karolek59 27.05.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Edi mam nadzieję ze dostałaś wiadomość zanim wyjechałaś ? Cieszę się ze z praca się wyjaśniło Buziaki dla Aluni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Buziaki Edi Super że jest dobrze Z szafami to jest tak, że czasem warto zaryzykować i znaleźć sobie przysłowiowego p. Henia który nie weźmie dużo a dobrze wykona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 31.05.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Edi, to super, ze nie musisz na razie szukać nic nowego i wrócisz na stare śmieci. Póki malutka nie podrośnie, masz problem z głowy. Zawsze możesz się rozglądać za czymś nowym. będę rozglądać sie na bank, ale póki co lżej będzie na starych śmiechach, ciężko ogarnąć nową prace moją, nową pracę męża i dziecko. zacisnę zęby Edi taj jak pisze Agawi dobrze że wrócisz ,a w międzyczasie będziesz szukać czegoś innego A co do zakupów - pomału pomału a skompletujecie wszystko Zostawiam życzenia zdrowia - bo to najważniejsze pomalutku kompletujemy, gazety wnętrzarskie na resztę brak :D za zdrówko dziękuję. Editg, jak fajnie że jesteś, piszesz, że wracasz do pracy, i że Alutek zdrowo rośnie nie martw sie ze na czesterka brakło, to nie zając nie ucieknie my gonimy same zające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 31.05.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 edi super, że się odezwałaś i relację nam zdałaś Mam nadzieję, że szybko nadrobicie braki zdjęciowe z życia Ali. Na pewno wielka szkoda, że te najwcześniejsze zdjęcia są nie do odzyskania, bo te czasy już nie wrócą niestety by to powtórzyć Na mebelki na pewno powoli uzbieracie, więc nic się nie martw i koniecznie pokaż co tam się u Was zmieniło pokaże, tylko wrócę do żywych i ogarnę ten bajzel. zasiedziałam sie u mamy 3 dni dłużej i teraz mam wszystko na wczoraj. co zrobić jak u mamy było tak fajnie??? mąż walczy z zaległościami i przejął kompa, nawet w nocy nie zwalnia najgorsze, ze są gotowe roletki, a nie ma czasu po nie podjechać. przebieram nogami i cierpliwie czekam. zmiany najbardziej widać na ogrodzie. kwiatki rozrosły pod moją nieobecność i cieszą moje oko. Edi mam nadzieję ze dostałaś wiadomość zanim wyjechałaś ? odczytałam, podziękowałam i cholercia nie zajechałam Ala sie darła caaaałą drogę, minęliśmy SK* na sygnale, oblizaliśmy sie ze smakiem ale wróce tam, kiedyś... Buziaki Edi Z szafami to jest tak, że czasem warto zaryzykować i znaleźć sobie przysłowiowego p. Henia który nie weźmie dużo a dobrze wykona oj tak, tylko gdzie ja go znajdę???mam nadzieję, że za Henia nie będzie musiał robić mój mąż a taki głupawy pomysł już miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Edi, co słychać, jak się czujemy? Odpisałam Ci już na priv;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 31.05.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Edi, co słychać, jak się czujemy? Odpisałam Ci już na priv;) hej Aga! odczytałam, odpisałam, dodałam swoje 3 grosze i czekam dalej czujemy się stokroć lepiej, u mamy akumulatorki podładowałam, dojadłam i z nową energią wracam. nie wiem na jak długo, moje dziecko mnie wykończy ale i tak ja kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Kochana wszystko będzie dobrze:hug:Początki są najtrudniejsze:( Privek już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.06.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kochana wszystko będzie dobrze:hug:Początki są najtrudniejsze:( oj tak, to prawda. odebrałam dzisiaj rolety, własnie zawisły na brudnych oknach i płakać mi się chce powiedzcie kochane, czy uciekający materiał to kwestia materiału, krzywego uszycia, latających okien, czy czego???patrzę na nie i strasznie mnie to wk*a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.06.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 pomalutku kompletujemy, gazety wnętrzarskie na resztę brak :D Gdyby Ci było za mało tych gazet, to mogę trochę swoich podesłać Co kupujesz? nie wiem na jak długo, moje dziecko mnie wykończy ale i tak ja kocham Z własnego doświadczenia powiem, że gdzieś w okolicach trzeciego roku życia z Jakubem było lepiej Pocieszyłam? A co jest nie tak z roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 01.06.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kupuję co się da i gdzie się da. oglądam, napalam się, męczę m, a on kaze wiecznie stukac sie w czolo. pocieszylas, 3 lata szybko zleca rolety co kopnięte w prawo, jakoś tak sie zawijaja, zrobie zaraz zdjecie, bo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kupuję co się da i gdzie się da. oglądam, napalam się, męczę m, a on kaze wiecznie stukac sie w czolo. Mój już nie słucha. Kiwa tylko głową. Biedny, jeszcze nie zaczęliśmy a on już ma dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Edi pokaż te zasłony- nie powinny być krzywe:mad: Zakładam, ze okna macie osadzone prosto, więc chyba ktoś schrzanił szycie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 02.06.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) poszlam wczoraj po ciemku zrobić zdjęcia, ale Alka sie obudziła i tak dała do wiwatu, że ich nie zrzuciłam. w nocy padlam przed nia ciezko jest zrobic zdjecia, bo material prześwitujący i nie wiem czy cos zobaczycie. zdjęcie z wczoraj zdjęcia za dnia chodzi mi dokładnie o ten kawałek widać coś? z daleka nie ma szans, żeby cokolwiek zobaczyć, dlatego takie ujęcia. myślałam, że to przez rzep na taśmie, ale juz sama nie wiem, kombinowałam z zaczepami, zeby jakos to wyrównać i nioc, ciągle jakoś tak się zbiega może to byc wina materiału? obleśne zwinięcie Alutkowej roletki i moje pierwsze w życiu Dzień Matki a teraz zagwozdka dla czytających. dostaliśmy od developera w gratisie pnącze. kto zgadnie co to za twór?? Edytowane 9 Stycznia 2013 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Cześć Edi według mnie ta roleta jest spierdzielonareklamuj kochanakwiatuszki ślicznebuziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.06.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hej Editg, Fajne masz te kwietniczki zawieszone na murze, świetny pomysł, na roślinkach sie nie znam i nie wiem co to za pnącze Z roletą to nie wiem za bardzo o co chodzi, że przy szwie jest ściągnięta lekko do środka?? i widać zakładki po bokach przy złożonej rolecie?? wg mnie roleta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.06.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mnie się wydaje, że prawa strona rolety jest krzywo uszyta i dodatkowo źle się ściąga... Edi spróbuj zareklamować Kwiatki piękne, a co do pnącza to nie mam zielonego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Edi, moja roleta się tak się ściąga. Spróbuj reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.06.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Karola, Visilka, Aga, Narendil dzięki za opinie, tak myślałam wstyd się przyznać, ale jakoś do tej pory nie dotarłam do roletowego salonu:oops:, nie potrafię sie kurde wykłócić o swoje, prędzej uszyję nowe gdzieś tam, niż pójdę te reklamować taki ze mnie baran. chociaż jak sobie pomyślę, ile za to badziwie zapłaciłam, to krew mnie zalewa :mad: może uda mi się wysłać męża... ...................................................................... obiecane zdjęcia Edytowane 8 Czerwca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 FAJNY KURCZAK Z roletką to z pewnością coś jest nie tak, i myslę że Pani która ją szyła doskonale o tym wie... reklamuj śmiało bo szkoda kasy, wyślij jej maila albo pokaż zdjęcie w telefonie ... nie pamiętam skąd ta roletka a kwietniki na ścianie suuuuuuuuuuuuper wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Edytko, Alutek-kurczak przesłodki! To pnącze, które zafundował Wam deweloper to na moje oko winobluszcz pięcioklapkowy, tylko trochę przyklapnięty . Ale pewnie po tym tygodniu deszczów będzie lepiej. Jeśli to jest to, to za jakiś czas powinien wyglądać tak: http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201006/duze/winobluszcz-piecioklapowy_16981276521087.jpg A jesienią pięknie się przebarwia http://images48.fotosik.pl/210/34a1b2d96ae7fd90med.jpg Jednym słowem - deweloper zrobił Wam fajny prezent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts