agawi74 29.06.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 chociaz jedna kitke zauwazyla ;)tak czekałam która skomentuje na kitce jest jeszcze kwiatuszek No ba- kitka pierwszorzędna:yes: Kwiatuszek za to słabo widoczny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 dziewczyny spadam, obowiązki czekają -Ala się obudziła znowu gorączka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 dziewczyny spadam, obowiązki czekają -Ala się obudziła znowu gorączka:bash: Coś ta gorączka nie chce jej odpuścić Spokojnej nocy i spokojnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Edi trzymajcie się, biedna Ala:( A co na to lekarz?Mimo wszystko udanego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.06.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 lekarz twierdził ze nie bedzie goraczkowac, skoro po 1 szczepieniu nie miała, pomylil sie. ja nie wiem czy to od tego czy od zeba (-ów?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 lekarz twierdził ze nie bedzie goraczkowac, skoro po 1 szczepieniu nie miała, pomylil sie. ja nie wiem czy to od tego czy od zeba (-ów?) Może być od zęba Tego nigdy nie wyczujesz A ząbkowanie różnie dzieci przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Edi współczuję, że biedna Ala tak przechodzi to szczepienie albo ząbkowanie Dużo siły i zdrówka dla niej Czy możesz zdradzić w jakich to używanych meblach byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 30.06.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) czesc Pysiaczku! jasne, ze moge komoda jest ze składziku czester upolowany na Heyki dodatkowo byłam na Mieszka, Pomorzanach w lamusie czy jak mu tam (drogo) i w jeszcze jednym, ale gdzie???nie mam pojecia tak mnie maz obwoził po sz-nie, że nie zapamietalam drogi znasz jeszcze jakies???oprocz w Heliosie na Słonku? Edytowane 30 Czerwca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Edi, współczuję gorączki u malutkiej. Cierpienie dzieci najgorzej się znosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 02.07.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Edi, współczuję gorączki u malutkiej. Cierpienie dzieci najgorzej się znosi to prawda, na szczescie juz jest dobrze. stoi szafa nr 1. ciemno strasznie, więc zdjęcie tylko jedno. i jak? górą poleci jeszcze listwa przysufitowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Bardzo pozytywnie brawa dla małżonkamnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.07.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Elegancka szafa ładnie wszystko dopasowane, małżonkowi sie pochwała należy, i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 02.07.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Elegancka szafa ładnie wszystko dopasowane, małżonkowi sie pochwała należy, i nie tylko dzisiaj tak mi na nerwy działa, że z "tylko" nici dzięki dziewuchy. mnie sie tez w sumie podoba, chociaz nie wie, czy nie wzielam za malych galeczek. najwazniejsze, ze w koncu z kartonow wypakowani i pomału zaczynamy zyć jak ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.07.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 W sumie do tak dużej szafy mogłaś zaszaleć i kupić większe gałeczki a te są wygodne? dobrze otwiera się takie duże skrzydło jak tak to zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 02.07.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 otwiera sie ok, tylko tak sie gubia troszke. na razie zostaja, ale nie wiem czy nie podmienie z lazienka (jak w koncu zrobi sie szafka w lazience). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 czesc Pysiaczku! jasne, ze moge komoda jest ze składziku czester upolowany na Heyki dodatkowo byłam na Mieszka, Pomorzanach w lamusie czy jak mu tam (drogo) i w jeszcze jednym, ale gdzie???nie mam pojecia tak mnie maz obwoził po sz-nie, że nie zapamietalam drogi znasz jeszcze jakies???oprocz w Heliosie na Słonku? edi okazuje się, że ja nie miałam pojęcia, że u nas w mieście takie składziki z meblami są Także niestety ja Ci nic polecić nie mogę, bo zaszokowałaś mnie ilością jakie podałaś Możesz coś bliżej napisać o tym w Heliosie? Tzn. gdzie go znajdę dokładniej? Może po pracy się wybiorę wybadać sytuację Ja znam tylko składzik niestety, co nie za dobrze świadczy o moim rozeznaniu w terenie Na Heyki to też mogłabyś jakiś namiar podać? I może jeszcze spytać męża co to za miejscówka ta co nie wiesz? Byłabym Ci bardzo wdzięczna stoi szafa nr 1. ciemno strasznie, więc zdjęcie tylko jedno. i jak? [ATTACH=CONFIG]123520[/ATTACH] górą poleci jeszcze listwa przysufitowa. Mi się bardzo podoba Ogromne brawa dla męża za kawał dobrej roboty. Szafa super wpasowała się we wnękę no i ma świetny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Szafa bombowa Edi:eek: Mąż zdolniacha Gałeczki mogą zostać moim zdaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No Edi ... faktycznie mąż zdolniacha Piękną szafę złożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) Pysiaczku, Aga, Maju dziękuje za szafę chwalicie tak na serio, czy bardziej z grzeczności??? bo jesli to drugie, to dziękuje tym bardziej, że podtrzymujecie mnie na duchu. co ja bym bez Was zrobiła???? mam jeszcze w przybliżeniu zdjęcia gałeczek: nie zwracamy uwagi na "wyprasowane" koszule męża mówiłam, że go pomijam szafa numer 2 stoi, czekamy tylko na lustra przy frontach. zwłoka spowodowana tym, że Edzia znalazła uchwyty, idealnie pasujące do jej wizji zdjęcie ze strony producenta najpierw czekaliśmy, az wyjada z produkcji, żeby szklarz wiedział, jakie otwory na nie wywiercić, ale cena (50 zł/ szt), skutecznie nas zniechęciła a szkoda. Pysiaczku w Sz-nie jest dużo takich składzików, lepsze, gorsze, tańsze, droższe. czasami same graty, ale można trafić na perełki (mnie sie jeszcze nie udało ). znam te punkty, bo odkąd związałam się z moim m, zgodnie twierdziliśmy, że umeblujemy mieszkanie "antykami". regularnie jeździliśmy, oglądaliśmy i nigdy nic nie kupiliśmy podaje namiar na Helios http://www.antyki-ecom.pl/kontakt.html na wyspie Puckiej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b42f849127cc076.html# kolejny na Firlika http://www.mebleuzywane.szczecin.pl/ duza hala, sporo mebli i bibelotów, ciasno poukładane jeden na drugiem, ciężko cokolwiek dostrzec. składzik na Heyki to numer chyba 27, w każdym razie zaraz za mostem w prawa stronę, w kierunku Bokarko. po lewej stronie jest napis meble uzywane, czy komis meblowy, czy jakoś tak sa 2 poziomy, na dole typowa graciarnia, mydło i powidło, na górze meble. uwaga na schody, miałam wrażenie, że runę razem z nimi na pocztowej kolejne antyki, baba niemiła, wyniosła, meble mają raczej na zdjęciach, moja noga tam juz nie postanie, bo nie pozwoliła wjechać z Alą o te miejscówkę zapytam męża, bo wyjechał na roboty i nie mam zielonego pojęcia, czy wróci dziś, jutro, czy za rok pytanie: z czego mam zrobić szafkę pod umywalkę i fronty do zabudowy szafy???? normalnie wysiadam. mąż uparł się, że robi sam, juz nawet nie protestuje, i tak nie wygram, szkoda moich nerwów, jest tylko małe ale... tam, gdzie zamawiamy fronty robią w mdf folia. wiadomo, jak wygląda...o ile w przypadku bieli nie ma problemu, tak w pozostałych kaplica. przypominam zdjęcie łazienki: płytka w zbliżeniu: jak widać, jest mocno użylona, ciapata,, dodatkowo ma widoczną strukturę. pierwotny plan był taki, że ocieplamy łazienkę drewnem. mieliśmy zrobić fronty do pralki na całą wysokość, szafkę pod umywalkę, i półki, obok kibelka. drewna nie będzie, a z tej foliowanej płyty nic nie mogę wybrać wszystko ciapate, "sękate", wiśniowe, pomarańczowe, mahoniowe, rude...obstaję teraz za czymś gładkim. póki co z gotowców znalazłam gładką biel i rózne odcienie beżo- szarości, cappuccino, ale to wszystko jest wysoki połysk nie wiem co teraz. same zobaczcie cdn Edytowane 4 Lipca 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 załapał sie kłak psa, sorki co teraz???co robić???gdzie szukać???czego???w jakim kolorze??? mąż, jak to mój mąż, kazał coś wybrać i zamilkł teraz wyjechał, a do jego powrotu muszę podjąć decyzję tylko z czego mam wybierać? z tych pomarańczy???juz wole dożywotnio myć zęby w wannie...pomóżcie! dajcie namiar na coklwiek, żebym miała jakąś alternatywę do obrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts