Monoceros 12.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Posiada ktoś coś takiego ? Nie mogę dojść do porozumienia z cyrkulacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 12.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ... ale o co chodzi....?Masz na mysli PCi Vaillant geoTherm?Ja mam geoThemr plus 62/2 ale nie uzywam cyrkulacji tej z pompy tylko mam oddzielna pompke cyrkulacyjna na wlacznik "korytarzowy", wlacza sie przyciskiem dzwonkowym w lazience i pracuje przez zdefiniowany w sterowniku "korytarzowym" czas.Moze rozwin mysl-problem bo nie rozumiem w czym rzecz. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 12.01.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No właśnie w tym ze ta cyrkulacja nie działa jak powinna .. Zanim zleci mi woda przez cyrkulacje to czekam do 5 min za ciepła woda. W tej chwili mam tak zrobione ze cyrkulacja działa mi tylko w momencie włączenia a nie cyklicznie np co godzinę przepycha wodę . Niby mam ustawienia porobione ze tak powinna robić ale tego nie robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 13.01.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hm... 5 minut to raczej cyrkulacja Ci sie nie wlacza wogole, moze jest nie podlaczona fizycznie wewnatrz PCi?Tyle czasu to woda "sama" zleci bez laski cyrkulacji.Ja po wlaczeniu cyrkulacji musze odczekac ok. 0,5 minut zeby cepla woda poleciala -jst to tez kwestia odleglosci punktow poboru wody od zrodla. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 13.01.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No właśnie tak wygląda jakby nie działała .. Muszę to przepatrzeć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 13.01.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Sprawdzales w vrnetDialogu czy wogole ja wlaczyles?Tam jest miejsce w ktorym sie wlcza lub wylacza, samo ustawienie czasow jej pracy niczego nie zmieni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 13.01.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hmm chyba nie wiem o czym mowisz .. Mozesz mi dac jakas instrukcje ??Bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 16.01.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Moze ta fotka Ci pomoze. http://img849.imageshack.us/img849/4821/vrnetdialogcyrkulacja.jpg Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monoceros 20.02.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 znalazlem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts