editg 21.02.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ale chcesz nakładany czy podwieszany? Shock podobno ok myślałam o nakładanym, zależy mi na głębokości, bo zlew będzie przy wymurowanej ściance, a tam bateria z wysoką wylewką nie wejdzie. Cena gra duuuuużą rolę w tym momencie. net mi chodzi jak krew z nosa, wrzucam od pół godziny zdjęcia na picasę. jest dylemat, zaraz zobaczycie jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 editg dzięki za cynk - taka różnica to nie różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 do jutra muszę zdecydować, jak będzie wyglądała zabudowa okapu, tak, żeby m mógł ja już rzeźbić i żeby do końca tygodnia zamknąć syf w mieszkaniu. nierealne trochę, wiem, ale czas strasznie goni, musimy się sprężyć. zrobiłam zdjęcia swojej kuchni. nie jest wykończona, brak cokołów, gzymsu, obrzeży na blacie, piekarnika, zlewu , płyty, fugi i cholera wie czego jeszcze. Pomijamy dzisiaj kolory, które znowu są przekłamane, zdjęcia celowo zrobione z lampa i bez. Pomijamy również brudne fronty, podłogę i blat, wiem wiem, klapa, ale mam tak spuchnięte dłonie, że nie mam jak szmaty wykręcić. udajemy, że jest błysk, żebym nie musiała się publicznie wstydzić. Jestem po 2 nocy, niewyspana, spuchnięta, zdołowana, niepełnosprawna, po wczorajszej wycieczce obolała, wszystko mi z rąk leci, co straaaasznie mnie wkurza, dlatego pesymistyczny ton też pomijamy. cdn jak zrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) editg dzięki za cynk - taka różnica to nie różnica podałam różnicę w porównaniu z 1 lepszym sklepie internetowym wiem, że różnica żadna. w porównaniu z ddd 2,5 szt :D Edytowane 21 Lutego 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) są zdjęcia mojego kąta Bożeee!jak mnie drażni kolor ściany na zdjęciu! jak zrobić zabudowę?na bank coś prostego, myślałam, żeby zrobić na równo, nie ścinać pod kątem, ale już sama nie wiem...będzie sporo wyżej niż szafki, jest sens ciągnąć do sufitu?tak jak tu?listwy przysufitowej pewnie z 10000 lat nie będzie. wtedy na głębokość szafki dolnej?górnej? wydaję mi się, że za ciężko. tak już lepiej, ale jak to się ma do mojego kąta? najbardziej podoba mi się u Karolka, ale tam cała kuchnia, mozaika, nie tylko okap... co Wy na to?można robić wklejki, wrzucać inspirację, co tylko dusza zapragnie. ja mam ochotę na sen... Edytowane 9 Stycznia 2013 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dotarłam w końcu na tą zaległą imprezkę. Blat podoba mi się bardzo - fajnie komponuje się z kremowymi frontami. W kwestii okapu niestety nie pomogę, bo takich zabudowanych jakoś zupełnie nie czuję. Ale u admete było chyba kiedyś kilka propozycji, poszperam też jeszcze w moich inspiracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hmn................................................. sama nie wiem Chyba jest za wąsko aby zwężany dobrze wyglądał, nie wiem może zdjęcie przekłamuje. Owszem Karolek ma pikny okap Kuchnia ślyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no to wrzucam inspiracje kuchenno-okapowe trzymaj sie dzielnie, nie stresuj, odpoczywaj... kuchnia fajna,blat pasuje, będzie superowo po dokończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Podoba mi się pomysł na zabudowę okapu na prosto Ja bym zlicowała go na głębokość z szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ja mam zabudowny okap równo z szafkami i tylko listwę ozdobną pod frontem naklejoną, prosto i ozdobnie zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Editg zrobiłam małe wizualki, najlepiej byłoby zasłonić to co tam jest nad okapem, co tam właściwie jest oprócz wentylacji:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dzięki dziewczynki. za inspiracje i za wizualkę.odpowiadam. początkowo myślałam, żeby zabudować frontem, ale jakoś tam mi nie grało. może przy górnych szafkach 90 cm jeszcze jakoś, ale przy 70 średnio chyba?za okapem jest dodatkowo wentylacja grawitacyjna, mechaniczna, naturalna czy jak to się nazywa?pomiędzy szafkami jest 60 cm, tyle ile ma szafka na piekarnik. nie chciałam jej zabudować szafka z okapem podszafkowym, żeby nie zrobić takiej jednolitej zabudowy. tak jak jest już mnie wkurza, najładniej dla mnie by wyglądało, aby zostawić tylko 2 szafki górne 60 cm, symetrycznie, ale wtedy na bank się nie pomieszczę, dlatego doszła ta górna narożna.moim zdaniem najładniej wyglądałaby zabudowa na prosto, głębokości górnych szafek narożnych (sam okap ma głębokość 31, a szafka 36, więc mogłoby się udać, ale wtedy faktycznie okap nie do końca spełnia swoją funkcję). można zrobić szerzej i wtedy wyśrodkować sam okap nad płytę, ale czy ja sie wtedy nie bedę pukać w głowę??? pociągnąć tak jak u Karolka do samego sufitu? boję się jednak, że będzie za ciężko...na pewno obuduję ja listwa jakąś tam, delikatną, może jak się uda to taką szafkową?zabudowa będzie pomalowana na kolor ścian (różowa:D). mam zagwozdkę. yokasta lodówka jest jedna, lewa:), z prawej strony jest dokoptowana szafka 40 z pozamienianymi frontami tak, aby zgrały się z lodówą. na górze półki na zastawy itd na dole kosze. kafle są białe, śnieżnobiałe z okropnym połyskiem, może dlatego coś się w nich odbija?nie wiem czy coś zrozumiecie z mojego wywodu, sama się dzisiaj nie kumam. może znalazłaby się jakaś życzliwa dusza, która zrobiłaby wizualkę do samej góry, na prosto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ladnie funkcjonalnie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Editg zrobiłam małe wizualki, najlepiej byłoby zasłonić to co tam jest nad okapem, co tam właściwie jest oprócz wentylacji:-? Mnie sie najbardziej podoba 3 fotka wrzucona przez Vesilkę. Obawiam się ze masz tam za mało miejsca żeby coś kombinować . I wtedy wyjdzie odwrotnie niz zamierzasz. Tak będzie ładnie prosto, spójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Karolku z gotowym frontem lidingo?tak wysuniętym do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Karolku z gotowym frontem lidingo?tak wysuniętym do góry? coś mi się popierniczyłohttp://www.matrax.net/forum/images/smilies/realmad.gif miałam na myśli 2 środkowa fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 21.02.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 i zostawić te ustrojstwa nad szafka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A jakby puścić na górze pilaster? Trzeba byłoby dorobić specjalnie u stolarza ale wtedy może uda się zakryć te ustrojstwa A tak w ogóle to w całości bardzo fajni eta kuchnia wygląda.nie rozumiem o co ci chodziło z tym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Wrzucam poglądowo. Zajrzyj do wątku Darcy zobacz jej okap 4 zdjęcie jakoś przypadkowo mi się wrzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 editg, o coś takiego Ci chodziło? proste i do sufitu? to ja wtedy widzę to tylko z tymi listwami ozdobnymi, bo inaczej taki klocek wyjdzie wciśnięty między szafki.. albo coś musi byc od frontu dane, jesssu no niewiele można pokombinować, lub jeszcze zrobic kuchnie na styl angielski i nad wszystkie szafki dać ozdobne gzymsy - wtedy zabudowa okapu jak najbardziej pasuje do sufitu z tymi gzymsami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts