dzień, dzisiaj próbuje się motywować do czegokolwiek i nijak mi to nie wychodzi bo...:cry: straciłam pracę :cry: nie muszę dodawać, że przez ciąże :cry: i jakoś zabrakło celu w życiu. nie wiem co teraz robić, nie mam planu na jutro. chyba czas się przebranżowić :cry: tylko na kogo???matkę polkę ???:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.04.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Editg mało piszę ale dziś muszę. Trzymaj się będzie dobrze Wiem, że jest Ci ciężko, ale zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie. Zobaczysz, jeszcze wspomnisz moje słowa. Jesteś na macierzyńskim tak? Masz umowę na czas określony i po macierzyńskim ci nie przedłużą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 18.04.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 umowe mam na czas określony, jeszcze rok, ale po macierzyńskim i urlopie maja mi ja wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 :hug::hug::hug::hug: Kochana, tak mi przykro, ale jak to tak po prostu Cie zwolnili??? chyba prawo tego zabrania: nie wolno zwalniać kobiet w ciąży i na urlopie macierzyńskim???? wyjątek to upadłość zakłady pracy...pisze chyba bo sie nie zam... nie płacz kochana i nie smutaj, na pewno coś sie znajdzie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a035.gif ja nie pracuję od urodzenia córeczki, początki były cienkie finansowo, potem sie poprawiło ale kosztem rozłąki i sama zostałam z dwoma maluchami... ostatnio też pewna wiadomość powaliła mnie z nóg, podcięła skrzydła i uziemiła, staram sie narazie o tym nie myśleć, czas pokaże co będzie... u Ciebie będzie dobrze, zobaczysz Odnośnie sofy, mi sie podoba ta rozkładana, jest tylko trochę masywniejsza, ale ogólnie piękno i urok swój ma. Kolor zdecydowanie szary, na czarnym wszystko będzie widać: kurz, śmieci, okruchy, nitki ubraniowe, no wszystko dosłownie... szare prawie wszystkie sie mi podobają oprócz alcantary, nie lubię tej tkaniny brrr.. najpraktyczniejsze kolory to barca a juz doczytałam odnośnie umowy o pracę, a to świnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 O rany! Ale małpy Jak będę miała coś mądrzejszego do powiedzenia, to się wypowiem... Przytulam Może im się odmieni? A czesterek bez nóg wygląda dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 edi ale jak to tak? To tak można? Zawsze myślałam, że nie Współczuję Mam nadzieję, że jakoś to się ułoży i coś znajdziesz. Na pewno coś znajdziesz! Czesterek szary będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Edi to straszne co Cię spotkało, przytulam kochana:hug::hug:Tylko dlaczego już, tak szybko??? Ile Ala ma tygodni? przecież możesz iść jeszcze na macierzyński i wychowawczy:eek: O co tu chodzi? Kochana nie załamuj się - na pewno coś znajdziesz. Teraz najważniejsza jest Alusia. Aaa doczytałam, ze masz na czas określony. To trochę zmienia postać rzeczy:bash:Świnie z nich i koniec. I bądź tu matką i dbaj o krajowy przyrost:offtopic: Chesterek wygląda bardzo dobrze:wiggle:- tak jak mówiłam już wcześniej, ze tak będzie. Oglądałam na ich stronie. Z tkanin przez Ciebie pokazanych to wybieram mój, czyli Hait. Jest najdroższy i najbardziej szlachetny. Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.04.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Zabrakło mi słów, żeby Ci coś mądrego napisać Przytulam http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Edi nie wracaj odrazu po macierzyńskim do pracy. Napisałaś już wniosek o te 2 tyg dodatkowego macierzyńskiego? Nie wiem czy teraz się pisze (ale jak ja 2 lata temu byłam to ono nie przysługiwało od tak i trzeba napisać wniosek, nie mogą odmówić). Zawsze to chociaż 2 tygodnie. No i odrazu z tym wnioskiem złóż im wniosek o urlop wychowawczy. Wiem że na nim dostaniesz grosze, ale chociaż coś. A jak masz urlop i chcesz go teraz wykorzystać, to też odrazu napisz wniosek. Nie wracaj nawet na jeden dzień do pracy bo mogą Ci wręczyć wypowiedzenie. Na urlopie nie mogą. No i jest jeszcze opcja zwolnienia lekarskiego. Możesz być przez pół roku na siebie, dziecko i też nie mogą Cię zwolnić. Choroby wam jednak nie życzę. Z pracą wiem, że ciężko. Ja sama zostałam po macierzyńskim bez więc cię trochę rozumiem. Co do czestarka mi też się podobają te bez nóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Edi, też coś mi się wydaje, że tak po prostu zwolnić Cię nie mogą, mimo, że umowa na czas określony. Może dopytaj jeszcze jakiegoś specjalisty od prawa pracy czy tak na pewno można. I nie martw się kochana, najważniejsze, że masz małą Alę. Praca w końcu przyjdzie, jeśli nie ta, to inna. Nawet jeśli przez chwilę będzie ciężko, jakoś dacie radę. Musicie. Dla maluszka Co do kanapy, ja zrobiłabym szarą. W czarnym kolorze jakoś średnio mi się ten model widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 19.04.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Pszczółko, Vesilko, NarendilPysiaczku MajuAgawi Dropku Dzięki za słowa otuchy, ale nie pomagaja moga mnie zwolnic. niestety. mam macierzyński, później ewentualnie wychowawczy do końca trwania mojej umowy i tyle. musze wrócic do pracy, prawo nie ustala na ile, wiec w pierwszym dniu dostaje wypowiedzenie i czesc. Tu nie chodzi o pieniądze, bardziej o mnie, o moje ambicje mialam z tym miejscem pracy plany, rzuciłam wszystko dla niej, oni obiecywali zlote gory...sytuacja sie zmienila jak zaszlam w ciaze. zaczely sie docinki, grube slowa, wyzwiska...liczylam sie z wypowiedzeniem po rozwiazaniu. pozniej jakos wszystko ucichlo, szefowa obiecala, ze nikogo nie zatrudni, jesli wroce w lipcu. ja sie zgodzilam, stad teraz takie rozgoryczenie. nie wiem czy to wszystko z czystej zlosliwosci, z przypadku, czy po prostu. jest mi żal, staram sie znalezc dobre strony. pocieszam sie, że nie będę oddawała Ali takiej maleńkiej do obcej baby, sa tego plusy. moze im sie odwidzi, moze zmienia zdanie, ale ja nie zamierzam ich prosic, ani latami przepraszac. z drugiej strony, że to despotyczne małpy to wiedziałam przed zatrudnieniem, w pracy tylko moje przekonanie sie utwierdzilo. mimo wszystko rozumiem tez ich punkt widzenia. tyle, że nikt nie zrobił tego celowo. a ja nie zamierzam przepraszac za to, ze oprocz pracownikiem, jestem kobieta, żoną i chcialam byc matka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts