egry 13.01.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Jestem cyfrowo wykluczona, "fajsbuk" leży odłogiem totalnym, nie "uprawiam" tam żadnych znajomości, a mam nieodparte wrażenie, że to jest "król" internetu. Chciałabym Was więc prosić o pomoc. Zgłosiłam swojego bloga http://wirtualnyogrod.blogspot.com/ do konkursu Blog Roku 2011. Aby zagłosować na Wirtualny Ogród należy wysłać SMS o treści B00301 na nr 7122. Konkurs ma kilka etapów, w tym trwającym do 19 stycznia głosują internauci. 10 najlepszych blogów z każdej z kilku kategorii będzie oceniało jury. Zapoznajcie się z moim blogiem, zagłosujcie na Wirtualny ogród i wspomóżcie charytatywny cel, na który przekazany zostanie dochód z SMS (koszt 1,23 zł). Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koker 13.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pani Ewo gratuluję bloga. Już zagłosowałem. Ja też zgłosiłem swojego bloga do konkursu na blog roku. Jestem w innej kategorii więc nie robimy sobie konkurencji. W konkursach blog roku organizowanych od kilku lat jeszcze nigdy nie zwyciężył blog ogrodniczy! Były kulinarne, podróżnicze, fotograficzne ale nigdy o ogrodach. Może warto to zmienić. Zachęcam do głosowania na bloga mojego i pani Ewy. Mój blog to http://www.ogrodnikTomek.pl Gdy zakładałem go w sierpniu tego roku nie sądziłem, że dzielenie się z innymi swoją pasją będzie takie ciekawe. Myślałem że po tygodniu i się znudzi. Tak się nie stało. Napisałem już ponad 120 postów i mam głowę pełną pomysłów. Mój blog to setki godzin pracy ale pracy przyjemnej. Nie przynosi to żadnych pieniędzy a sprawia tyle radości. Aby zagłosować na mojego bloga trzeba wysłać smsa o treści: H00236 pod nr 7122. Koszt to 1,23 i w całości jest przekazywany na turnusy rehabilitacyjne dla chorych dzieci. Pokażmy, że blogi ogrodniczy też może zwyciężyć Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 15.01.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Panie Tomku, SMS poszedł.Dzięki waszym głosom blog jest w ósmej dziesiątce. Do dalszej rywalizacji przechodzi 10 pierwszysch blogów - można głosować do 19 stycznia.Aby zagłosować na Wirtualny Ogród należy wysłać SMS o treści B00301 na nr 7122. Edytowane 15 Stycznia 2012 przez egry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koker 19.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim ogrodniczkom i ogrodnikom z forum za głosy. Udało się przejść do drugiego etapu. Zająłem 6. miejsce z 801 blogów. Teraz wszystko zależy od Martyny Wojciechowskiej, która z 10 blogów wybierze zwycięzcę. Specjalnie dla Was letnie różyczki z mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_Surowinski 19.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Tomek, nie podoba mi sie to co robisz. Nie tyle blog co Twoje podejście. To nie jest blog ogrodnika, to jest blog szperacza w internecie w tematyce ogrodnictwo. Tam nie ma prawie nic od Ciebie, to jest miałkie i odtwórcze. Nawet to co z Polski jest ilustrowane zdjęciami z netu. Nie wierze, że gdzieś byłeś bo tego nie ma w tekście. Nie ma pasji, zacięcia a jest efekciarstwo. Uczysz się od młodości, że aby odnieść sukces nie trzeba nic widzieć ani wiedzieć. Tu coś wytniemy, tam jakąś fotkę ukradniemy i mamy post. Jest sztuka? Jest! Byle dużo i jak najmniejszym wkładem osobistym. To może jest dziennikarstwo ale najniższych lotów i ocierające się o kodeks karny z paragrafów o naruszanie praw autorskich. ŻENADA! Wcale sie nie dziwię, że na forum Marolexu i Ogrodowisku administratorzy nie pozwolili Ci się promować. P.S. Poczytaj sobie blog Pani Ewy to może coś zrozumiesz. Edytowane 19 Stycznia 2012 przez M_Surowinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota.k 19.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 to jest miałkie i odtwórcze. Nawet to co z Polski jest ilustrowane zdjęciami z netu. Też tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts