Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pokażcie Wasze komody/szafki RTV

kaszak

Recommended Posts

Szukam natchnienia na temat długiej pojemnej komody do przechowywania różnych badziągwi, na której stanie tv. Z szufladami i drzwiami (komoda, nie tv:) ), w stylu nowoczesnym. Pokażcie jak macie coś fajnego, robionego na zamówienie, złapanego w sieci, byle nie było takie jak w każdym sklepie meblowym.

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jolisko! jakie ładne kolory :)

ja tez nie mam natchnienia na szafkę TV, zero pomysłów, zwłaszcza że ma to być całe centrum muzyczno- filmowe : TV + gramofon + magnetofon + wzmacniacz + jakiś dekoder pewnie no i miliardy płyt! jedno szczęście że wnęka duża. juz kombinowałam z ikeowymi meblami z serii billy , bo można do nich drzwiczki dobierać ale kolory nie za bardzo mi od nich pasują. no nic, szukam i czkam na pomysły ;)

no właśnie ! Agato , mam ten sam problem : ikeowy Hemnes mógłby być, zwłaszcza że z pewnością szuflady są zaprojektowane tak, żeby się cd i dvd mieściły ale kolory mają ograniczone, szkoda że nie mają w kolorze drewna egzotycznego, czarnobrązowy jest dużo za ciemny. I ta potrójna prawie 8 stówek kosztuje :/ trochę to wysoka cena, tak mi się wydaje, na przykład w porównaniu do witrynki z tej samej serii.

Mam pytanie do Reni co to za podloga w salonie bylam na twojej stronie i nigdzie nie wyczytalam jest piekna jak sie nazywa .Przepraszam ze pisze w tym watku pozdrawiam http://mega.galeria-wnetrz.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=107

Tu w nagrode cudne komody ceny odjazdowe ale od czego sa stolarze .

Edytowane przez joko1960

oj z nieba mi spadlas tym postem

wlasnie dumam nad komoda na korytarz juz myslalam ze bedzie zamwianie a tu maly zonk

nastawilam sie na komode Modo Halden 110 ale wydaje mi sie ze mam za duza glebokosc :(

poniewaz bedzie ona stala we wlocie do salonu ktory bedzie "tarasowac" rtv-ka [apropo jeszcze nie wybrana] najlepszym rozwiazaniem bylby mebel o blacie 30-35 glebokosci

szukam komody w stylu nowoczesnym lakier bialy

czy uda mi sie znalezc o tej glebokosci czy takie szczuplutkie sa tylko konsole?

oj z nieba mi spadlas tym postem

wlasnie dumam nad komoda na korytarz juz myslalam ze bedzie zamwianie a tu maly zonk

nastawilam sie na komode Modo Halden 110 ale wydaje mi sie ze mam za duza glebokosc :(

poniewaz bedzie ona stala we wlocie do salonu ktory bedzie "tarasowac" rtv-ka [apropo jeszcze nie wybrana] najlepszym rozwiazaniem bylby mebel o blacie 30-35 glebokosci

szukam komody w stylu nowoczesnym lakier bialy

czy uda mi sie znalezc o tej glebokosci czy takie szczuplutkie sa tylko konsole?

Nie wydaje mi się, żebyś znalazła taką komodę o głębokości 30-35 cm. Np. większość regałów na ksiązki ma 40 cm głębokośći

Szukałaś tutaj?

http://mebel4u.pl/