surgi22 29.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Tak jak w innych przypadkach ( z wyjątkiem tego że masz zaizolowaną termicznie podłoge i nie będziesz mógł z tego tzw. darmowego grzania skorzystać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 co ty pieprzysz??? nie ma znacznie to że ma zaizolowana termicznie podłogę tylko to że ciepło z domu będzie mu przenikać z domu do garażu .. i jeśli tak jak ty chciałby dać ogrzewanie to nie musi .... bo i tak ciepło płyta będzie oddawała do garażu ... lub tak jak ja może odizolować płytę w obrysie garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 29.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Drogi R&K trochę kultury to primo. Secundo pisałem wcześniej jak mozna odizolować termicznie nieogrzewany garaż od ogrzewanej częśći budynku ( ocieplenie ścian, sufitu, ciepłe drzwi ) a róznica jest taka jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 po prostu wszędzi się wcinasz ze swoimi "niepodwazalnymi" teoriami przeczytaj to co wyzej napisales - a pozniej sam zastanow sie nad tym .... bo tylko piszesz po to by pisac a nie by komus sensownie odpowiedziec i podpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 29.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Może jakiś cytat z moich niepodważalnych teorii ??? A co ja napisałem powyzej ( ocieplić ścianę, sufit, ciepłe drzwi ) - co w/g ciebie jest niesensownego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 pytanie bylo o garaz na płycie ... ale ty tego nie rozumiesz ... ni pojmujesz... wiesz ze nic nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 29.04.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Proszę, proszę następny psycholog i wróżka w jednym . A konkretnie to gdzie te cytaty ? Gdzie merytoryczna krytyka zaproponowanych rozwiązań izolacji garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.04.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Tak jak w innych przypadkach ( z wyjątkiem tego że masz zaizolowaną termicznie podłoge i nie będziesz mógł z tego tzw. darmowego grzania skorzystać ). w jakich innych przypadkach ? kazdy jest inny - sa podobne ale nie takie same!?!? z jakiego darnmowego grzania? jeszcze o takim nie słyszałem prosiłem Cie o szczegóły dotyczace Twojego domu w tym lub podobnym watku - nie doczekałem się - nie publikujesz swoich rozwiazan a sie wymadrzasz ... kolejny teoretyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 30.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 R&K a mógłbyś napisać kilka słów więcej jak z tym odizolowaniem płyty w obrysie garażu?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 zobacz mój DB - są tam szczegółowe fotki - płyta musi być odpowiednio zaprojektowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 03.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 w jakich innych przypadkach ? kazdy jest inny - sa podobne ale nie takie same!?!? z jakiego darnmowego grzania? jeszcze o takim nie słyszałem prosiłem Cie o szczegóły dotyczace Twojego domu w tym lub podobnym watku - nie doczekałem się - nie publikujesz swoich rozwiazan a sie wymadrzasz ... kolejny teoretyk Kolego R&K cóż za wnikliwa analiza ,,kazdy jest inny - są podobne ale nie takie same '' ( toż to Sokrates by się nie powstydził ). Jak coś cytujesz to cytuj dokładanie - napisałem tzw. ( tak zwanego ) darmowego ( anie jak zacytowałeś darnmowego ) grzania , czyli wykorzystania ciepła gruntu które w obrębie budynku z ocieplonym fundamentem przy braku izolacji termicznej na posadzce garażu może posłużyć do jego ogrzania. PS. to że nie publikuję zdjęć na forum nie oznacza że jestem teoretykiem ( chcesz zobaczyć - zapraszam do mnie info na priv ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koństruktor1719510000 02.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Kolego R&K cóż za wnikliwa analiza ,,kazdy jest inny - są podobne ale nie takie same '' ( toż to Sokrates by się nie powstydził ). Jak coś cytujesz to cytuj dokładanie - napisałem tzw. ( tak zwanego ) darmowego ( anie jak zacytowałeś darnmowego ) grzania , czyli wykorzystania ciepła gruntu które w obrębie budynku z ocieplonym fundamentem przy braku izolacji termicznej na posadzce garażu może posłużyć do jego ogrzania. PS. to że nie publikuję zdjęć na forum nie oznacza że jestem teoretykiem ( chcesz zobaczyć - zapraszam do mnie info na priv ). jakie ogrzanie? za to Nobel Ci sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 05.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Drogo koństruktorze rozwinij swą błyskotliwą frazę ( a nie pisz krótko i pokrętnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 24.06.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ogrzewanie w garażu? Tosz to pan pikuś przy domach o pow. uż. 80 m.kw/osobe albo 30 cm styro na ocieplanie betonu w ziemi, hehe no ja bym tak ostro tego nie potępiał tego OGRZEWANIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts