Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edi, to super, ze nie musisz na razie szukać nic nowego i wrócisz na stare śmieci. Póki malutka nie podrośnie, masz problem z głowy. Zawsze możesz się rozglądać za czymś nowym.:yes:

będę rozglądać sie na bank, ale póki co lżej będzie na starych śmiechach, ciężko ogarnąć nową prace moją, nową pracę męża i dziecko. zacisnę zęby ;)

Edi taj jak pisze Agawi dobrze że wrócisz :yes: ,a w międzyczasie będziesz szukać czegoś innego :yes:

A co do zakupów - pomału pomału a skompletujecie wszystko :yes:

Zostawiam życzenia zdrowia - bo to najważniejsze :hug:

pomalutku kompletujemy, gazety wnętrzarskie :D na resztę brak :D :D :D za zdrówko dziękuję.

Editg,

jak fajnie że jesteś, piszesz, że wracasz do pracy, i że Alutek zdrowo rośnie :wave:

nie martw sie ze na czesterka brakło, to nie zając nie ucieknie ;)

my gonimy same zające :D

edi super, że się odezwałaś i relację nam zdałaś :)

Mam nadzieję, że szybko nadrobicie braki zdjęciowe z życia Ali. Na pewno wielka szkoda, że te najwcześniejsze zdjęcia są nie do odzyskania, bo te czasy już nie wrócą niestety by to powtórzyć :(

Na mebelki na pewno powoli uzbieracie, więc nic się nie martw i koniecznie pokaż co tam się u Was zmieniło :)

pokaże, tylko wrócę do żywych i ogarnę ten bajzel. zasiedziałam sie u mamy 3 dni dłużej i teraz mam wszystko na wczoraj. co zrobić jak u mamy było tak fajnie??? mąż walczy z zaległościami i przejął kompa, nawet w nocy nie zwalnia :mad: najgorsze, ze są gotowe roletki, a nie ma czasu po nie podjechać. przebieram nogami i cierpliwie czekam.

zmiany najbardziej widać na ogrodzie. kwiatki rozrosły pod moją nieobecność i cieszą moje oko.

Edi mam nadzieję ze dostałaś wiadomość zanim wyjechałaś ?

odczytałam, podziękowałam i cholercia nie zajechałam :( Ala sie darła caaaałą drogę, minęliśmy SK* na sygnale, oblizaliśmy sie ze smakiem :( ale wróce tam, kiedyś...

Buziaki Edi :hug:

Z szafami to jest tak, że czasem warto zaryzykować i znaleźć sobie przysłowiowego p. Henia który nie weźmie dużo a dobrze wykona :)

oj tak, tylko gdzie ja go znajdę???mam nadzieję, że za Henia nie będzie musiał robić mój mąż :(

a taki głupawy pomysł już miał

Hej Edi, co słychać, jak się czujemy?:rolleyes::wiggle:

Odpisałam Ci już na priv;)

hej Aga!

odczytałam, odpisałam, dodałam swoje 3 grosze i czekam dalej ;)

czujemy się stokroć lepiej, u mamy akumulatorki podładowałam, dojadłam i z nową energią wracam.

nie wiem na jak długo, moje dziecko mnie wykończy :( ale i tak ja kocham

Kochana wszystko będzie dobrze:hug:Początki są najtrudniejsze:(

oj tak, to prawda.

odebrałam dzisiaj rolety, własnie zawisły na brudnych oknach i płakać mi się chce :( powiedzcie kochane, czy uciekający materiał to kwestia materiału, krzywego uszycia, latających okien, czy czego???patrzę na nie i strasznie mnie to wk*a!

pomalutku kompletujemy, gazety wnętrzarskie :D na resztę brak :D :D :D

Gdyby Ci było za mało tych gazet, to mogę trochę swoich podesłać :lol2:

Co kupujesz?

nie wiem na jak długo, moje dziecko mnie wykończy :( ale i tak ja kocham

Z własnego doświadczenia powiem, że gdzieś w okolicach trzeciego roku życia z Jakubem było lepiej :lol2:

Pocieszyłam?

A co jest nie tak z roletami?

kupuję co się da i gdzie się da. oglądam, napalam się, męczę m, a on kaze wiecznie stukac sie w czolo.

Mój już nie słucha. Kiwa tylko głową.

Biedny, jeszcze nie zaczęliśmy a on już ma dość :rotfl:

poszlam wczoraj po ciemku zrobić zdjęcia, ale Alka sie obudziła i tak dała do wiwatu, że ich nie zrzuciłam. w nocy padlam przed nia ;)

ciezko jest zrobic zdjecia, bo material prześwitujący i nie wiem czy cos zobaczycie.

zdjęcie z wczoraj

zdjęcia za dnia

chodzi mi dokładnie o ten kawałek

widać coś? z daleka nie ma szans, żeby cokolwiek zobaczyć, dlatego takie ujęcia.

myślałam, że to przez rzep na taśmie, ale juz sama nie wiem, kombinowałam z zaczepami, zeby jakos to wyrównać i nioc, ciągle jakoś tak się zbiega :( może to byc wina materiału?

obleśne zwinięcie Alutkowej roletki

i moje pierwsze w życiu Dzień Matki ;)

a teraz zagwozdka dla czytających. dostaliśmy od developera w gratisie pnącze. kto zgadnie co to za twór??

DSC02512.JPG

Edytowane przez editg

Hej Editg,

Fajne masz te kwietniczki zawieszone na murze, świetny pomysł, na roślinkach sie nie znam i nie wiem co to za pnącze

Z roletą to nie wiem za bardzo o co chodzi, że przy szwie jest ściągnięta lekko do środka?? i widać zakładki po bokach przy złożonej rolecie??

wg mnie roleta jest ok :cool:

Karola, Visilka, Aga, Narendil

dzięki za opinie, tak myślałam :( wstyd się przyznać, ale jakoś do tej pory nie dotarłam do roletowego salonu:oops:, nie potrafię sie kurde wykłócić o swoje, prędzej uszyję nowe gdzieś tam, niż pójdę te reklamować :( taki ze mnie baran. chociaż jak sobie pomyślę, ile za to badziwie zapłaciłam, to krew mnie zalewa :mad::mad::mad: może uda mi się wysłać męża...

......................................................................

obiecane zdjęcia

Edytowane przez editg

FAJNY KURCZAK :)

Z roletką to z pewnością coś jest nie tak, i myslę że Pani która ją szyła doskonale o tym wie... reklamuj śmiało bo szkoda kasy, wyślij jej maila albo pokaż zdjęcie w telefonie ... nie pamiętam skąd ta roletka :(

a kwietniki na ścianie suuuuuuuuuuuuper wyglądają :)

Edytko, Alutek-kurczak przesłodki!

To pnącze, które zafundował Wam deweloper

DSC02512.JPG

to na moje oko winobluszcz pięcioklapkowy, tylko trochę przyklapnięty ;). Ale pewnie po tym tygodniu deszczów będzie lepiej. Jeśli to jest to, to za jakiś czas powinien wyglądać tak:

http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201006/duze/winobluszcz-piecioklapowy_16981276521087.jpg

A jesienią pięknie się przebarwia

http://images48.fotosik.pl/210/34a1b2d96ae7fd90med.jpg

Jednym słowem - deweloper zrobił Wam fajny prezent!