Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

płakusiała :(

bola ja nozki, ma goraczke, ktora w koncu zbilam ibum do 38,8 :(

lezymy z cyckiem caly dzien, choc jesc nie chce :(

a dzisiaj mam rozmowe z moja pania kierownik :(

Bidulka mała :hug::hug:

trzymam kciukasy za rozmowę :yes:

moje chłopaki nigdy nie płakali na szczepieniach ale jakbys zobaczyła ich nóżki to cięzko było objąć nawet nie poczuli tej igły:lol2:

Fajny ten Gorenje:yes: Edi, jak mało pieczesz, to nie musisz brać w najwyższej klasie. Chodzi o energooszczędności, ale jak mało używasz, to i oszczędności będą małe.:yes: Z funkcjami też nie ma co szaleć. Potem i tak ich się nie używa:no:

Aga pieke duzo, tzn. pieklam, jak nie mialam Ali. teraz to nie wiem co bedzie ;) do akademika zakupilam zielony ruski piekarnik, ktory sluzy mi do tej pory :D w starym mieszkaniu byla wiekowa kuchenka i nic nie szlo tam upiec, oprocz zakalca, ten moj byl niezawodny ;) stoi sobie teraz w miejscu docelowego, ale za pieknie nie wyglada ;) a funkcji nie miał żadnych :D

Bidulka mała :hug::hug:

trzymam kciukasy za rozmowę :yes:

moje chłopaki nigdy nie płakali na szczepieniach ale jakbys zobaczyła ich nóżki to cięzko było objąć nawet nie poczuli tej igły:lol2:

zazdroszcze. ja po 1 szczepieniu plakalam razem z nia. teraz sprzedalam ja m i poszlam zaplacic za szczepienia. myslam ze serce mi peknie, jak z daleka uslyszalam jej ryk. niech to sie juz skonczy...

wlasnie nie dałam, choć czopki kupiłam. ja do lekow podchodze baaaaardzo ostroznie, jak nie ma potrzeby, to unikam. ostatnio po szczepieniu było ok, wiec dalam luz. nastepnym razem wsadze czopa, albo kupie Emlę. nie moge sluchac, jak sie zapowietrza i najpierw minute bez oddechu, a pozniej ryyyyyyyyyk :(

wlasnie nie dałam, choć czopki kupiłam. ja do lekow podchodze baaaaardzo ostroznie,

Oj Edi,żebyś wiedziała jak ja do leków i do lekarzy podchodzę ;) ... ale młodej przed szczepieniem wolałam zawsze coś zaaplikować ... po co potem miałyśmy się obie męczyć ??? A tak wszystkie szczepionki przeszła bez płaczu :yes: