editg 08.08.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 podoba mi sie, te półeczki nad nim też. chwilowo był pomysł, aby zrobić takie na kanapa, obok regały, z regału blat, coś jak tu a najbardziej podoba mi sie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.08.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 tutaj ciekawe rozwiazanie. i dokładnie takie półki http://cdn14.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/25563/pokoj_dla_dziewczynki_zdjecia_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg część otwartych, część zamknietych. jak to zrobic w tak waskim pokoju??? może szafa narożna jest lepszym wyjsciem??? help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Edi, na początek Twoja wersja: Tapetę dałam tylko przy łóżeczku, żeby podkreślić kącik sypialniany W roli biurka proponuję Ci takie coś: Rozkładasz kiedy chcesz. Pod spodem można dać jakąś dodatkową szafkę. Widok od strony drzwi: Widok od strony szafy: rozłożone biurko złożone biurko Widok od strony okna: I moja wariacja. Bazuje głównie na tym, że skoro kanapa jest rozłożona, to znaczy że się śpi. A kiedy się śpi, to się na taras nie wychodzi Zmieściły się dodatkowe regały. Widok od strony drzwi: Widok od strony szafy: Widok od strony okna: [/img] Próbowałam wstawić szafę narożną. Ale okrutnie zagraca. Zostawiłam zwykłą i dołożyłam Ci pawlacz nad drzwiami. Ufff... Jakby co, to w miarę wolnego czasu mogę poedytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 10.08.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Narendil jestes kochana !!!!!!!!!!!!! jak ja Ci sie odwdziecze????no jak?????? zaniemogłam! kobieto, przywracasz mi wiare nie myslalam ze z moich popaprancow cos odczytasz! sama jak to przeczytalam, stwierdzilam, ze nie kumam o co chodzi Twoja wersja o niego lepsza!!! Bóg zapłac narożnej szafy nie chciałam, nie lubie siegac do tych ostatnich zakamarków, wystarcza mi w kuchni nad pawlaczem tez myslałam, zastanawiałam sie tylko, czy nie wyglada, jak z prl-u. stwierdzam dzis, ze chyba nie. nad tym rozlozonym lozkiem tez dumałam. czy lepiej na wejsciu czy pod okno... kaczuszki mnie rozwalily szkoda tylko, ze krajobraz za oknem gorszy kurde,nie taki zly ten pokoj jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.08.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 No no Ania jak zwykle się popisała normalnie :o:o:o nawet misiaki do łóżeczka nawrzucała do mnie najbardziej przemawia wersja z sofa przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aniu, jesteś niesamowita, fantastyczne wizualizacje. Pokój Alutka tak czy siak - jest fajnie urządzony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.08.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ah, te kaczuszki i pluszaki Narendilku szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.08.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Narendil ale Ty to jesteś miszczuniu Kocham groszki swietny pokoik się zapowiada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.08.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Narendil jestes kochana !!!!!!!!!!!!! jak ja Ci sie odwdziecze????no jak?????? Edi, po prostu zrób Alutkowi ładny pokoik To wystarczy. Nie wiem, jakie rzeczy i jak dużo musisz pomieścić w tym pokoju. Tą ścianę z grzejnikiem można spokojnie zabudować półkami i płytszymi szafkami. Czy pawlacz wygląda prl-owsko? To chyba zależy jaki Jeśli dasz ładne drzwiczki, to może być fajnie. Masz zdolnego męża, zrobi kolejne szafy! Poza tym, w moim odczuciu, jeśli szafa stoi przy drzwiach to taki pawlacz porządkuje przestrzeń i niweluje odczucie komina. Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 11.08.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 wlasnie wcielo mi post, ktory pisze pol dnia :mad: tak na szybko Aniu moglabys zwymiarowac te meble, które wstawiłas?chodzi mi dokładnie o głębokości. spróbuje sama cos dzisiaj odrecznie wymodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Edi, kanapa i łóżeczko są takie jak podałaś. Biurko złożone: głębokość 30, szerokość 60, wysokość 45 cm. Pod biurkiem szafka besta: głębokość 40, szerokość 60 cm, wysokość 65 cm. Obok biurka regał expedit: głębokość 39, szerokość 79, wysokość 79 cm Krzesło: średnica siedziska 35, szerokość: 37, wysokość 65 cm Głębokość szafy to 55 cm. Głębokość regału to 28 cm. Pozostałe wymiary takie, żeby pasowały na wymiar ścian (szafa i regały z książkami) bądź równała się z innymi meblami (półki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.08.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 swietne wizualki , brawo! ogladałam wczoraj to krzesło ikeowskie, strasznie malutkie jest fajne ale dla maluszka raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.08.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Super! Choć mi się chyba też podoba bardziej ten z kanapą przy drzwiach - chyba większy się wyda i mniej zagracony... choć dodatkowe regały kuszące...Ja bym jeszcze postawiła jakąś komódkę pomiędzy łóżeczkiem a kanapą, nie za wysoką, a może jakiś kufer na zabawki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.08.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Świetne te wizki Edi masz w czym wybierać Mnie też się najbardziej widzi wersja z sofką przy wejściu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.08.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dzieki za głosy w sprawie ustawienia. bedzie kanapa przy drzwiach, tylko dlatego, że brakuje 2 cm pod sciana , kombinowałam w sobotę, niedziele, co zrobić, aby wcisnać regał, póki co odpuszczam. wersji półeczek powstały miliony, zadna nie jest doskonała, więc pracuję nad tym dalej. na pewno chcę wcisnąć skrzynie na zabawki, coś jak stuva ławka/schowek z ikea, tylko węższe i krótsze. zawsze to dodatkowe miejsce na graty, siedzisko, czy stolik. musze pamietać, ze to mimo wszystko pokój Ali. choć ten regał kusi... nie weim co z tapetą. dostępna cenowo wydaje się rasch bambino http://sklep.salonnina.pl/pl/p/Rasch-Bambino-2013-139907/1483 + różowa zasłona jedna (dwie???) w kropeczki obawiam się jednak, czy te kropeczki nie znikną na dużej ścianie. jak myslicie??? jesli uprę się na większe grochy http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/18241_3_nela2.jpg raczej pozostanie ręczne malowanie, chyba, że jeszzce uda mi sie coś znaleźć. ps mamy 1 zabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.08.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 mi się wydaje, że małe grochy są takie spokojniejsze i nie będą się tak szybko nudzić. A zasłonki to dałabym w takim właśnie bardziej zdecydowanym odcieniu, może taki jak ten róż na tapecie z dużymi grochami? Fajnie jakby zasłonka była w kolorze grochów - jak na wizualce narendil. I tak samo dałabym jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hejka Edi ... pięknie ten pokoik małej się zapowiada ... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.09.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hej Edytko, gdzieś ty nam zniknęła co u was słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 gdzieś ty nam zniknęła co u was słychac? Może Edi tapety klei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ależ pięknie Ja bym dała jedną zasłonę, albo jedną roletę rzymską montowaną u sufitu. Różowa w kropki i z białą lamówką szeroką na 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts