Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak oddzielić termicznie garaż od reszty domu?

Recommended Posts

co ty pieprzysz??? nie ma znacznie to że ma zaizolowana termicznie podłogę tylko to że ciepło z domu będzie mu przenikać z domu do garażu .. i jeśli tak jak ty chciałby dać ogrzewanie to nie musi .... bo i tak ciepło płyta będzie oddawała do garażu ... lub tak jak ja może odizolować płytę w obrysie garażu

Tak jak w innych przypadkach ( z wyjątkiem tego że masz zaizolowaną termicznie podłoge i nie będziesz mógł z tego tzw. darmowego grzania skorzystać ).

w jakich innych przypadkach ? kazdy jest inny - sa podobne ale nie takie same!?!?

z jakiego darnmowego grzania? jeszcze o takim nie słyszałem

prosiłem Cie o szczegóły dotyczace Twojego domu w tym lub podobnym watku - nie doczekałem się - nie publikujesz swoich rozwiazan a sie wymadrzasz ...

kolejny teoretyk

w jakich innych przypadkach ? kazdy jest inny - sa podobne ale nie takie same!?!?

z jakiego darnmowego grzania? jeszcze o takim nie słyszałem

prosiłem Cie o szczegóły dotyczace Twojego domu w tym lub podobnym watku - nie doczekałem się - nie publikujesz swoich rozwiazan a sie wymadrzasz ...

kolejny teoretyk

Kolego R&K cóż za wnikliwa analiza ,,kazdy jest inny - są podobne ale nie takie same '' ( toż to Sokrates by się nie powstydził ).

Jak coś cytujesz to cytuj dokładanie - napisałem tzw. ( tak zwanego ) darmowego ( anie jak zacytowałeś darnmowego ) grzania , czyli wykorzystania ciepła gruntu które w obrębie budynku z ocieplonym fundamentem przy braku izolacji termicznej na posadzce garażu może posłużyć do jego ogrzania.

PS. to że nie publikuję zdjęć na forum nie oznacza że jestem teoretykiem ( chcesz zobaczyć - zapraszam do mnie info na priv ).

• 5 weeks później...
Kolego R&K cóż za wnikliwa analiza ,,kazdy jest inny - są podobne ale nie takie same '' ( toż to Sokrates by się nie powstydził ).

Jak coś cytujesz to cytuj dokładanie - napisałem tzw. ( tak zwanego ) darmowego ( anie jak zacytowałeś darnmowego ) grzania , czyli wykorzystania ciepła gruntu które w obrębie budynku z ocieplonym fundamentem przy braku izolacji termicznej na posadzce garażu może posłużyć do jego ogrzania.

PS. to że nie publikuję zdjęć na forum nie oznacza że jestem teoretykiem ( chcesz zobaczyć - zapraszam do mnie info na priv ).

jakie ogrzanie? za to Nobel Ci sie należy

• 3 weeks później...