kszhu 12.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Już od dawna nosiłem się z zamiarem opuszczenia tego wątpliwego miejsca i w końcu nadszedł ten upragniony dzień Wpierw kilka lat te forum czytałem, nomen omen tych, których już tutaj nie ma ani ich wartościowych wpisów, potem sam pisałem i dyskutowałem i… wystarczy. To czego mogłem się dowiedzieć z tego forum tego się dowiedziałem a z wartościowymi osobami, które tu poznałem, mam lepszy i o wiele bardziej merytoryczny kontakt poza forum. Czytanie więc kolejnych bzdur tu wypisywanych i kopanie się z koniem, albo ich stadkiem, każdemu kiedyś się znudzi. Trzeba się rozwijać i iść dalej a to forum skutecznie to uniemożliwia. Jak właściciel tego forum nie jest zainteresowany stworzeniem miejsca, na którym użytkownicy będą chcieli dać coś od siebie to trzeba jako tako posprzątać po sobie i znikać. Na koniec, żeby już nie być takim i jednak coś zostawić to zostawię… swoje konto... dla hecy... i dla osoby chętnej dla żartów pisać na koncie założonym już… 5 lat temu! Ile to czasu minęło… użytkownik: kszhu hasło: Murator (wielkość liter ma znaczenie) przypisane konto e-mail: [email protected] wszystkie wiadomości z tego konta można czytać tutaj: http://mailinator.com/inbox.jsp?to=murator Oczywiście po zalogowaniu warto zmienić sobie hasło. Ten adres e-mail można zostawić aby redakcja nie spamowała własnej skrzynki;) Ja już tu nic nie czytam, we własnej sieci adres forum blokowany. Zdrówka wszystkim! Edytowane 8 Stycznia 2015 przez kszhu Arrive Derci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 26.12.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 ? chciałem wrócić do tematu pianki pur a tu nic nie ma ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 26.12.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Tez mnie temat interesujeNie wiem o co chodzi ale coraz więcej znikających albo kasowanych tematow Edytowane 26 Grudnia 2014 przez bob_budownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arrive Derci 08.01.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Już od dawna nosiłem się z zamiarem opuszczenia tego wątpliwego miejsca i w końcu nadszedł ten upragniony dzień Wpierw kilka lat te forum czytałem, nomen omen tych, których już tutaj nie ma ani ich wartościowych wpisów, potem sam pisałem i dyskutowałem i… wystarczy. To czego mogłem się dowiedzieć z tego forum tego się dowiedziałem a z wartościowymi osobami, które tu poznałem, mam lepszy i o wiele bardziej merytoryczny kontakt poza forum. Czytanie więc kolejnych bzdur tu wypisywanych i kopanie się z koniem, albo ich stadkiem, każdemu kiedyś się znudzi. Trzeba się rozwijać i iść dalej a to forum skutecznie to uniemożliwia. Jak właściciel tego forum nie jest zainteresowany stworzeniem miejsca, na którym użytkownicy będą chcieli dać coś od siebie to trzeba jako tako posprzątać po sobie i znikać. Na koniec, żeby już nie być takim i jednak coś zostawić to zostawię… swoje konto... dla hecy... i dla osoby chętnej dla żartów pisać na koncie założonym już… 5 lat temu! Ile to czasu minęło… użytkownik: kszhu hasło: Murator (wielkość liter ma znaczenie) przypisane konto e-mail: [email protected] wszystkie wiadomości z tego konta można czytać tutaj: http://mailinator.com/inbox.jsp?to=murator Oczywiście po zalogowaniu warto zmienić sobie hasło. Ten adres e-mail można zostawić aby redakcja nie spamowała własnej skrzynki;) Ja już tu nic nie czytam, we własnej sieci adres forum blokowany. Zdrówka wszystkim! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 09.01.2015 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 dobre:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 09.01.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 09.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 W skrócie: "Czerpałem garściami z tego forum, ale sam po sobie nic wartościowego nie zostawię, bo wszyscy (200tyś. użytkowników) jesteście hołota". Dzięki, jesteś super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 09.01.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 tak napisał????fuuuuuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts