mmajeczkaa 25.07.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Maju jak to nic nie widać????widać dużo: model, mój upór w dążeniu do celu i uległość męża pomiędzy szufladami widać moją głęboką miłość do m kołkowate nogi za wiele nie wnoszą Kochana to wszystko to rzeczywiście widać ... ale dalej nie widać jak ten model piekarnika prezentuje się w Twojej kuchni, z Twoimi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.07.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 nikt nie wyjechal glodny, kazdy z miesnym pakunkiem. bylo warto sie natrudzic. Robocop a nie kobieta Podziwiam! A piekarnik wygląda zachęcająco. Ale, Edi, weźże i nie kadruj tak zdjęć Chyba nie widziałam jeszcze Twojej kuchni w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 25.07.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Edi, weźże i nie kadruj tak zdjęć Chyba nie widziałam jeszcze Twojej kuchni w całości i Ty Brutusie przeciwko mnie:p nie pokazywalam w całości, bo tam dalej duuuzo brakuje, okap nadal nie doczekał się listwy, stoi cudne mydło zamiast dozownika, brak stojaka na papier itd wrzuce wieczorem jak ogarne mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ja piernicze Edi jesteś moją idolka tyle się narobić :eek:http://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gif Kobito ty chyba musisz firmę cateringową otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.07.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Matko, edi, ileś Ty się tego wszystkiego naprzyrządzała... Szacun, naprawdę Piekarnik fajny - bardzo lubię czarne agd w połączeniu z lidingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 25.07.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 duzo, fakt, ale pamietajcie, ze powera dodawala mi moja tesciowa, a raczej jej podejscie...firma cateringowa???hmg...dziękuje, mąż mi też truje, ale jamam swoja prace, która lubie i póki co, nie zamienie jej na gary, choć siedzieć w kuchni lubię, tylko dla relaksu, nie zawodowo. piekarnik jest naprawdę ładny tak wyglada kuchnia obfocona z kazdej strony mówiłam, że dużo brakuje ciagle wygląda tak, jakby tu nikt nie mieszkał. u Karolka miesiąc temu, wygladało lepiej, niż moja po pół roku gotowania...ale jakoś nie mam zapału. obiecuje się poprawić widać piękną, stylową lampę swoja drogą, ma ktoś pomysł co tam powinno zawisnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.07.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Edi kuchnie prezentuje się bardzo efektownie Piekarnik pikny i na dodatki przyjdzie czas Ty wiesz że ja swoje duperelinki to już od 2 lat zbieram niczym chomik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hej Edi, kuchnia śliczniutka i świeżutka:wiggle: Piekarnik bardzo pasuje- czerń dodaje elegancji:) Dodatkami się nie przejmuj, ja tez nie mam za wiele, ale dlatego że nie przepadam. Nadmiar rzeczy mnie przytłacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wreszcie coś widać Bardzo mi się podoba, oj bardzo! To teraz ostrzę pazurki na drugą stronę pokoju! A jeśli chcesz, żeby było widać życie w kuchni, to następnym razem zrób nam zdjęcie w trakcie gotowania obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 A jeśli chcesz, żeby było widać życie w kuchni, to następnym razem zrób nam zdjęcie w trakcie gotowania obiadu Dokładnie :lol2: Edi i nie trzeba było tak od razu, piękna kuchnia ... a duperelinkami się nie przejmuj, nie zawsze więcej znaczy lepiej, ja np. lubię puste blaty w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 śliczna ta Twoja kuchnia a piekarnik klasa a chrzciny i jedzonko - zuch dziewczyna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.07.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Hej Edytko, napisze tak o Twoim menu: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: i tak: http://www.cosgan.de/images/more/schilder/111.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif i podziwiam i zazdraszczam.... Kuchnię masz piękną, taką wysprzątaną to ja bym chciała mieć, piekarnik jest extra i super pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.07.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 kuchnia dziekuje z piekarnikiem przyznam Wam racje, bez watpienia dokonalam dobrego wyboru oby takich wiecej. a czysta, bo po chrzcinach nic nie gotuje wyjadamy resztki Narendil druga czesc pokoju???hmm...wstydze sie w tej chwili leza 3 pralki do wyprasowania, nie ma co pokazywac trzymajcie jutro kciuki, bo kurczak zostaje sierota matka smiga robic kariere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Editrzymam kciukasy za bezbolesny powrót do pracya kurczak zapewne znajdzie pociesznie w objęciach tatusia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Edi, będzie dobrze Ja to z tych wyrodnych chyba, bo pierwszego dnia pracy wyczekiwałam jak niepodległości A mąż niech się wykaże i poprasuje Cobyśmy mogły podziwiać ciąg dalszy zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 28.07.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 hehe pierwszy dzien pracy za mna, przezylam go starsznie płakałam w drodze , a pracujac nie moglam sie skupic. cycki napuchly do mega rozmiarow, ala w domu sie zbuntowala i nie chciala jesc, w koncu sie wkurzylam i poszlam prosic o mozliwosc nakarmienia. na szczescie sie zgodzili, wiec siedzialam sobie z cyckami na wierzchu w miejscu publicznym, ale mialam to w nosie. 3 usmiechy corki i dopiero zaczelam normalnie funkcjonowac pranie lezy dalej wiec w ramach rekompensaty pokaze swoj nudno/pusty przedpokój: w tym miejscu musi stanac cos konsolopodobne. swoja droga, cudne mam drzwi i liczniki i szafa nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.07.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Edytko szafa lustrzana, normalnie WOW :jawdrop: czy to tez twój mąż montował??? jak ty to robisz że masz tak wysprzątane?? nawet but żaden nie załapał sie na fotke widać też bardzo sie starałaś żeby i ciebie nie było wiadac:lol2: a liczniki i inne tym podobne to chyba każdy ma, ja mam w holu skrzynke z bezpiecznikami i sterownik do pieca gazowego umieszczone byle jak na ścianie, nawet ich już nie zauważam Rozstań z maluszkiem współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 28.07.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Sylwio, wysprzatane???nawet jeszcze podłóg nie umyłam po prostu mam słabej jakości aparat, który syfu nie łapie sama sie chowałam, prawda, że umiejętnie??? :D szafę montował m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Lustrzana szafa piękna Menu - poczekaj Ty napisałaś menu jakie ma restauracja czy to coś robocopie narobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.07.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 edi Twoje menu na chrzciny powaliłoby niejednego Wcale się nie dziwię, że dalej macie co jeść Naprawdę ogromny szacun dla Ciebie A jak tam Ala dziś? Jak drugi dzień pracy/rozłąki? PS. Szafa świetna i super powiększa przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts