narendil 31.03.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Edi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 EDYTKO http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.04.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 jak zwykle spozniona...dziekuje wszystkim za zyczenia, przepraszam, ze sama do Was nie zagladam, nie zycze, nie komentuje, ale brak weny...te swieta byly okropne, w ogole zycie jest d*ne... w m nic sie nie dzieje. czekam na termin rozprawy i doczekac sie nie moge, w sz-nie chyba wszyscy sie rozwodza...nie wiem czy tu zostane i jak to bedzie, wiec poki co kaplica. spraywy czekaja niedokczone a pustka dobija...mimi wszytsko zycze Wam udanego weekendu. ps biedronki laza, czas na prawdziwa wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 editg mało cię znam, rzadko się u ciebie odzywam, ale teraz mocno cię przytulam i życzę jak najlepiej!!!! wierzę, że ci ciężko, źle i do dupy, ale będzie lepiej! musi być! masz dla kogo żyć, masz dla kogo być uśmiechnięta, radosna, szczęśliwa! wiosna przyszła, słońce zagląda, Ala się przytula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.04.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 masz dla kogo żyć, masz dla kogo być uśmiechnięta, radosna, szczęśliwa! wiosna przyszła, słońce zagląda, Ala się przytula... dziekuje to prawda, mam dla kogo zyc. Ala powoduje usmiech na twarzy, niewątpliwie ale jak slysze, jej" taata", jak paluszkiem pokazuje na drzwi to serce peka...w tygodniu czas leci, praca, obowiazki domowe, tulenie alutka, ale ww eekendy robi sie maskara. dochodza do tego godzinki niedzielne "tatusia" i wszystko szlag trafia. ponad miesiac zyjemy osobno, ile czasu musi minac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ponad miesiac zyjemy osobno, ile czasu musi minac? Edi - tyle ile musi. U każdego będzie inaczej. Ale dasz sobie radę i zobaczysz, że wszystko się ułoży. Za jakiś czas spojrzysz na wszystko z zupełnie innej perspektywy. A dziecko rozwiedzionych, ale szanujących się rodziców, często jest szczęśliwsze niż takie, które żyje w "pełnej" rodzinie, gdzie rodzice są ze sobą tylko ze względu na jego wyimaginowane dobro. Przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 edi ja też Cię mocno przytulam Gdyby nie to, że ciężko mi się czasami ruszyć to chętnie bym Ci dotrzymała towarzystwa czasem. Mam nadzieję, że wszystko poukłada się prędzej niż myślisz i że dacie radę obie z Alutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.04.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A dziecko rozwiedzionych, ale szanujących się rodziców, często jest szczęśliwsze niż takie, które żyje w "pełnej" rodzinie, gdzie rodzice są ze sobą tylko ze względu na jego wyimaginowane dobro. Przytulam tym sie oboje kierujemy, nie wiem tylko, czy to nie jest zgubne... edi ja też Cię mocno przytulam Gdyby nie to, że ciężko mi się czasami ruszyć to chętnie bym Ci dotrzymała towarzystwa czasem. wiem, pamietam jeszcze swoj odmienny stan, kiedy wycieczka do domaru powodowala zadyszke mimo wszystko zapraszam...czasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Hej Edi, fajnie, że się odezwałaś Kochana nic Ci nie będę radziła, bo każda rada wydaje się teraz bez sensu. Sama musisz się uporać z problemem, ale jestem pewna, ze przyjdzie taki dzień, ze znowu się zaczniesz uśmiechać. I świat ponownie stanie się piękny:hug: Wrzuć jakąś fotkę Alusi dla forumowych ciotek:yes: Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Trzymaj sie kochana:hug: czas leczy rany, nie trać nadziei a wszystko sie ułoży i do Ciebie jeszcze uśmiechnie sie los, i nie bój sie prosić o pomoc jesli problemy Was przerosną :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.04.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 O! mamuniu!! jaka słodka i śliczna http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif do wycałowania i schrupania http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Edytko, bardzo ci współczuję i żałuje że tak daleko mieszkam, z przyjemnością bym ci czasem dotrzymała towarzystwa lub zajęła sie malutką.:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Edi śliczna ta Twoja Alutka Na pierwszym foto ma minę jakby się zastanawiała co tu zaraz zbroić Dużo siły Ci życzę kochana Dla takiego Szkraba warto, choć wiem, że ciężko może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Edi, :hug: Ala urocza. Życzę żeby zawsze dodawała Ci skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Alutka jest przesliczna Dziewczynka trzymaj sie Edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 o mamuniu oddawaj mi tę słodkość!! niam niam Edi...co ja za tapetę w ala koniczynko-romby widzę, proszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Edi, słodkość masz w domu! Mogę ją zarezerwować dla Jakuba? Przytulam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 17.04.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 dziewczyny dziekuje za Alcie, to miod na moje serce, choc jak patrze na nia i widze jaka jest tatusiowa to:sick: Sylwio :hug: Pysiu ona ciagle wali te miny, francowate, co by tu jeszcze nachachmecic. cala Alka Kasia trzymam, jeszcze trzymam fason Drop mala dodaje skrzydel, nie moze byc inaczej Venus nie oddam :no: tylko ona zostala mi z 9 letniego zwiazku tapeta Cie zmartwie. to szablon, zwykly malarski zakupiony gdzies internetowo. niestety namiarow nie podam, wszystko poszlo z dymem ze starym lapkiem probowalam odnalezc, niestety proba nie powiodla sie. Aniu Jakub bedzie pierwszy, ale mamusia tak szybko jej nie odda, o nie czekam na moj plafon, szukam jelenia, ktory go zawiesi, jak juz dojdzie. jeden plus zycia solo, wszystkie decyzje podejmuje sama buziole wieczorne. lece ogarniac bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 O raju, Edi Alusia to sama słodycz:yes::D A w oczach ma takie iskierki- psotnica mała:lol2: Trzymaj się kochana, wiosna przyszła będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Edi trzymaj się, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.07.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Edytko, skrobnij że czasem chociaż pare słów... co tam słychać u was? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts