editg 07.11.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie widziałam Alutka nadrobisz jeszcze bedzie nie jedna okazja Edi dzięki za privka jak najbardziej Cię rozumiem i pełen szacun jak to wszystko ogarniasz:rolleyes: Alutka widziałam :jawdrop::jawdrop:ale wyrosła rośnie na Waszych oczach. z kurczaka zrobił się brojler Edi, ja też widziałam Alunię, ale byłam w biegu i nie mogłam nic pisać. Słów mi zabrakło jak ją zobaczyłam:o przepiękna istotka i to już duża panna:wiggle: Wszystkiego dobrego dla Was:hug: duża, a dla mnie ciągle malutka...Mamusi córeczka, którą najchętniej wsadziłabym z powrotem do brzuszka Edi fajnie, że wróciłaś :hug: A skoro już jesteś to mam pytanko: Zadowolona jesteś ze swojego piekarnika ??? Pytam bo zupełnie nieświadomie wybrałam ten sam co Ty ... cześć Majka.pojawiam się i znikam. ot życie. z piekarnika jestem zadowolona, choć mało mialam okazji, aby go przetestować, ale zakalców nie było, czyści sie szybciutko i ciagle zachwyca wyglądem. jak dla mnie na plus, jedna z niewielu rzeczy w m, z których jestem mega zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 07.11.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Edi ja też widziałam Alutka ale jakoś nie miałam chwilki czasu by coś tu pisać. Piękna panna i jaka radosna! pogodna jest niesamowicie, wiecznie zęby na wierzchu, czysty tatuś i usłyszałam już 3 razy mamama miód na moje serce. .......................................................................... zaczęłam swój urlop, całe 15 dni czas skończyć to co zostało zaczęte. dziś jedziemy zamówić materiał na szafkę do łazienki. mam nadzieje, ze w koncu sie uda, bo zamawiamy...uwaga...od czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 To powodzenia Edi Zapomniałam Ci napisać, że zrobiliśmy jakiś czas temu objazd po tych używanych meblach, które mi podawałaś. Bardzo fajna sprawa i mnóstwo super mebli tylko mieszkanie mamy za małe Stołu nie znaleźliśmy co prawda, ale jeszcze poszukamy. Za to 2miesiące temu kupiliśmy sobie komódkę/konsolkę i tak stoi i czeka bo ja bym chciała przemalować ale weny i siły nie mam, a znowu mąż zostawiłby taką jaka jest. Ale że blat jest trochę ściachany to była kupowana z myślą przemalowania, także raczej postawię na swoim prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.11.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 z piekarnika jestem zadowolona, choć mało mialam okazji, aby go przetestować, ale zakalców nie było, czyści sie szybciutko i ciagle zachwyca wyglądem. jak dla mnie na plus, jedna z niewielu rzeczy w m, z których jestem mega zadowolona. Fajnie, że piekarnik się sprawdza ... nie muszę szukać nic innego Jak Alunia ??? Wrzuć dla spóźnialskiej ciotki jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no to znając zdolności szafowe twojego M. szafa w łazience pewnie znowu sprawi opad szczeny http://www.ekartki.pl/cards_files/10/10582__21.jpgby wszystko sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ale fajnie Edi, ze masz taki dłuuugi urlopik:yes: Trzymam kciuki za wszystkie dalsze inwestycje:D I nie zapominaj o fotkach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Edi, były zdjęcia Alutka? Buu Trzymam kciuki za szafkę i wszystko inne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.11.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 To powodzenia Edi Zapomniałam Ci napisać, że zrobiliśmy jakiś czas temu objazd po tych używanych meblach, które mi podawałaś. Bardzo fajna sprawa i mnóstwo super mebli tylko mieszkanie mamy za małe super, że namiarki się przydały. świetna sprawa z tymi składzikami, szkoda tylko, że objazdówa zajmuje tyle czasu. trzymam kciuki za stół. Fajnie, że piekarnik się sprawdza ... nie muszę szukać nic innego Jak Alunia ??? Wrzuć dla spóźnialskiej ciotki jakieś fotki nie :P:P dopoki nie zobacze fotek Twojej kuchni :P:P moze byc z bajzlem no to znając zdolności szafowe twojego M. szafa w łazience pewnie znowu sprawi opad szczeny aaa, ten moj maz...mam nadzieje ze nie wyjdzie kolejna pokraka. na pewno zrobi sie ciasno, mieliśmy kawałekpustego miejsca w łazience. jak dojdzie szafka juz tak nie bedzie i jak ja bede chodzila tam z ala??? za kciuki dziekuje, przydadza się. Ale fajnie Edi, ze masz taki dłuuugi urlopik:yes: Trzymam kciuki za wszystkie dalsze inwestycje:D I nie zapominaj o fotkach:hug: urlopik niestety tylko z nazwy, od poniedziałku ruszam do pracy nr 2 , ale mimo wszystko ciesze sie, przynajmniej nr 2 mniej wykancza psychicznie. kolejne kciuki fotki beda na koniec, ale nie spodziwajcie sie nie wiadomo czego. szału nie bedzie. i długi okres oczekiwania, mam nadzieje, że sie wyrobimy do końca urlopu. Edi, były zdjęcia Alutka? Buu Trzymam kciuki za szafkę i wszystko inne! jest i Ania:wiggle: byłam u Ciebie wczoraj, tylko przelotem, lecąc po zdjęciach, wiec nie zdazylam nic napisac. Twoja biblioteka robi wrażenie ............................................................................................................................. wczoraj sie wsciekłam, była pyskówka, m stwierdził, ze nie bedzie drapał mi fug. więc sie wkurzyłam, wziełam "skrobak" i sama zaczęłam jechać. zrobiłam jedna kratke i opadłam z sił. kurcze, pracochłonne i mozolne zajecie. ale teraz nie ma wyboru trzeba wymienic jutro (jak wszytsko dobrze pojdzie) akcja tapetowania u małej (przypominam, rolki, klej, nożyk czekaja prawie 3 miesiace). w wolnym czasie (godzina dziennie) przegladam lampy. meksyk jakiś. ala tylko mnie widzi, to wyciaga rece i piszczy. jak wychodzę za sciane to beczy. mały straznik pilnuje mamusi wszytsko robie z nia, wiec tak naprawdę nie robie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ala tylko mnie widzi, to wyciaga rece i piszczy. jak wychodzę za sciane to beczy. mały straznik pilnuje mamusi wszytsko robie z nia, wiec tak naprawdę nie robie nic. Edi, miałam tak samo. Jakub - syneczek mamusi Wiesz, u nas sprawdziła się chusta. Wsadzałam chłopaka i miałam przynajmniej ręce wolne. Nawet przy kompie dało się siedzieć Może u Was się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.11.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Edi, miałam tak samo. Jakub - syneczek mamusi Wiesz, u nas sprawdziła się chusta. Wsadzałam chłopaka i miałam przynajmniej ręce wolne. Nawet przy kompie dało się siedzieć Może u Was się uda? dzięki Aniu za rade, nie sprawdziła się , nosidełko tez nie za to laptop sprawdził sie rewelacyjnie. potrafi na nogi wstać, tak garnie do niego, a mama nie pozwala, więc sama ma szlaban i nocami garnie moje drogie! urlop dobiega końca,więc czas zdac relacje z tego, co było jak mnie nie było. Alkowy pokoj wymierzony, meble zamówione. tapeta jest. w łazience szafka z umywalka jest, brak frontów (robia sie) jedna ściana w przedpokoju malnieta, fuga w kuchni wymieniona. niestety nic więcej nie zdazylismy..ale. temat przez 2 tygodnie, jaki sie krecil pomiedzy salonami to LAMPY... ile ja sie tego badziewia naogladalam...meksyk normalnie, jestem chora i ciagle w czarnej d*ie co poczac?licze na dobre rady:rolleyes: bo: 1) szukam dwóch jedna do kuchni, 2 do "salonu" 2) salon nie wykończony, nie wiadomo kiedy bedzie, nie wiadomo co bedzie a lampa musi byc wiec jest zagwozdka. pomozecie??? a tu propozycje nada sie czy sie nie nada ??? listwa otwarta, mozna dodawac swoje propozycje miłego wieczoru :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hej, hej Edytko ech z tymi lampami:rolleyes: ja to jestem wiecej niz w czarnej doopie, bo nadal nie umie sie zdecydować ale u ciebie, to najbardziej nr 2 bym widziała, śliczna ta lampa i raczej takie same do kuchni i salonu, wg mnie ta dwójka idealna co to za lampa? dla ciebie dla księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hej edi ja też nienawidzę wybierania lamp:sick: Dla mnie powinno być tam coś wiszącego, plafon raczej nie. Z wiszących może być 2 lub 6. Fajnie prezentowałaby się też cała w niby chromie (jest prześwitująca) np. http://www.lumidecor.pl/images/lampy/hectorduzy.jpg Do kupienia tu http://allegro.pl/nowoczesna-lampa-wiszaca-lustrzana-zwis-32-hector-i2793253646.html lub coś takiego- oczywiście w czerni lub bieli http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/04/25/44/2804254437 Do kupienia tu http://allegro.pl/lampa-sufitowa-zyrandol-krysztalki-zwis-organza-4k-i2804254437.html Mam nadzieję, ze ciut pomogłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.11.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Hej, hej Edytko ech z tymi lampami:rolleyes: ja to jestem wiecej niz w czarnej doopie, bo nadal nie umie sie zdecydować ale u ciebie, to najbardziej nr 2 bym widziała, śliczna ta lampa i raczej takie same do kuchni i salonu, wg mnie ta dwójka idealna co to za lampa? dzieki Vesi. ta 2 jest fajna, tylko nie wiem, czy chce takie same 2 lampy a znowu jesli taka na salon to mam zagwozdke z kuchnia podaje namiar http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=123&id=4000 swoja droga, jak sie wstawia link pod haslem np wejdz nie wiem jak to wytłumaczyć Hej edi ja też nienawidzę wybierania lamp:sick: Dla mnie powinno być tam coś wiszącego, plafon raczej nie. Z wiszących może być 2 lub 6. Fajnie prezentowałaby się też cała w niby chromie (jest prześwitująca) np. http://www.lumidecor.pl/images/lampy/hectorduzy.jpg lub coś takiego- oczywiście w czerni lub bieli http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/04/25/44/2804254437 Mam nadzieję, ze ciut pomogłam:hug: dzieki Aguś liczyłam na to, ze zabierzesz glos chwilowo tez myslalalam o chromie, niby chromie, tylko obawiam sie, ze do mnie troche za bardzo nowoczesne, moze sie myle. temat do przemyslenia na dzis i pokazania m. te 2 odpadaja, nie widze ich kompletnie u siebie. nawet bez kryształków. póki co lista nadal otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 swoja droga, jak sie wstawia link pod haslem np wejdz nie wiem jak to wytłumaczyć Piszesz wyraz który ma byc odnośnikiem, zaznaczasz go, klikasz na globusa i tam wklejasz link z odsyłaczem, wtedy ten wyraz znajdzie sie w środku linku, a po zapisaniu posta będzie widoczny sam wyraz kochana ty na pewno chcesz dwie różne lampy na jednym suficie? to masz ciężki orzech do zgryzienia, ja bym szła na łatwiznę i dala takie same:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.11.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dziekuje pieknie :* próba tak na pewno to nie za mala odleglosc. sama nie wiem... różnych nie chce, ale takich samych tez nie :D:D no nie wiem, w sumie jak patrze na 2 zarówki to jest ok chyba sie przyzwyczailam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Edi, jeśli wolisz 2 różne lampy, to ja bym dała plafon do kuchni (nr 3 mi się bardzo podoba), a do salonu któryś z żyrandoli Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Edi ja bym dała dwie takie same lampy ... tylko, że wtedy nie powiesisz żadnego z tych pokazanych przez siebie dużych żyrandoli, bo w kuchni u Ciebie raczej taki nie pasuje;) Może lepiej różne ... w kuchni delikatny zwis, w pokoju żyrandol ... powiem Ci szczerze, że nienawidzę wybierać lamp Napiszesz mi skąd żyrandol nr. 4 i 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Napiszesz mi skąd żyrandol nr. 4 i 9 Maju, 4 to jest po prostu czarna Siena, której już nie produkują... Edi, czyli szukamy dalej.... skoro nie widzisz tam kryształków ani chromu, to pozostają Ci lampy abażurowe chyba tylko... Jak coś wypatrzę, to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.11.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Edi, jeśli wolisz 2 różne lampy, to ja bym dała plafon do kuchni (nr 3 mi się bardzo podoba), a do salonu któryś z żyrandoli Buźka tym sie kierowałam, jeśli siena (maz nalega ) to nie bardzo wiem co w kuchni, stad pomysł na plafon, tylko one wszystkie kojarza mi sie z przedpokojami, łazienkami, a nie kuchniami ten czarny taki troche neutral chwilowo, w akcie rozpaczy, wymysliłam oczka halogenowe dobrze, ze jeden punkt swiety zamknelam w szafie, bo musiałabym szukac 3 lamp a to juz nie na moja glowe i nerwy Edi ja bym dała dwie takie same lampy ... tylko, że wtedy nie powiesisz żadnego z tych pokazanych przez siebie dużych żyrandoli, bo w kuchni u Ciebie raczej taki nie pasuje;) Może lepiej różne ... w kuchni delikatny zwis, w pokoju żyrandol ... powiem Ci szczerze, że nienawidzę wybierać lamp Napiszesz mi skąd żyrandol nr. 4 i 9 dlugo odwlekalam temat lamp, bo nie mialam glowy zeby sie za to zxabrac. głowy nadal nie mam, ale nikt tego za mnie nie zrobi dokladnie w ten sam sposob mysle. jesli zyrandol to do kuchni cos malego, delikatnego, tylko co? 4 to siena, dostepna jeszcze na all, mam nadzieje ze mi jej nie wykupia, zanim ja sie zabiore a 9 stąd tylko ona jest srebrna z jakas przecierka ;( Maju, 4 to jest po prostu czarna Siena, której już nie produkują... Edi, czyli szukamy dalej.... skoro nie widzisz tam kryształków ani chromu, to pozostają Ci lampy abażurowe chyba tylko... Jak coś wypatrzę, to dam Ci znać nie wiem czy nie widze tych szklanych, musze pomysleć zreszta zawsze widzialam ze sa drogie, wiec od razu odpuściłam...ta zalinkowana przez Ciebie cene ma fajna, musze sie z nia przespac poki co szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.11.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Może taką dać nad aneksem?ma podobny kształt klosza jak abażurki Sieny:)http://www.rojswiatel.pl/files/736250688/b.jpeg_357_small.jpgMASSIVE Babbage 40436 31 10 lub alfa colore, tylko zawiesie w tej wymienić na chromowanehttp://www.alfasc.com.pl/Resources/Pictures/2/9/1/17007a_0_thumb.jpg nic więcej do sieny pasującego nie mam w swoich zbiorach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts