Lataren 11.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witajcie, chciałbym założyć nowy wątek w związku z szafami wnękowymi - garderobami. Otóż stoję przed wykonaniem kolejnej szafy wnękowej - sposób budowania - opanowany i opisany w innym wątku- ale w tym chciałbym zasięgnąć waszych porad jakie akcesoria zastosowaliście w swoich szafach ew. rozwiązania. Ja myślałem aby część półek zastąpić metalowymi koszykami - tak aby były wysuwane zawsze widać co jest dokładnie zeskładowane. Czy macie może jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz12345 26.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 WitamTakie wysuwane koszyki na prowadnicach widziałem ostatnio w Leroy Merlin. Są możliwości skonstruowania całego systemu wg. własnego życzenia - koszyki , półki wieszaki. Nie pamiętam dokładnie kosztów ale jak dla mnie nie było to " za tanie". A mógłbyś dać linka do wątku w którym opisujesz konstrukcję szafy wnękowej? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts