karolek59 16.09.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Załapałam się :wiggle: Alunia to śliczna rozbrajająca dziewczynka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.10.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 No Edytko,odezwałaś sie u mnie, to proszę nam teraz tu relację zdać, co porabiasz ze tu cie nima?? jak tam księżniczka i ogólne sprawy życiowo-wykończeniowe? mam nadzieję ze wszystkie sprawy układają sie pomyślnie:hug:odezwij sie czasem kochanabuziaki zostawiam http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.10.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Edi ostatni o tobie myślałam zaginełaś w akcji czy cooo? Melduj się :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Edi, co słychać? Jak malutka, jak praca? Tęsknimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Edi daj znać i pokaż co tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 30.10.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 jeeessssuuu ale cudna, kochaniutka, śliczniutka, słodziutka księżniczka normalnie bym ją zabrała, wycałowała, wyściskała i oddała za pół roku :hug: nie ma szans, nie oddam O jaka śliczna Alunia! I jaka rozbrykana I ta słodka kiteczka I widzę kawałek kanapy Dzięki Pysiak. kanape niech szlag trafi...oddam za darmo SŁODKOŚĆ. Ah! Prawda???:rolleyes: Edi, ależ Alutek rozbrajający! po mamie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ooo jest nasza zguba Co tam Edytko z kanapą sie dzieje? i nie tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 30.10.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ale słodziak cukiereczek buziaki dla Ali posłane. sryliony dziennie dziekuje Załapałam się :wiggle: Alunia to śliczna rozbrajająca dziewczynka ;) nawet nie masz pojecia jak strasznie... No Edytko, odezwałaś sie u mnie, to proszę nam teraz tu relację zdać, co porabiasz ze tu cie nima?? jak tam księżniczka i ogólne sprawy życiowo-wykończeniowe? mam nadzieję ze wszystkie sprawy układają sie pomyślnie:hug: odezwij sie czasem kochana buziaki zostawiam http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif jestem!oj ciezko bylo napisac cokolwiek. hmg...jakby tu teraz usprawiedliwic nieobecność?moglabym sciemnic ze tapetowalam, malowalam, meblowalkam, ale zaraz chcialybyscie zdjecia. a tu nic! Cisza! nawet swieczuszka nie doszla, pustooo az wieje cos czuje ze szybciej sie wybuduje, niz dokoncze to em Hej Edi, co słychać? Jak malutka, jak praca? Tęsknimy :hug:dzieki Aga! jestem z Wami, podczytuje 1x/tydzień. mniej wiecej sie orientuje co gdzie i jak. Edi daj znać i pokaż co tam u Was ale co???:-?kurde, no nie wiem co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 30.10.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) maz mi tylek zawraca.. kanapa skrzypi jak ruska wersalka, Ale mi budzi normalnie ruszyc sie nie można, przewrocic, nie wspomne o reszcie. Karola (ty handlaro ) zaginelam w robocie. ale zaraz mam urloooop (3 tygodnie) to sobie odbije. (mam nadzieje) ps kurczak ma 5 zębów. Edytowane 30 Października 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.10.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 o kurka z tą kanapą szkoda ze nawet nocą wypocząć spokojnie nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Fajnie, ze się odezwałaś edi Przykro, że tak wyszło z ta kanapą Nie da się nic zrobić? 5 zębów powiadasz? Dawaj uśmiechnięte foty:lol2: Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.11.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) o kurka z tą kanapą szkoda ze nawet nocą wypocząć spokojnie nie możesz w nocy robie za smoczek to nie dziwota...ala spi tylko z cyckiem, a ja jej na to pozwalam, zeby choc na chwile zamknac oko... Fajnie, ze się odezwałaś edi Przykro, że tak wyszło z ta kanapą Nie da się nic zrobić? 5 zębów powiadasz? Dawaj uśmiechnięte foty:lol2: Buziaki:bye: kanape mozna porabac w diabły zdjecia zebów???mówisz i masz edit .................................................................. z wykończeniowych wieści. nigdy wiecej bialej fugi. mecze meza o zmiane w kuchni, bo to co sie stalo to mysle nad srebrna, szara i nie wiem Edytowane 5 Listopada 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mała cudna :rolleyes: Boziu już taka duża Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Alunia Co jest nie tak z białą fugą? Ja mam w łazience, odpowiedni środek w LM i po bólu, a jaki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 05.11.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Boziu już taka duża Buziaki zostawiam fakt, strasznie szybko urosła Alunia Co jest nie tak z białą fugą? Ja mam w łazience, odpowiedni środek w LM i po bólu, a jaki efekt nie wiem Justynko co byłonie tak wina fugi, impregnatu lub po prostu tego, ze nie sprawdza sie u nas. widocznie takie z nas brudasy...trza wydrapac, nie ma innej rady. licze na lepszy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nie widziałam Alutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.11.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Edi dzięki za privka jak najbardziej Cię rozumiem i pełen szacun jak to wszystko ogarniasz:rolleyes: Alutka widziałam :jawdrop::jawdrop:ale wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Edi, ja też widziałam Alunię, ale byłam w biegu i nie mogłam nic pisać.Słów mi zabrakło jak ją zobaczyłam:o przepiękna istotka i to już duża panna:wiggle: Wszystkiego dobrego dla Was:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.11.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Edi fajnie, że wróciłaś :hug: A skoro już jesteś to mam pytanko: Zadowolona jesteś ze swojego piekarnika ??? Pytam bo zupełnie nieświadomie wybrałam ten sam co Ty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.11.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Edi ja też widziałam Alutka ale jakoś nie miałam chwilki czasu by coś tu pisać. Piękna panna i jaka radosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts