Kominki Piotr Batura 06.11.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Masz rację, nigdy w N-21 już tak palić nie będę. Jedyne fajne i sensowne palenie to palenie od góry. Czas obsługi kominka 5 minut (może nawet nie) a frajda pięknego widoku ognia godzinami:) Witam Nawet nie wiedziałem malux że założyłeś ten wątek, coś taki wstydliwy i się nie pochwaliłeś? Ależ ty masz kominek ku...wa godzinami widzisz w nim ogień.Komu ty ten kit wciskasz .forest to zauważył a ty jak idiota się do tego przyznałeś Masz rację, nigdy w N-21 już tak palić nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 [ATTACH=CONFIG]146519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146520[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146521[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]146522[/ATTACH] Piotrek jezdem pod wrażeniem......gdzie to stoi???To tak na pokaz???Z tych dwóch to ty jeden???:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ależ ty masz kominek ku...wa godzinami widzisz w nim ogień.Komu ty ten kit wciskasz .forest to zauważył a ty jak idiota się do tego przyznałeś Człowieku, puknij się w tę swoją niespecjalną łepetynę to może zrozumiesz o czym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 07.11.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) nikt ale to jego wina że tak jest?wczoraj włożyłem 5 brykietów dąbexu o 9 do 15 to się palilo[jak to brykiet niby się nie pali a się pali]ten wkład to cudo żadne nie jestno ale całkiem nieżle sobie radzi tak przy okazjijak widzę temat o czarnej szybie to się zastanawiam o co chodzijeżeli to nie jest płaszcz wodny to nie chcę mi się w to uwierzyć Edytowane 7 Listopada 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Człowieku, puknij się w tę swoją niespecjalną łepetynę to może zrozumiesz o czym pisałem. Zaczynasz mi coraz bardziej ubliżać może admin to zauważy i wreszcie utrze ci kindola .Człeniu a to to czasami wiesz o czym chcesz napisać ,wiedzieć??? ....Masz rację, nigdy w N-21 już tak palić nie będę.... Ja to napisałem czy ty stuknięty w łepetynę inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No i o co ci chodzi? O to że już nigdy tak palić nie zamierzam jak na filmie? Tak paliłem na początku, puki nie nauczyłem się palić od góry! (rozumnym nie trzeba tego tłumaczyć)A co z przeprosinami ? Przez gardełko nie przechodzą? I jeszcze jedno. Masz w tym temacie (nordpeis-co to warte) coś do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ... O to że już nigdy tak palić nie zamierzam jak na filmie?... Sam sobie odpowiedz,,,,,, takiś światowy i mądry i na dodatek zjadłeś wszystkie rozumy w kwestii palenia jesteś..........tu zrobię pauzę jeśli pozwolisz. ...I jeszcze jedno. Masz w tym temacie (nordpeis-co to warte) coś do powiedzenia?... Miałbym ale ty swoimi chamskimi wpisami mnie od tego odpychasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nikt ale to jego wina że tak jest? wczoraj włożyłem 5 brykietów dąbexu o 9 do 15 to się palilo[jak to brykiet niby się nie pali a się pali] ten wkład to cudo żadne nie jest no ale całkiem nieżle sobie radzi tak przy okazji jak widzę temat o czarnej szybie to się zastanawiam o co chodzi jeżeli to nie jest płaszcz wodny to nie chcę mi się w to uwierzyć Palę brykietem na przemian z bukiem .Buk przy rozpalaniu na dole brykiet na górze.Efekt zajefajny a temperaturki dosyć.Robię dla eksperymentu swój brykiet z racji wykonywania zawodu i dostępności produktu bazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.11.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 władowałem brykietu dzis przy właczonej podłog. i temp w domu 21 stopfaktycznie tak jak kiedyś pisał bitter robi się za ciepło2 kg brykietutroszkę żałuję że choć grawitacyjnie nie zrobiłe rozpr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.11.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 władowałem brykietu dzis przy właczonej podłog. i temp w domu 21 stop faktycznie tak jak kiedyś pisał bitter robi się za ciepło 2 kg brykietu troszkę żałuję że choć grawitacyjnie nie zrobiłe rozpr Pal tylko od góry! Po podpaleniu u góry zamknij całkowicie drzwiczki. Jak się dobrze rozchajcuje wciśnij dolny grzybek. Dalej regulujesz górną wajchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.11.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dolna wajcha wcisnięta górna na max otwarta jeszcze nie kombinowałem z górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.11.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 dolna wajcha wcisnięta górna na max otwarta jeszcze nie kombinowałem z górą To delikatnie przydławiaj. Ogień będzie miał bajeczne kolory, a kominek będzie grzał mniejszą mocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.11.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 i jeszcze jedno. Pod koniec palenia z powrotem ustaw górną wajchę w pierwotną pozycję. Nie zabrudzi ci się wkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.11.2012 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 kużwa to musiałbym kilka godzin czekać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 kużwa to musiałbym kilka godzin czekać na budowie To olej to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 12.11.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 wczoraj bujnołem wieczorem wkład dół zamknięty całkowiciegóra otwarta na 50%teraz już rozumiem w jaki sposób robili zdjęcia dla katalogu nodpreisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 12.11.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) a to kogoś ze znajomych musialbym z bimberkiem zaprosić bo przy ogniu takim ładnym grzech samemu siedziećno albo w ostateczności z żoną przed/po kąpieli przy sobocie po robocie no jak ona to przeczyta to dostanę zakaz stadionowy na kwartal Edytowane 12 Listopada 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 to zależy jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts