Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wymarzone eM

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:hug::hug::hug:

Edi, mocnego kleju życzę :hug:

edi ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za udane sklejenie :hug:

Edi :hug:

:hug: :hug: :hug:

no cóż, ja też tego mocnego kleju życzę :hug:

wszystkiego dobrego...

Przytulasy zostwiam :hug: :hug: :hug:

Trzymaj się dzielnie!

Będzie dobrze Edytko :hug:

tylko nie zapracowuj sie na śmierć :(

mam nadzieję że Alutek zdrowo rośnie, ucałuj ją od forumowej ciotki http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif

:hug::hug:

na Was zawsze mozna liczyc :hug::hug:

Ala na szczęście zdrowa. rosnie szybko, zdecydowanie za szybko :(

pozdrawiam

w pracy daje rade, jakoś tak w maire naturalnie powrtócilam do zawodu. z czasem gorzej. doba krótka, chociaz biegam caly dzien. jakos tak czas ucieka przez palce.

u nas ostatnio malo dobrego, bywalo lepiej, ale to nie temat na fm ;) w kazdym razie smutki zeganamy i swietujemy. wrzesien imprezowy u nas. i Ala skonczyla 6 miesiecy ;)

probowalam nadrobic u Ciebie, wpisze sie wkrótce bo dzis juz nie dam rady. ciagle ktos nachodiz mnie w pracy, nie daje mi skonczyc :mad: a w domu przed 23 nie ma szans...i takie to zycie. dobrze ze szykuje sie urlop ;P

w pracy daje rade, jakoś tak w maire naturalnie powrtócilam do zawodu. z czasem gorzej. doba krótka, chociaz biegam caly dzien. jakos tak czas ucieka przez palce.

u nas ostatnio malo dobrego, bywalo lepiej, ale to nie temat na fm ;) w kazdym razie smutki zeganamy i swietujemy. wrzesien imprezowy u nas. i Ala skonczyla 6 miesiecy ;)

probowalam nadrobic u Ciebie, wpisze sie wkrótce bo dzis juz nie dam rady. ciagle ktos nachodiz mnie w pracy, nie daje mi skonczyc :mad: a w domu przed 23 nie ma szans...i takie to zycie. dobrze ze szykuje sie urlop ;P

Edi

:hug::hug::hug:

trzymaj się mocno

no z tym czasem to lipa przeokropna mnie brakuje jakiś 4-5 godzin na dobę :jawdrop:

Trzymam kciukasy żeby sie wszystko ułożyło

Hejka Edytko,

no niestety z czasem to i u mnie lipa, pomimo że nie chodzę do pracy, nie wiem jak wy dajecie radę, normalnie pokłony sie należą matkom pracującym poza domem,

super że księżniczka rośnie zdrowo, ależ tan czas leci, a dopiero co była wiosna i jej narodziny....

trzymaj sie kochana, byle do urlopu :hug:

jeeessssuuu :jawdrop: ale cudna, kochaniutka, śliczniutka, słodziutka księżniczka

normalnie bym ją zabrała, wycałowała, wyściskała i oddała za pół roku :D:hug:

aż mi sie zachciało trzeciego ;)

A mamusia niech odpoczywa i byczy sie ile wlezie, zasłużyła :yes: a pogoda i tak nie zachęca do robienia czegokolwiek