editg 08.09.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 hej, hej!!! mam przykra wiadomosc. tapet nie kleje, niestety, poki co sklejam swoje zycie...poza tym zapracowuje sie na smierc. dziekuje ze odwiedzacie i pamietacie. pojawie sie, kiedys. ps roleta rzymska u malej wisi. biala. tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Edi, mocnego kleju życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 edi ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za udane sklejenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.09.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.09.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 no cóż, ja też tego mocnego kleju życzę wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.09.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Przytulasy zostwiam :hug: Trzymaj się dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Będzie dobrze Edytko tylko nie zapracowuj sie na śmierć mam nadzieję że Alutek zdrowo rośnie, ucałuj ją od forumowej ciotki http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.09.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 :hug:Edi, mocnego kleju życzę edi ściskam Cię mocno i trzymam kciuki za udane sklejenie Edi :hug: no cóż, ja też tego mocnego kleju życzę wszystkiego dobrego... Przytulasy zostwiam :hug: Trzymaj się dzielnie! Będzie dobrze Edytko tylko nie zapracowuj sie na śmierć mam nadzieję że Alutek zdrowo rośnie, ucałuj ją od forumowej ciotki http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif :hug: na Was zawsze mozna liczyc :hug: Ala na szczęście zdrowa. rosnie szybko, zdecydowanie za szybko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.09.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 CzesćEdikopę latjak Ala zdrowa to super a w pracy? dajesz radę?no i co tam dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.09.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 w pracy daje rade, jakoś tak w maire naturalnie powrtócilam do zawodu. z czasem gorzej. doba krótka, chociaz biegam caly dzien. jakos tak czas ucieka przez palce. u nas ostatnio malo dobrego, bywalo lepiej, ale to nie temat na fm w kazdym razie smutki zeganamy i swietujemy. wrzesien imprezowy u nas. i Ala skonczyla 6 miesiecy probowalam nadrobic u Ciebie, wpisze sie wkrótce bo dzis juz nie dam rady. ciagle ktos nachodiz mnie w pracy, nie daje mi skonczyc a w domu przed 23 nie ma szans...i takie to zycie. dobrze ze szykuje sie urlop ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.09.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 w pracy daje rade, jakoś tak w maire naturalnie powrtócilam do zawodu. z czasem gorzej. doba krótka, chociaz biegam caly dzien. jakos tak czas ucieka przez palce. u nas ostatnio malo dobrego, bywalo lepiej, ale to nie temat na fm w kazdym razie smutki zeganamy i swietujemy. wrzesien imprezowy u nas. i Ala skonczyla 6 miesiecy probowalam nadrobic u Ciebie, wpisze sie wkrótce bo dzis juz nie dam rady. ciagle ktos nachodiz mnie w pracy, nie daje mi skonczyc a w domu przed 23 nie ma szans...i takie to zycie. dobrze ze szykuje sie urlop ;P Edi :hug: trzymaj się mocno no z tym czasem to lipa przeokropna mnie brakuje jakiś 4-5 godzin na dobę Trzymam kciukasy żeby sie wszystko ułożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hejka Edytko, no niestety z czasem to i u mnie lipa, pomimo że nie chodzę do pracy, nie wiem jak wy dajecie radę, normalnie pokłony sie należą matkom pracującym poza domem, super że księżniczka rośnie zdrowo, ależ tan czas leci, a dopiero co była wiosna i jej narodziny.... trzymaj sie kochana, byle do urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Hej Edytko trzymaj się, dasz radę Co Ty piszesz, Ala ma już pół roku? Przecież dopiero co się urodziła:wtf: Ucałuj ją od forumowej cioci, buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ala ma już pół roku Ależ ten czas leci Dla mnie dobra też za krótka o kilka godzin, więc łączę się z Tobą w bólu Trzymaj się i nie daj się smutkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.09.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jeeessssuuu ale cudna, kochaniutka, śliczniutka, słodziutka księżniczka normalnie bym ją zabrała, wycałowała, wyściskała i oddała za pół roku :hug: aż mi sie zachciało trzeciego A mamusia niech odpoczywa i byczy sie ile wlezie, zasłużyła a pogoda i tak nie zachęca do robienia czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.09.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 O jaka śliczna Alunia! I jaka rozbrykana I ta słodka kiteczka I widzę kawałek kanapy Odpoczywaj Edi ile wlezie - ja też mam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.09.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 SŁODKOŚĆ. Ah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.09.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Edi, ależ Alutek rozbrajający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ale słodziak cukiereczek buziaki dla Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts