fizyk 12.01.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, w ostatnim czasie użytkuję domek na kółkach, czyli budkę albo innymi słowy przyczepę kempingową. Czy są wśród nas fani takiego rodzaju wypoczynku? Kilka osób z muratora spotkałem na innym forum. Ale może są też inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Hej mamy Adrie 305SL z 1976 roku ktora zdarza nam sie ciagac ale nie jakos intensywnie. Kupilismy ja z mysla aby ja zapinac do Garbuska naszego, ale puki co remont garbuska nie skonczony wiec ciagamy na zloty autem "cywilnym" ze 2-3 razy do roku na weekend gdzies pojedziemy takim zestawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ja zapraszam na zloty Ja już sobie nie wyobrażam innych wakacji niż w budce Zarówno pod kątem wolności jak również - ekonomii. Przy CHF - nie jest to bez znaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 17.01.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Budka na kółkach, powiadasz? To kto mieszka w Waszej chałupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zawsze się znajdzie jakiś mieszkaniec Monika - pewnie wiesz, że przy składzie osobowym 2+4 niełatwo znaleźć fajną i w dobrej cenie kwaterę. A ja kwaterę wożę ze sobą - na haku wyjeżdżamy na wakacje (najczęściej 3 tygodnie poza domem) dodatkowo wyjazdy weekendowe (zloty i nie tylko). Całe dnie na świeżym powietrzu, zwiedzanie Polski (póki co), ciekawe miejsca, spanie we własnym łóżku, pościeli, etc..... Oczywiście - warunek - trzeba taki wypoczynek polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 18.01.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My się przestawiliśmy na domy wakacyjne, a w czasie przejazdu zawsze się gdzieś przytulisz Wbrew pozorom znalezienie pensjonatu dla 2+4 nie jest trudne, tylko właśnie - raczej na noc niż na dłużej. Tzw pokoje czy apartamenty rodzinne są ... po prostu ciasne. Moim zdaniem zatrzymywanie się w domach daje większą wolność, a na pewno wygodę i intymność - z przyczepą nie staniesz gdziekolwiek. Zwłaszcza "karavaningowcy" są mocno ograniczeni. Powiem Ci w sekrecie, że kampingów strasznie nie lubię, tak mam i już. Chyba, że małą przyczepką można stanąć pod przysłowiową gruszką, ale to za cenę braku infrastruktury. Za to argument, żeby pojechać na zlot dla towarzystwa i samej imprezy nawet jak jest mniej wygodnie do mnie trafia jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 18.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hej:) piszac zloty bynajmniej nie myslalem o karawaniarzach kemping ciagamy relularnie cywilna nasza alfa romeo na zloty milosnikow i posiadaczy vw garbusa (do ktorego to czacownego grona sie zaliczamy od kilkunastu juz lat:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 07.05.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witajcie, też z rodziną jeżdżę z budką. Lubimy atmosferę kempingową. Pozdrawiam karawaningowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 07.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ja nigdy tego nie uprawiałem ale kiedyś się zastanawiałem a próbował w to wciągnąć mnie przyjaciel ojca.On co roku jeździ nad morze to camperem to z przyczepą ( sprowadza jedzie raz i sprzedaje z zyskiem). Ja jeśli miałbym kupować to ani nie campera ani nie przyczepę a coś ala VW Multivan albo California .Bo nie lubie ,,się pokazywać" a takie autko daje komfort bycia incognito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ja poluję na przyczepkę Niewiadowa... zwykła mała i tnia... jakby ktoś o takiej słyszła ( w dobrym stanie i zarejestrowaną) poprosze info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławcio 08.06.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ja tam jestem fanem karawaningu. Jak by się dało to cały rok bym jeździł i mieszkał. Teraz studiuję http://www.karawanier.plKupię przyczepkę jak zacznę budowę domu.Hejka Grzesiu ty skończyłeś ja zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janinka6787 13.11.2018 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Dla mnie spodobał się sposób podróżowania kamperem na pickupie https://azar4.com/pl/ . Fajna opcja, dlatego, że jak wróciliśmy z mężem do domu po dłuugiej podróży, mogliśmy ściągnąć campera i normalnie korzystać z samochodu. A tak się składa, że camper na pickupie niewiele odstaje od zwykłego kampera, a nawet jest w kilku kwestiach lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 13.11.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) Dla mnie spodobał się sposób podróżowania kamperem na pickupie https://azar4.com/pl/ . Fajna opcja, dlatego, że jak wróciliśmy z mężem do domu po dłuugiej podróży, mogliśmy ściągnąć campera i normalnie korzystać z samochodu. A tak się składa, że camper na pickupie niewiele odstaje od zwykłego kampera, a nawet jest w kilku kwestiach lepszy. Witam, przez przypadek tu zajrzałam i widzę przyjemny dla nas temat:) Sami jesteśmy posiadaczami plecaka na Toyocie i muszę przyznać, że to jak do tej pory najlepsza opcja dla nas. Wszędzie się wjedzie, autko użytkujemy codziennie a jak nam się zachce wyjazdu, to 20min i nadbudowa jest już na Toyocie:)gotowa czyli to jednak reklama...a kysz!!!!! Edytowane 13 Listopada 2018 przez ciężkiprzypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts