Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editg,

ale że masz coś wybrać z tej pokazanej próbki ? czy szukasz czegoś zupełnie innego?

macie łazienkę taką neutralną, na pewno pasować będą: czyste białe lub drewnopodobne, lub jakiś w orzech, kurcze sama nie wiem

wiesz ja sama mam problem ze swoimi wyborami wiec chyba nie jestem dobrym doradcą, u mnie w grę wchodzi mdf lakierowany, lub naturalna okleina i wszystko u stolarza robione, nie wiem co można samemu zamówić

niby neutralna, a jednak problematyczna, bo te folie mało naturalne ;) powiedziałam, ze raczej z tych pokazanych niczego nie wybiorę, chyba, że biały...szukam czegoś innego, czego?sama nie wiem, plasteliny chyba...chciałam mdf lakier, jednolite chociaż, ale stolarz zaśpiewał 2000 za same fronty, o szafkę juz nie pytałam, nie przeszło...

Czy z Ikei gotowców nic nie da rady dopasować? choćby same jakieś drzwi do szaf do tej zabudowy z pralką i maja też umywalki z szafkami, np.:hemnes- sa i szafki pod umywalkę i drzwi do szafy - takie brązowe by u ciebie pasowały, albo białe gładkie też mają i szafki pod umywalkę i drzwi do szaf, nie wiem jak szeroką macie tą wnękę na szafę i czy dwa skrzydła sie tam zmieściłyby....

Albo takie drzwi jak do tej szafy w co przedpokoju to mogły by być? + do tego szafka hemnes biała pod umywalkę z ikei?

Więcej nico chyba nie wymyślę, ja nadal czekam na wycenę swoich szafek łazienkowych, co za człowiek z tego Ryśka :mad:...

gotowe fronty szafki odpadaja, bo wneka ma dokładnie 73 cm od ściany do ściany. wszystko z cm pod pralke + miejsce na deskę do prasowania i suszarkę.

gotowe szafki raczej odpadają, bo głębokość do kibelka to tylko 52 cm, a jeszcze trzeba ją otworzyć. chyba że wejście do niej będzie z boku ;)

nie wiem. mam dosyć tego mieszkania, liczenia cm, rozkładania kartonów i wiecznych starć. serdecznie dosyć.

edi my swoją szafkę do wc robiliśmy sami bo też wnęka miała 88cm czyli niestandardowa. Drzwiczki daliśmy nierówne żeby trochę zaoszczędzić tzn. jedne są regularne 45 a drugie takie jakie wyszły. I wcale nie wygląda to źle. Ale ja nie o tym chciałam, tylko o tym, że same fronty zamówiliśmyw BRW w zwykłej białej folii tak jak mamy w kuchni. Nic się z nią nie dzieje, jest ok i nie wygląda źle. Według mnie przynajmniej ;) No i koszt nie był taki straszny. Więc może spróbujcie tam?

Bo samą ramkę i półki do tej szafki to już w castoramie kupiliśmy od razu z przycięciem na odpowiedni wymiar.

Bardzo Ci dziękuję za namiary na te sklepy z używanymi meblami w Szczcinie :) Wychodzi na to, że wcale nie znam swojego miasta :o

A czy Ty coś tam zakupiłaś czy tylko oglądaliście? :)

My się musimy wybrać na objazd ale to może w przyszłym tygodniu :)

my bebechy juz mamy, sotex sie klania. fronty beda z juana, sotexu lub timbexu ;) tylko nie wiem, jaki kolor. mowisz ze nic sie nie dzieje???to pocieszajace. lece zobaczyc u Ciebie.

nic nie kupilismy, poki co szukamy stolu z krzeslami, nic pilnego, mamy swoj BRW tylko jest za duzy do nas. poki co stoi i denerwuje ;)

a jezdzenie weszlo nam w nawyk ze starych czasow, moj m uwielbia takie graciarnie, skladowiska wszystkiego i niczego (sam sobie taka tworzy w piwnicy ;))

edi u mnie tylko zdjęcia kuchni gdzieś na początku na wątku są bo wc nie wstawiałam :)

Po raz kolejny zadziwiasz mnie ile to jest możliwości nabycia frontów czy bebechów, bo dla mnie to tylko istniała castorama i BRW no i Ikea ale za daleko ;)

Ja chyba za słabo zgłębiam każdy temat jak się okazuje :o

wielki dzien za tydzien :o kulinarnych przygotowan brak. jedynie tort zamowiony, ciasta obgadane, polmiski zakupione, zastawa doliczona, stoly zalatwione, obrusy zalatwione, szatka, świeca zakupiona, zostaly nam jeszcze nauki, spowiedz, mycie okien i mozna sie brac za gotowanie. szuakm bucikow na mojego kurczaka :D ciezko, oj ciezko, wszystko za duze :) w tym tyg czeka nas roczek, a od nastepnego tygodnia zaczynamy odliczanie.

ograniczam Ali cycora, za 2 tygodnie wracam do pracy...ciezko, oj ciezko...sciagnietego z butelki nie chce pic :( w nocy placze i cycka mnie non stop, spie po 2 godziny na dobe, pomalu mam dosc :(

za to robi sie strasznie fajna, glosno rechocze, podnosi dupke i pluje marchewka :D

wielki dzien za tydzien :o

O to już tuż tuż ... szkoda,że tak daleko mieszkasz, mogłabym pomóc w przygotowaniach a tak ...

ograniczam Ali cycora, za 2 tygodnie wracam do pracy...ciezko, oj ciezko...sciagnietego z butelki nie chce pic :( w nocy placze i cycka mnie non stop, spie po 2 godziny na dobe, pomalu mam dosc :(

za to robi sie strasznie fajna, glosno rechocze, podnosi dupke i pluje marchewka :D

W tym temacie nie pomogę ... moja jak miała pół roku sama odstawiła cycka i wzięła się za porządne jedzenie :yes: