robert231321 11.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam mam pytanie czy warto kupić piec Reco 24kw za cenę 12 tyś zł bo z opinii którą czytałem i słyszałem to nie warto. :p Interesuje mnie piec do domu jednorodzinnego, oraz chciałem się was zapytać co warto w tej cenie kupić(interesuje mnie piec z podajnikiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 11.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam. Oto jest pytanie jaki kocioł kupić ? tu strona o żeliwniakach kotły żeliwne tu strona o RECO kotły RECO a tu moja strona o Kielarze który ma identyczny żeliwny wymiennik jak RECO kocioł KIELAR ECO2 Wybór jest trudny i musisz sam zdecydować. Podaj jednak jaki duży masz dom i jak ocieplony - ile m2 powierzchni do grzania - jaki duży bojler CWU to coś na pewno forumowicze poradzą. oprócz kotłów żeliwnych są jeszcze kotły stalowe które są trochę tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts