editg 17.07.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 czesc. zyjemy. mamy sie w miare dobrze. sytuacja sie ustabilizowala. bynajmniej teoretycznie nie pisze nic na forum z tego wzgledu, ze to watki mieszkaniowe, a ja stracilam serce do urzadzania, kupowania...wmawiam sobie, ze jest inaczej, ze zycie jest piekne, ale to wszytsko na sile... Alcia rosnie, cwaniaczy, szczypie, kopie lecz mimo wszystko to moja jedyna ostoja. relacja córeczka- mamusia sie sprawdza. zeby nie bylo. alciowe zaczatki... szafa juz ma wyregulowane drzwi i uchwyty tez i mamuni plafon i tikejowa szczota i lustereczko wiem, marne zdjecia... ps ciagle czekam na termin sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.07.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jak fajnie ,że sie odezwałaś i od razu takie cudeńka pokazałaś absolutnie wszystko pikne Tej cwanej królewnie to nie daj sobie na głowę wejść, szczególnie, że póki co będziesz samotną matką zaglądaj do nas częściej, już my ci pomożemy zapomnieć o smutkach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 26.07.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 chciałabym zakupić w koncu Ali dywan. myslalam o takim. orientuje sie ktos gdzie znajde takowe/podobne polowe tansze? czy w ogole znajde??nie musze byc bawelniane, ani Loreny. poprostu mile i ladne zdj ze sklepu a-gu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.07.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Edytko ! mam nadzieję, że gdzieś w głębi serca czujesz że to co się stało wyjdzie wam tylko na lepsze jesteś silną, mądrą babką, nie poddawaj się !! ściskam :hug: Nowe nabytki boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts