editg 29.06.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 zaraz po macierzyńskim, 27.07 w pt na 8 rano :D jakbym nie mogla od sierpnia..ehh nawet urlopu zaleglego nie mogłam wykorzystac, dopiero jesienia. Ala z ojcem. bedziemy sie wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ala z ojcem. bedziemy sie wymieniac Jeżeli macie możliwość zajmować się Alą na zmianę to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 mamy maz pier..ł swoja prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 mamy maz pier..ł swoja prace Ups ... a to dlaczego ... jeśli można spytać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 bo go zona prosila tak na serio to mielismy dosc. po urodzeniu Ali zmienil swoja ciepla posadke (100km stad) na prace na miejscu, tak trafil, ze szlag. ja nie moglam patrzec na jego meki, a on honorowo chcial sie trzymac. wymagali wiecznych nadgodzin (darmowych oczywiscie), wychodzil o 7, wracal po 7. (etat 40 godzin). dodatkowo chcieli, zeby byl w sobote. mial przejsc szkolenia, z jedniowego, zrobilo sie 3 dniowe. przykladow mozna mnozyc.w kazdym razie ja sie bardzo ciesze, choc dopoki nic nie znajdzie bedzie ciezko, to naprawde sie ciesze dlatego w chałupie nic sie nie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi mam nadzieję że ty szybko odnajdziesz się w pracy i dacie radę wymieniać się Alą A twój małżonek znajdzie lepsza pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 No tak najlepiej ... tyraj człowieku za darmo :mad: Edi mieszkanie nie zając nie ucieknie, powoli wszystko zrobicie a M na pewno jakąś normalną pracę znajdzie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 damy rade:yes: wbrew pozorom mamy twarde d..y. w kazdym razie ja sie nie martwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 damy rade:yes: wbrew pozorom mamy twarde d..y. w kazdym razie ja sie nie martwie. I tak trzymaj Edi a Ala całą noc przesypia ? czy roi pobudkę na papu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ech jaka słodzizna ... :rolleyes: No to koleżanka sobie w nocy pozwala i mamusi wyspać się nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 fakt, ale jak za długo spi to mamusia za nia tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 fakt, ale jak za długo spi to mamusia za nia tęskni Ja na początku to siedziałam i czekałam kiedy się obudzi a później byłam jej wdzięczna,że tak ładnie nocki przesypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 widocznie u nas ciagle poczatki jestem wdzieczna, jak w dzien da sie odlozyc choc na chwile ulubiona pozycja Ali- samolocik, a ona wisi jak ten nalesnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jaka kruszynka słodziutka, te włoski... ach ... takie czarniutkie, śliczne...http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 jestem wdzieczna, jak w dzien da sie odlozyc choc na chwile ulubiona pozycja Ali- samolocik, a ona wisi jak ten nalesnik.. moja młoda na początku najlepiej lubiła leżeć na mamie, śmialiśmy się,że na łóżku jest jeż, bo jeszcze jej nie zdążyłam odłożyć a ona już wyła ... na szczęście szybko jej to przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ale słodziuchna Alusia:rolleyes: I czy ja dobrze widzę? Ma już kitkę?:lol2: Edi fronciki śliczne- na pewno wyjdzie z nich cudna szafa- już nie mogę się doczekać fotek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Jej ona jest przecudna :yes: No a włosy to już matka w kitkę zbieraj Edit: to może ten jeż od nas do Was się przeprowadził :D Edytowane 29 Czerwca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 chociaz jedna kitke zauwazyla ;)tak czekałam która skomentuje na kitce jest jeszcze kwiatuszek szafa sie skreca, nie wychodze z pokoju, jakies k.y tam leca fajnie, że fronty Wam sie podobają. sa takie prościutkie, ale jak dla mnie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 najwidoczniej Maju, najwidoczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.06.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Nooo kruszynka i to jaka całuśna http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts