agawi74 28.06.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Fajny ten Gorenje:yes: Edi, jak mało pieczesz, to nie musisz brać w najwyższej klasie. Chodzi o energooszczędności, ale jak mało używasz, to i oszczędności będą małe. Z funkcjami też nie ma co szaleć. Potem i tak ich się nie używa:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Hej Edi ... I jak piekarnik wybrany, czy dalej wybieramy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 póki co siemens. teraz moja rola, aby przekonac meza jesli sie nie zgodzi, to nie upieke mu zadnego ciasta i wtedy bedzie sobie szukal sam czekam na jego dobry dzien aby zaczac temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 póki co siemens. teraz moja rola, aby przekonac meza jesli sie nie zgodzi, to nie upieke mu zadnego ciasta i wtedy bedzie sobie szukal sam czekam na jego dobry dzien aby zaczac temat :lol2: a jak szczepienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 płakusiała bola ja nozki, ma goraczke, ktora w koncu zbilam ibum do 38,8 lezymy z cyckiem caly dzien, choc jesc nie chce a dzisiaj mam rozmowe z moja pania kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 płakusiała bola ja nozki, ma goraczke, ktora w koncu zbilam ibum do 38,8 lezymy z cyckiem caly dzien, choc jesc nie chce a dzisiaj mam rozmowe z moja pania kierownik Bidulka mała :hug: trzymam kciukasy za rozmowę moje chłopaki nigdy nie płakali na szczepieniach ale jakbys zobaczyła ich nóżki to cięzko było objąć nawet nie poczuli tej igły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Fajny ten Gorenje:yes: Edi, jak mało pieczesz, to nie musisz brać w najwyższej klasie. Chodzi o energooszczędności, ale jak mało używasz, to i oszczędności będą małe. Z funkcjami też nie ma co szaleć. Potem i tak ich się nie używa:no: Aga pieke duzo, tzn. pieklam, jak nie mialam Ali. teraz to nie wiem co bedzie do akademika zakupilam zielony ruski piekarnik, ktory sluzy mi do tej pory w starym mieszkaniu byla wiekowa kuchenka i nic nie szlo tam upiec, oprocz zakalca, ten moj byl niezawodny stoi sobie teraz w miejscu docelowego, ale za pieknie nie wyglada a funkcji nie miał żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Bidulka mała :hug: trzymam kciukasy za rozmowę moje chłopaki nigdy nie płakali na szczepieniach ale jakbys zobaczyła ich nóżki to cięzko było objąć nawet nie poczuli tej igły:lol2: zazdroszcze. ja po 1 szczepieniu plakalam razem z nia. teraz sprzedalam ja m i poszlam zaplacic za szczepienia. myslam ze serce mi peknie, jak z daleka uslyszalam jej ryk. niech to sie juz skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi a Ty dajesz małej lek przeciwbólowy rano przed szczepieniem ??? Trzymam kciuki za rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 wlasnie nie dałam, choć czopki kupiłam. ja do lekow podchodze baaaaardzo ostroznie, jak nie ma potrzeby, to unikam. ostatnio po szczepieniu było ok, wiec dalam luz. nastepnym razem wsadze czopa, albo kupie Emlę. nie moge sluchac, jak sie zapowietrza i najpierw minute bez oddechu, a pozniej ryyyyyyyyyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 wlasnie nie dałam, choć czopki kupiłam. ja do lekow podchodze baaaaardzo ostroznie, Oj Edi,żebyś wiedziała jak ja do leków i do lekarzy podchodzę ... ale młodej przed szczepieniem wolałam zawsze coś zaaplikować ... po co potem miałyśmy się obie męczyć ??? A tak wszystkie szczepionki przeszła bez płaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 przyjechały moje fronty do jednej szafy lece oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 przyjechały moje fronty do jednej szafy lece oblukac :wave: My też chcemy oblukać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 o takie całość zobaczycie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Fajne, fajne fronty, ładniutkie czekam więc na całość, popędzaj męża bo zapowiada sie piękna szafa i ciekawość mnie zeżre chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 popędzam od ślubu a nawet trochę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi jak tam rozmowa ??? Fronty szafy świetne piękna szafa się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi jak tam rozmowa ??? Fronty szafy świetne piękna szafa się szykuje szafa sie robi:wave: a rozmowa jak rozmowa. miala nerwa, wiec krotka i rzeczowa. ona nie chciala patrzec na mnie, ja na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 szafa sie robi:wave: :wave: a rozmowa jak rozmowa. miala nerwa, wiec krotka i rzeczowa. ona nie chciala patrzec na mnie, ja na nia No to ciekawa ta rozmowa była Kiedy wracasz do pracy ??? Co z Alą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi bardzo fajnie zapowiada sie ta twoja szafa ale mimo że nie patrzyłyście na siebie to coś tam ustaliłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts